Liigat

Video: Vahva kolmas erä toi voiton Happeelle

26.02.
2017
5 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Happee ja Indians mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigan ottelussa. Happee vei viimeisen erän maalein 4-2 ja voitti lukemin 5-4.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat 1+1 tehtaillut Veli-Matti Hynynen sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Panu Kotilainen ja Otto Tikka. Vieraiden Valtteri Kainulainen maalasi kahdesti ja Mikael Sievänen keräsi kaksi maalisyöttöä.

Kolme viimeistä peliään voittanut Happee on sarjan kolmantena. Viimeisestä viidestä kamppailusta ainoastaan yhden voittanut Indians sinnittelee yhä kahdeksantena.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hyi olkoon
26/02/2017
Olipahan sikamaisia temppuja Indiansilta! Onneksi pelattiin Jyväskylässä, niin tuomareilta ei mennyt törkeydet ohi ja Happee pääsi ansaitusti iskemään ylivoimalla kolme maalia! Törkeää pelata noin rumasti herrasmiesjoukkue Happeeta vastaan. Onneksi Indiansin filmit ei menneet läpi, harmi ettei niistä jaettu käytöskymppejä!
Sivustakatsoja
26/02/2017
Kova tuomio korkeasta mailasta annettu 5min. Happee sillä peliin mukaan ja ohitse. Indians positiivinen yllätys, pallovarmuus hienoa katsottavaa.
Jkl
26/02/2017
Vahinko mikä vahinko, mutta pelaaja on mailastaan vastuussa lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Onhan 5 tuosta perusteltua kun ajattelee esim silmävamman yms mahdollisuutta. Ja toisessa jäähyssä Heikkisen pää taitaa kolahtaa töötin seurauksena seinään. Pahan näköistä, jopa pahemman kuin korkea maila.
Jkl
26/02/2017
Ai niin, tais ensimmäinen kommentoija ketjussa yrittää olla sarkastinen :-)
kuoma
27/02/2017
Hoikkaselta huikee show :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.