Classic jatkoi murskaavaa putkeaan porvoolaisten kustannuksella

Classicin kausi naisten Salibandyliigassa on ollut yhtä juhlaa. Arkistokuva: Esa Takalo.

Classicin kausi naisten Salibandyliigassa on ollut yhtä juhlaa. Arkistokuva: Esa Takalo.

Naisten Salibandyliigan kuudentena oleva Porvoon Salibandyseura sai tuta tänään Classicin ylivoimaisuuden, kun joukkue kärsi Tampereella 11-1 -vierastappion.

Classicin tehonaisina toimivat tutut nimet Eliisa Alanko (5+1) ja Nina Rantala (2+3). Kaksikko johtaa myös liigan pistepörssiä selvällä erolla. Rantala on nakutellut kauden aikana 17 ottelussa jo tehot 38+34=72 ja Alanko puolestaan pisteet 35+30=65. Pörssin kolmosena oleva SB-Pron Elina Kujala on yli 20 pistettä perässä.

Tehoduon lisäksi Salla Suomela syötti kolme osumaa ja Alisa Pöllänen teki kaksi. PSS:n maali merkattiin Noona Björkmanille.

Classic ei ole hävinnyt tällä kaudella liigan runkosarjassa vielä kertaakaan. Maaliero 18 perättäisen voiton aikana on hurja – 168 tehtyä ja 54 päästettyä maalia. Kuudentena majaileva PSS on pelannut voitoitta edelliset kolme ottelua. Viimeisin voitto on tammikuun lopulta.

Ottelutilastot

17 comments

  1. Ennakoissa PSS veikattiin liigan toiseksi parhaaksi joukkueeksi ja finaaliin! Ei ole mennyt ihan niin kuin strömsössä!

  2. Onko kausi jo ohi ja mestari selvillä?multa meni nyt joku ohi.Eikö pudotuspelejä enää pelatakaan? 🙂

  3. Pss on ollut alisuorittaja vaikka kuinka katsoisi kelta-mustien lasien läpi. Kohta pitää kysyä onko Karjalaisen maju pelit pelattu? Ainakin pss pelaamalla paikka tiukassa

  4. Porvoolta puuttuu kaksi mj-tason hyökkääjää, ovatko lopettaneet pelit kokonaan?

  5. Kyl mää sanoisin Karjalainen ainakin kahet kisat viel matkaan. Eilen paikan päällä.

  6. Treenit polttais kaloreitakin, vauhdin lisäämisen lisäksi. Aika kaukana on takavuosien ampparit Porvoossa. Tosin nykyiset jyrää hyvin, ikävää ettei se riitä.

  7. On Pss:n pelaajat kelvannu moneenkin joukkueeseen ruotsia myöten.esim.Sb bron Siltanen ym.ym.että kasvatelkaa omia pelaajia älkääkä hirnuko täällä ku ootte haalinu muualta valmiita pelaajia.Ja kyllä se kauden jälkeen on sitten näkyvillä miten on pelit menny.Tylsäähän se olisi jos kaikki pelit ja sijoitukset menisi niinkuin on ennakoitu.

  8. Pääkallon arkistosta – taisi jutun nimi olla joku Classic jyrää naisissa…En mitenkään itse ainakaan halunnut moittia PSS:n pelaajien osaamista, mutta joku nyt mättää – itsekin odotin parempaa kautta! Ja voihan se M-tiimikin olla mestari – ainakin tässä vaiheessa! Siis naisissa…

  9. Senhän näkee sitten ku huippukärkijengit valitsee otteluparinsa pudotuspeleihin.Ottaako maajoukkuetähtiä vilisevä ja ennakkoon nähden maagisia otteita esittänyt sb-pro parikseen tylsän alisuorittaja pss:n? Toivottavasti ottaa ku ois niin helpot pelit 🙂

  10. Eiköhön näissä valinnoissa ratkaise kylmät tosiasiat ja kokemus!

  11. Clasu valitsee teamin niin ketäs pro valitsee sen jälkeen? Pss vai kv?

  12. Tosiasiat – pahaa pelkään että clasu ottaa ystänsä kv:n, mutta jos haluavat lähteä stadinreissulle, niin lähimpänä oleva sieltä varmastikin sitten valitaan! Ainahan puolivälierässä on yllätysmomentti, mutta kun pelataan paras viidestä, niin niitä yllätyksiä pitää tulla kolme 🙂 TPS ja SSRA käy kovaa kisaa kumpi pääsee välierässä clasun käsittelyyn!

  13. Miksiköhän pss haluaisi pron vastustukseksi kun siellä on ssra tai tps mahdollisuus olemassa?