Liigat

Video: Teräsnaisilla ei saumoja – Rankat Ankat 9-1-vierasvoittoon

14.02.
2017
12 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Steelers emännöi SSRA:ta sunnuntaina naisten Salibandyliigan saralla. Vierasjoukkue oli vahvempi maalein 9-1.

SSRA:n tehopelaajia olivat 2+2 taiteillut Sanna Risteli sekä kolme maalisyöttöä tarjoillut Katja Nättilä.

SSRA on voittanut kuusi viimeistä peliään ja on naisten liigan kolmantena. Steelers on hävinnyt kaikki 16 otteluaan ja löytyy sarjataulukon jumbosijalta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
tuumaaja
14/02/2017
Oisko aika vaihtaa Hämeenlinnassa koutsia? Viimeksi vissiin tällä kohtaa tehtiin silleen.... Tosin nythän siellä on ruvettu tekemään tulevaisuuden joukkuetta, joten rökälelukuja tulossa jatkossa vielä isommin!!!
Junnu#8
14/02/2017
Johan siellä on kerran vaihdettu valmentajaa. No Steelers naiset on hissijoukkue. Liigassa ja Divarissa vuorotellen.
LihavaPiippu
14/02/2017
"Steelers emännöi SSRA:ta sunnuntaina naisten Salibandyliigan saralla. Vierasjoukkue oli vahvempi maalein 9-1.

Steelersin tehopelaajia olivat 2+2 taiteillut Sanna Risteli sekä kolme maalisyöttöä tarjoillut Katja Nättilä."

Vai kuitenkin SSRA:n tehopelaajia?
Joel Siltanen
15/02/2017
Kyllä. Korjattu
Seuraaja katsomosta
15/02/2017
Kyllä taas osataan räksyttää ja läksyttää. On se kumma tää salibandy ,kun aina löytyy noita jotka heittävät viimeisiä kiviä vielä niskaan . Eiköhän kaikki nyt ymmärrä että Steelers jatkaa ensi kaudella divarissa,mihin hieno ottaa lisää seuran omia nuoria tyttökasvatteja mukaan. Ensi kaudella kasvetaan ja saadaan voittoja,joka antaa hymyä huuleen tekemisille. Minusta hienoa,kun joukkue esiintyy loppumetreille asti kuitenkin taistelevana. Aina ei voi voittaa! Onnea jatkoon!
Missä maalintekijät
15/02/2017
Steelerssiltä näyttäisi uupuvan kokoonpanosta ainakin Kankare, joka tähän asti ollut joukkueen tehopelaaja? Ei olisi haittaa maalintekijöistä loppukaudellakaan vaikka divari kutsuukin...
Jugi
16/02/2017
Niin missähän oli, ja missä oli joku muukin kärkipelaajista. No tiedotetta tuskin tulee tästä, on sen verran erikoista touhua.
Piiri pieni pyörii
16/02/2017
Antaa nuorien näyttää taitonsa ja huonommalla työmoraalilla treenanneet jäädä sivulle. Ei Steelersin pelaaminen huonolta näyttänyt, parempaan suuntaan se on mennyt kuin mitä alkukausi heiltä oli. Tsemppiä divariin. Eiköhän Hämeenlinnasta taas liigajoukkue saada mukaan yhden välivuoden jälkeen.
Piiri pyörii
16/02/2017
Kokoonpanoi katelleen ainaki Vähälät ja Leppänen ollu pois viikonloppun. Tol nelikol ainaka reenaamisest oo tost porukast ollu kii ku pelei ja tehoi joukkueen tason nähen seuraa. En tiiä taustoi, mut kokeneimmast pääst en päästäis pelaajii pois vaik turpaan tuliski
Piiri pieni pyöriille
16/02/2017
Ilmeisesti sisäpiiriläisiä kun osaat kertoa pelaajien työmoraalista? Toivottavasti jotain tietoa tilanteesta tulee, tytöt ei ainakaan seuraa ole vaihtaneet? Valmennus on vaihtunut kertaalleen ja nyt neljä tyttöä kokeneimmasta päästä uupuu kokoonpanosta tuplaviikonloppuna? On ilmeisesti pyyhe heitetty kehään. Harmi! Tsemppiä kuitenkin
yhden kortin varassa
16/02/2017
Ketään nykyisistä pelaajista pelaajana tai ihmisenä väheksymättä; ennen kauden alkua joukkueessa oli selkeitä liigatason pelaajia tasan yksi - Senni Hietanen. Hänen loukkaantumisensa myötä ei yhtään. Jo viime kaudella Steelersin menestys perustui nimenomaan Hietasen erinomaisuuteen (Steelersin tehdyt maalit 151kpl, joissa Hietanen mukana 48+16 tehoilla). Jos/kun joukkue on noin riippuvainen yhdestä pelaajasta, on tämän kauden kaltaiset tarinat mahdollisia. Ja vaikka Hietanen olisikin ollut koko kauden pelikuntoinen, niin tuskin edes hän olisi pystynyt omilla suorituksillaan pitämään joukkuetta sarjassa.

Mielestäni on siis turha syyttää valmennusta tai yhtäkään yksittäistä pelaajaa. Steelers lähti kauteen divaritason joukkueella, ja lopputulos on nähdyn kaltainen. That's it.

Toivottavasti tämäkin esimerkki vauhdittaisi muutoksia sarjajärjestelmissä - 12 joukkuetta naisten liigassa on todistetusti liikaa.
Kenen piiri pyörii?
18/02/2017
Kait tässäkin raha ratkaisi.... Vieraspaikkakuntalaisille ei haluttu enää maksaa treeneissä kulkemisesta. Kuinka paljon tuli siipeen valmentajavaihdossa? Jostain on budjetin reikä korjattava.
Kenen tukemana saatiin nyt kenties talous kuntoon? Ei ihan vanhojen pelaajien kustannuksella ainakaan... Naiskentillähän on tosin vähän hassusti jo yli 20 vee veteraani.
Koovee-pelissä mukana olleena olisin voinut kuvitella, että nämä kokoonpanosta hävinneet olisivat olleet motivoituneita pelaamaan tuttuja pelaajia vastaan.
Aika heikkoa oli Kooveen peli lukuunottamatta Kaupin sisaruksia, joten tiedä kuinka olisi käynyt, jos .....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.