A-poikien välierät käynnistyvät perjantaina – tässä otteluohjelma

Maalivahti Riku Saarentolan edustama Classic kohtaa välierissä Indiansin. Kuva: Esa Takalo

Maalivahti Riku Saarentolan edustama Classic kohtaa välierissä Indiansin. Kuva: Esa Takalo

A-poikien paras viidestä -välierissä kohtavat TPS – OLS ja Classic – Indians. Ensimmäiset välierät pelataan 24. ja 25.3.

Loppuottelijat ovat selvillä viimeistään sunnuntaina 2. huhtikuuta.

TPS – OLS
1. La 25.3. 15:00 TPS – OLS, Leaf-Areena
2. Su 26.3. 18:00 OLS – TPS, Kastelli
3. To 30.3. 18:30 TPS – OLS, Leaf-Areena
Tarvittaessa
4. La 1.4. 18:00 OLS – TPS, Kastelli
5. Su 2.4. 18:30 TPS – OLS, Leaf-Areena

Classic – Indians
1. Pe 24.3. 18:30 Classic – Indians, Spiral-halli
2. Ma 27.3. 19:00 Indians – Classic, Tapiolan UH
3. To 30.3. 18:30 Classic – Indians, Spiral-halli
Tarvittaessa
4. La 1.4. 19:30 Indians – Classic, Tapiolan UH
5. Su 2.4. 18:00 Classic – Indians, Tampere Areena

A-nuorten tilastot tulospalvelussa.

Teksti: Salibandyliitto

13 comments

  1. TPS on käytännössä varma mestari. Jalo ja Laine vapautuvat liigasta.

  2. Indians vahvoilla kun miehet tippuvat Classicille.
    Hienoja pelejä luvassa.

  3. On niitä miesten liigan pelaajia Olsilla myös. Yllättynyt olen jos ei OLS vie pyttyä.

  4. Kaikki itseään kunnioittavat salibandyasiantuntijat tietävät mikä jengi on ERITTÄIN vahvoilla mestaruuteen. Se on Westend Indians, tottakai. Ja tässä syy/kertaus: Joukkueessa pelaa 9 pelaajaa PakVi 96 mestarijengistä. Tämä PakVi96 voitti kaiken mahdollisen aikanaan. Mm. Aluemestaruuden (voittivat mm. Oilers -95 SM-kultajoukkueen sarjassa), SM mestaruuden, Strorvretassa Svår-luokassa värisuoran kulta, hopea ja pronssi, Särkänniemi Cupissa 6 kultaa ym ym. Kaikki pelaajat karaistuneita 96-syntyneitä konkareita. Että vaikeaa on vastustajan voittaa

  5. Ei ne kaikkee mahdollista voittanu jos ruottista tuli vaan kerran kullat kaulassa. koskaan kuullutkaan mistään pakvista.

  6. Oikeat joukkueet toki jatkossa. TPS todennäköisesti klaaraa Olssin, ei tuota TPS:n puolustusmuuria olssin taskuraketit pääse horjuttamaan. Varmasti tiukkoja pelejä maalien muodossa tulee, mutta TPS on vain tasaisempi joukkue ja klaaraa homman.

    Classic-indians taitaa myös kääntyä classicille. Tämän vuoden tamperelaisten nippu on yhtenäisempi kuin ennen, ja työmoraalia löytyy molempiin suuntiin aikaisempia vuosia enemmän. Indians saa toki liigapojat käyttöönsä, mutta ei taida ihan riittää siltikään. Vähintään yhtä vahvoja jäpiköitä klasulla on heittää boksiin laajalla rintamalla.

  7. OLS selvä ennakkosuosikki, mutta saisivat heidän liigapelurit pistää parastaan… Sorrinpoikanenkaan ei ole paljoa tehopisteillä herkutellut.

  8. Tepsillä puolustus kunnossa, mutta löytyykö ratkaisijoita hyökkäyspäähän tarpeeksi. Olsilla taas hieman kapeampi mutta sitäkin tehokkaampi kärki

  9. Kaikki tietää, et huipulla mariginaalit pienet. Viime keväänä Classicilla maalivahtipeli toimi überloistavasti, 1/2 välierässä Indianssia vastaan. Välierissä sitten ei ollenkaan Erää vast. Indianssilla ykkösmokke Tuukka Vesa sairastui ja kakkonen joutui liian suuriin saappaisiin. Se vaan on fakta. Pelillisesti Indians oli mielestäni niskanpäällä 60/40%, siinä sarjassa. On hienoa, että Indians pääsee ottamaan uuden revanssin ja tällä kertaa menee jatkoon?

  10. Get an expert academic writing assistance. We can write any paper on any subject within the tightest deadline.

  11. Indians tuli valmiiksi, ilman selittelyjä. Ei vaan riitä. Eipä siellä taida ollakaan yhtään 96- pelaajaa jolla mitaleita? Nyt olis ekaan pronssiin mahikset!