Liigat

Yllättävä tehomies Turussa – työmyyrä ratkaisi TPS:lle voiton loppuhetkillä

16.02.
2017
4 Kommenttia
3
Liigat

Latvialaishyökkääjä Artis Raitums (takana) hurjasteli tehopisteet 2+2 ja iski voittomaalin ajassa 57.54. Kuva: Anssi Koskinen

Turun Palloseura jatkoi tappiottomien kotiotteluiden putkea Nokian KrP:tä vastaan torstaina. Latvialainen Artis Raitums nousi TPS:n sankariksi, kun turkulaiset veivät ottelun nimiinsä maalein 7–5.

Kovana raatajana tunnettu Raitums oli harvinaisen kovassa tehovireessä, kun hän saldosi kamppailusta 2+2-pisteet. Hän vei joukkueensa ylivoimalla 3–0-johtoon ottelun puolivälissä.

KrP esitti kuitenkin mainion nousun mukaan pistetaistoon. Henri Johanssonin yhdellä ja Jere Oksasen kahdella osumalla vierailijat tasoittivat ottelun päätöserän alussa.

Tasainen vääntö sai viihdyttävän lopun. Ensin Nokian KrP:n Ville Kangasmäki tasoitti 5–5:een ajassa 57.22. Se ei kuitenkaan riittänyt pisteille, sillä TPS huudatti kotiyleisöään jo seuraavassa vaihdossa, kun Raitums iski ilmasta turkulaisten voittomaalin.

Viimeisen osuman pääsi viimeistelemään tyhjiin Sami Saarinen. Jaakko Hautamäki saalisti ottelussa tehopisteet 1+2.

Voiton myötä TPS vankisti asemaansa liigan neljännellä sijalla ja nousi tasapisteisiin SPV:n kanssa. KrP jatkaa seitsemäntenä tiukassa taistossa viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Pääkallolle
16/02/2017
5-5 tasoituksen teki ville kangasmäki
Anssi Karjalainen
16/02/2017
Kiitos tarkennuksesta, korjattu.
Fani
17/02/2017
Toivottavasti TPS on saanut tehtyä tärkeille pelaajille jo jatkosopimukset. Muutkin seurat ovat varmasti perässä kun peli kulkee.
Kuoma
17/02/2017
Yllättävä tehomies Turussa - Henri Johansson teki maalin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.