Divarit

Video: ”Taikuriduolta” silmiä hivelevä osuma – piti vastustajan puolustusta pilkkanaan

03.02.
2017
0 Kommenttia
4
Divarit

Welhot värkkäsi kauniin avausosuman. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SB Welhot kaatoi LeBan jännittävien vaiheiden jälkeen miesten Divarissa vasta jatkoajalla. Loppulukemat olivat 7-6 Welhojen hyväksi.

Ottelun kenties kauneimmasta osumasta vastasi kaksikko Juha Rautiainen-Pauno Kajoksinen. Maali oli ottelun avausosuma ja näkyy videollakin heti ensimmäisenä. Todella nätin kulmapelin jälkeen Rautiainen kiertää maalin ja neppaa pelivälineen takatolpalle, josta Kajoksinen lykkää sen tyhjään rysään. Hölmistynyt LeBa-puolustus on auttamatta askeleen jäljessä koko tilanteen ajan.

Kajoksinen ja Rautiainen tehoilivat ottelussa tehoin 2+1 ja 1+2, mutta Welhojen ykköspyssy oli pelin jatkoajalla ratkaissut ja hattutempun iskenyt Eero Vepsäläinen. LeBan ja samalla koko ottelun tehokkain oli kuitenkin 2+2 -pistein operoinut Teemu Kummunmäki.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.