Divarit

Video: Tätä on salibandyn ”tikitaka” – 31 syöttöä omille ja pallo maaliin

18.02.
2017
4 Kommenttia
3
Divarit

Pauno Kajoksinen ja kumppanit taitavat pallonhallinnan. Kuva: Jari Turunen.

SB Welhot matkustaa tänään Limingan Niittomiesten vieraaksi miesten Divarissa. Kuopiolaiset julkaisivat Twitter-tilillään mielenkiintoisen videon joukkueiden edellisestä kohtaamisesta.

Videolla Welhot pyörittelee Limingan puolustusta todella pitkän hyökkäyksen muodossa, sillä hyökkäys sisältää kaikkiaan 31 syöttöä omalle joukkueelle ennen kuin pallo on LNM:n maalissa. Vastaiskuista ja nopeista hyökkäyksistä tunnettu salibandy ei pidä sisällään liikaa tällaisia harvinaisuuksia.

Tästä dominoivasta osumasta huolimatta LNM voitti edellisen kohtaamisen Kuopiossa lukemin 8-6. Welhot on tällä hetkellä Divarin kärjessä, Liminka taas sijalla kuusi. Joukkueet kohtaavat tänään lauantaina kello 18:00 Zemppi Areenalla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Niin
18/02/2017
Ei se titikaka paljon auttanu barcaakaan.4-0 pataan PSG:ltä
Ja
18/02/2017
Taas tuli maali siitä kun hyökkääjä ei osaa puolustaa.Oikea laituri pelaa liian syvällä omalla alueelle ja jättää tilaa vastustajan pakille pommittaa.Ei sitä oman puolen pakkia pidä mennä auttamaan liikaa vaan pitää se vastustajan pakki .
Tosin
18/02/2017
virhettä saattoi edesauttaa pitkä syöttöralli :-)
Katsoja
18/02/2017
Missä on pauno kun ei ole kokoonpanossa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.