Ulkomaat

Video: Veivirankkari puhuttaa jälleen – menikö pallo taaksepäin?

06.02.
2017
6 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalaistaituri Daniel Johnsson on tunnettu näyttävistä ilmaveivimaaleistaan. Viime torstain Pixbo-ottelussa taituri iski rankkarimaalin ilmaveivillä.

Maali oli ottelun 2-2-tasoitusosuma, mutta Pixbo voitti pelin lopulta maalein 4-3. Sittemmin on ollut keskustelua siitä, että maali pitäisi hylätä, koska pallo menee taaksepäin.

Mika Ahosen valmentaman Helsingborgin kausi on tällä hetkellä vastamäessä, sillä joukkue on runkosarjan yhdeksäntenä. Joukkuetta edustavat Mika Kohonen, Juha Kivilehto, Petri Hakonen ja Jami Manninen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Säbäjäbä
06/02/2017
Hylätä ois pitäny, selvästi menee pallo taakseppäin.
Joopajoo
06/02/2017
Ruotsin liigassa saa kyllä näitä tehdä.Esim.Kippilän hylätty rankkari meni huomattavasti vähemmän taaksepäin.Tuomarit arpoo näitä ihan oman mielen mukaan.
seepra
06/02/2017
Ois pitäny hylätä.
aape
07/02/2017
tottakai nämä pitää hyväksyä. Taaksepäin menon kieltämisen perusideahan on se, ettei aleta veivaamaan ees taas veskaa kusetellen. Nytkin oli suoraviivainen ja nopea liike. Tämä on taitolaji - harmi kun kaikki eivät osaa niin pitää kritisoida.
LAJINIILO
07/02/2017
Kyllä maali sitten pitää hyväksyä myös vaikka menee vähän ohi, jos on suoraviivainen ja nopea liike ja taitava kaveri kyseessä.
Teemu
08/02/2017
Selvästi meni. Olis pitäny hylätä. Mutta oli hieman suoritus.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.