Kuva: Kuvakaappaus videolta

Welhot ja Erä Akatemia kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin kärkipelissä Kuopiossa. Welhot vei voiton kovan kirin myötä maalein 4-3 ja.

Akatemia johti ottelua 3-0 vielä pelin puolivälissä, mutta Pauno Kajoksisen taidokas rankkariosuma (videolla kohdassa 1.15) aloitti kotijoukkueen kirin. Sami Aalto iski 3-3-tasoituksen ajassa 59.52 ja Juha Rautiaisen jatkoaikaosuma ajassa 63.17 laittoi vieraiden kioskin kiinni.

Welhojen tehopelaajia olivat 1+1 iskeneet Kajoksinen sekä Olli Taskinen. Akatemian Sauli Taipale osui kahdesti.

Welhot johtaa tällä hetkellä miesten Divaria. Yhden ottelun vähemmän pelannut Erä Akatemia on sarjakakkosena kahden pisteen päässä.