Ulkomaat

Villi suunnitelma Ruotsissa – kauden jälkeen järjestetään tähdistöottelu

08.02.
2017
10 Kommenttia
7
Ulkomaat

Ruotsiin suunnitellussa tähdistöottelussa ei olisi järjestäjän mukaan paikalla ainoastaan liigan parhaat pelaajat. Kuva: perwiklund.se

Suuret lajit, erityisesti Pohjois-Amerikassa, tunnetaan tähdistöotteluistaan, joissa liigan parhaat pelaajat pelaavat toisiaan vastaan näytöshengessä. Nyt salibandy on saamassa omaa tähdistöotteluaan Ruotsiin, ja sen takana on maan entinen maajoukkuepelaaja.

Jonas Thomsson on pelannut Ruotsin Superliigassa sekä edustanut Viron maajoukkuetta MM-tasolla. Kotimaassaan Ruotsissa intohimoisena salibandypersoonana tunnettu Thomsson, 33, aikoo Innebandymagazinetin mukaan järjestää tähdistöottelun, joka pelattaisiin kauden jälkeen toukokuussa.

Alustavien tietojen mukaan tapahtumassa pelattaisiin niin kutsuttu All Star -ottelu, jossa olisivat mukana parhaat pelaajat. Sen lisäksi Thomsson haluaa mukaan muitakin kuin vain liigapelaajia.

– Tämä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, mutta parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan. Haluan korjata, ettei kyseessä ole vain Superliiga-tapahtuma, vaan mukana on muitakin. Tarkoituksena on tarjota myös niille pelaajille ja faneille jotain, jotka tekevät päivittäin töitä lajin parissa. Idea on saanut hyvää palautetta pelaajilta ja seuroilta, Thomsson kertoi ruotsalaissivustolla.

– Siellä ei ole paikalla ainoastaan parhaat, vaan myös muita mielenkiintoisia persoonia. Siitä tulee hauska tapahtuma koko lajiväelle, ja tällaisissa tapahtumissa laji ja brändi voivat kasvaa suuremmiksi.

Muun muassa salibandy-podcasteja tekevä Thomsson haluaa olla viemässä lajia eteenpäin. Hän ei kuitenkaan paljasta vielä, mitä kaikkea tapahtumassa tullaan näkemään.

– Tätä ei ole koskaan aiemmin tehty, joten emme voi tehdä sitä aiempaa huonommin. Tapahtuma on herättänyt jo kiinnostusta, vaikka emme ole vielä julkistaneet kaikkea. Se, mitä tapahtuma pitää sisällään, selvinnee lähiviikkoina.

Linkki: Innebandyn får ett all-star event!

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
LOISTAVAA! JÄTTE BRA!
08/02/2017
Aivan loistava idea! Olen itse aina halunnut salibandyyn oman allstar tapahtuman. Salibandyssä on niin paljon mielenkiintosia persoonia ja taitavia pelaajia! Suomeen sama homma!
Ajatelkaa
08/02/2017
Nilsson
Galante
Koski
Lankinen
Savonen
Enström
Salo
Jonsson
Kohonen
Kippilä
Jonaeson
jne jne jne
Kaikki taitavimmat ja isoimmat salibandypersoonat samassa kaukalossa
Pekka Valve
08/02/2017
itselläni ei nilssonin ja galanten jälkeen tulisi seuraavana koski mieleen
Vakke Pelve
08/02/2017
Itse taas tulen mieleen aina kuin Koski mainitaan. #peliveljet
Vanha juttu
08/02/2017
Tälläinenhän oli jo joskus about 2004. Muistaakseni silloin kulki nimellä Sonera Allstars - Suomen maajoukkue. Ideana oli, että fanit saivat äänestää all stars joukkueen suosikkipelaajistaan ja tämä joukkue sitten haastoi suomen maajoukkueen. Käytännössä siis kentällä oli kaikki silloiset suurimmat starat. Saattoi tosin olla että jäi vain yhden kauden kokeiluksi, mutta silti voi sanoa että vastaavaa on kokeiltu jo salibandyssa.
Pate
08/02/2017
Muistan saman. Ainakin 04-05 - kaudella tuo pelattiin ja olisiko ollut myös seuraavalla. Kaksi All Stars -tapahtumaa ainakin on siis viime vuosikymmenellä ollut. Urheilukanava näytti, erätauoilla taitokisoja yms.
Voisihan Suomessakin tätä taas kokeilla, ajankohtaan on vaikea ottaa kantaa.
Änäri
08/02/2017
Tapahtuma olisi mahtavaa nähdä salibandynkin puolella. Mielestäni kuitenkin mukana tulisi olla myös "skills competition" jossa olisi erilaisia yksilötaitoa mittaavia kisoja. Nhl:n allstar kisassakin se taitokisa oli paljon mielenkiintoisempi kuin itse lätyttely ottelut jotka päättyvät luokkaa 25-32.
Heh heh
09/02/2017
Laitetaan Hyökkääjät vastaan Puolustajat niin ei pääty :-)
NiinTaikkaNäin
09/02/2017
Täähän sopisi hyvin superfinaalin väliaikaohjelmaksi. All Stars vastaan MaJu (ne jotka ei pelaa finaalissa). 1 x 10 min peli 4 vs 4 ketjuilla. Ja toisella erätauolla skills kisa. Saa käyttää ideaa muttei oo pakko.
..
09/02/2017
Mullakin Koski mieleen ennen Nilssonia ja Galantea

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.