Yllättävä tehomies Turussa – työmyyrä ratkaisi TPS:lle voiton loppuhetkillä

Latvialaishyökkääjä Artis Raitums (takana) hurjasteli tehopisteet 2+2 ja iski voittomaalin ajassa 57.54. Kuva: Anssi Koskinen

Latvialaishyökkääjä Artis Raitums (takana) hurjasteli tehopisteet 2+2 ja iski voittomaalin ajassa 57.54. Kuva: Anssi Koskinen

Turun Palloseura jatkoi tappiottomien kotiotteluiden putkea Nokian KrP:tä vastaan torstaina. Latvialainen Artis Raitums nousi TPS:n sankariksi, kun turkulaiset veivät ottelun nimiinsä maalein 7–5.

Kovana raatajana tunnettu Raitums oli harvinaisen kovassa tehovireessä, kun hän saldosi kamppailusta 2+2-pisteet. Hän vei joukkueensa ylivoimalla 3–0-johtoon ottelun puolivälissä.

KrP esitti kuitenkin mainion nousun mukaan pistetaistoon. Henri Johanssonin yhdellä ja Jere Oksasen kahdella osumalla vierailijat tasoittivat ottelun päätöserän alussa.

Tasainen vääntö sai viihdyttävän lopun. Ensin Nokian KrP:n Ville Kangasmäki tasoitti 5–5:een ajassa 57.22. Se ei kuitenkaan riittänyt pisteille, sillä TPS huudatti kotiyleisöään jo seuraavassa vaihdossa, kun Raitums iski ilmasta turkulaisten voittomaalin.

Viimeisen osuman pääsi viimeistelemään tyhjiin Sami Saarinen. Jaakko Hautamäki saalisti ottelussa tehopisteet 1+2.

Voiton myötä TPS vankisti asemaansa liigan neljännellä sijalla ja nousi tasapisteisiin SPV:n kanssa. KrP jatkaa seitsemäntenä tiukassa taistossa viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen kuvat ottelusta

4 comments

  1. Toivottavasti TPS on saanut tehtyä tärkeille pelaajille jo jatkosopimukset. Muutkin seurat ovat varmasti perässä kun peli kulkee.