Maajoukkueet

Video: Tämä puolituntinen MM-kooste antaa kylmät väreet

15.02.
2017
4 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suomen historian kolmannesta maailmanmestaruudesta on ehtinyt kulua reilu kolme kuukautta. Nyt on sopiva aika muistella Riian MM-turnausta näyttävän videon parissa.

Kansainvälinen Salibandyliitto, IFF, on julkaissut Youtube-kanavallaan lähes puolen tunnin mittaisen koostevideon Riiassa joulukuussa pelatuista MM-kisoista.

Tunnelmalliselle ja visuaalisesti hienolle videolle on taltioitu parhaat palat 10 kisapäivän ajalta. Kaikki päättyy, tietysti, sykähdyttävään finaalin rangaistuslaukauskilpailuun. Tunnelmaa nostamaan otteluiden lisäksi videoon on lisätty myös haastatteluja sekä kertoja- ja selostusääni.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
nikkeri
15/02/2017
Toi Kotilaisen tuuletus vetää kyl kananlihalle!
Junnu#8
15/02/2017
Heja Swerige!
Hyvin tehty ja viihteellinen katsoa
15/02/2017
Kooste valotti kiinnostavasti myös muiden maiden pelejä ja pelaajia.
Tepi
17/02/2017
Erittäin hyvä ja laadukas kisakooste! En ollut Riikassa mutta videon perusteella hyvä meininki, toki varmasti hivenen liioiteltu. Se ei poista sitä faktaa, että hyvää mainosta lajille ja kisoille! Sen verran hyvä pätkä että kai se on Prahaan lähdettävä katsomaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.