Liigat

Video: Veera Kauppi palasi liigakaukaloon – iski heti neljä maalia

12.02.
2017
10 Kommenttia
6
Liigat

Veera Kauppi (oik.) palasin tehokkaana naisten liigaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja Steelers kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigassa. Koovee oli ottelussa selkeästi etevämpi ja voitti pelin maalein 9-4.

Kooveen tähtipelaaja oli kauden ensimmäisen liigapelinsä pelannut Veera Kauppi, joka osui neljästi vieraiden verkkoon. Myöskin koko kauden sivussa ollut Oona Kauppi onnistui pistein 1+1 kauden liigadebyytissään. Mia Vallenius tehtaili pisteet 1+3.

Koovee on nyt naisten liigan kahdeksantena. Steelers on jumbona, eikä ryhmä ole voittanut vielä otteluakaan koko kaudella.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jee
12/02/2017
Veera pelasi ilmiömäisesti sentteriä!!! Majuun sille paikalle? Ollut sillä pestillä pitkään vajetta?!
anderson
12/02/2017
Aina tää sama laulu että majuun majuun sentteriksi. Selväksi on tullut että joidenkin mielestä sentterivalinnat ovat menneet pieleen. Mutta mentäiskö jo eteenpäin? Tuo virsi on niin kuultu. Kiitos.
Lepa
12/02/2017
Aatteliko Anderssoni sitten hoitaa jatkossa kentälliset ilman senttereitä? Saahan kai niistä jutella - kuten kaikista muistakin paikoista on voinut.
Itse pidän 'Jee'n ideaa kokeilemisen arvoisena!
Jee
12/02/2017
Mä en ole sanonut että aina olis mennyt pieleen! Westerlund ja Saario hyviä mimmejä ja ehdoton parannus - ei niitä kannata heivata! Todella lupaavia tyttöjä!
Aina ei vaan kaikki kuitenkaan näytä olevan samaan aikaan terveinä kun pitäis - ja niille asioillehan ei kukaan voi mitään.
Katsomosta käsin...
13/02/2017
"Aina ei vaan kaikki kuitenkaan näytä olevan samaan aikaan terveinä kun pitäis - ja niille asioillehan ei kukaan voi mitään."

No itseasiassa "näihin asioihin" voi vaikuttaa järkevällä peluutuksella... mutta KV ei ole kyennyt tekemään molempien Kauppien osalta.
Katsoja
13/02/2017
Katsomosta käsin nimimerkille vastaisin että jos väität että Koovee ei ole peluuttanut Kauppeja järkevästi olet pahasti metsässä. Ja ymmärtääkseni toinen loukeista tuli futiksessa.
noniin
13/02/2017
Hyvä kun tytöt on kunnossa mutta todellinen taso nähdään kun vastassa on kovempi joukkue.
Jake
13/02/2017
Onhan nämä ihan ilmiömäisiä tyttöjä. Näiden tuskin tarvii maju-paikoistaan koskaan kauheesti taistella - jos vaan terveinä ovat.
BGBJ
13/02/2017
Ehdottomasti junioreiden parhaita! Jos joitakin nuoria pelaajia kokeillaan, niin eihän se mitään vakipaikkaa lupaa majussa. Lisää kiertoa maajoukkueeseen ja näytön paikkoja useammille nuorille liigapelureille ja olisin kovasti hämmästynyt, jos Kaupit eivät olisi mukana!
Lellu
13/02/2017
Olihan Veera ihan levottoman hyvä jo edellisissä MM-kisoissa. Jos vaan saa terveenä olla niin eiköhän vauhti tosta vielä vaan kasva.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.