Liigat

Classic valitsi paikallisvastustajan – tässä ovat naisten Salibandyliigan puolivälieräparit

18.03.
2017
5 Kommenttia
5
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Tänään päättynyt Naisten Salibandyliigan runkosarja oli loppuun saakka Classicin dominointia. Tamperelaiset tekivät salibandyhistoriaa voittamalla ensimmäisenä joukkueena kaikki kauden 22 otteluaan. Tänään kaatui päätöskierroksella EräViikingit 11-5.

Heti perään oli ohjelmassa puolivälieräparien valinta, ja pareiksi muodostuivat Classic – Koovee, SB-Pro – NST, SSRA – M-Team ja TPS – PSS.

Classicin uuden piste- ja voittoennätyksen lisäksi joukkueen hyökkääjä Nina Rantala merkkautti kauden saldollaan 44+40=84 sarjan uuden henkilökohtaisen yhden kauden syöttö- ja piste-ennätyksen.

Kärkikahdeksikon takana EräViikinkien kausi päättyi runkosarjaan. Jyväskyläläiset Happee ja O2-Jyväskylä karsivat liigapaikoistaan. Kaikki 22 otteluaan hävinnyt Steelers putosi suoraan I divisioonaan, ja sen tilalle nousi I divisioonan voittanut ÅIF Sipoosta.

Puolivälierien otteluohjelma vahvistetaan mahdollisimman pian. Välieriin etenee kolmella voitolla. Puolivälierien runkopäivät ovat: la 25.3., su 26.3., ke 29.3., sekä tarvittaessa la 1.4. ja su 2.4.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
näsi
19/03/2017
kooveessa pettymys on iso. Keväällä lupailtiin jopa mitalia kun osa pelaajista ei tiennyt allekirjoittaako pelaajasopimusta kooveehen vai siirtyä muualle. Seura tarvitsisi ryhtiä valmennukseen jotta pystyisivät ottamaan seuraavan stepin eteenpäin. Kasassa on suomen paras nippu 97 tyttöjä, mutta nyt näyttää että kaikki jäävät ikuisiksi lupauksiksi.
Analyytikko
19/03/2017
Olisi mielenkiintoista nähdä mihin tuo Kooveen miehistö kykenisi kunnon valmennuksella.
Maku
19/03/2017
Kooveesta huhuja tepsin suuntaan. Mutta miksi Pro valitsi NST:n?
Makulle
19/03/2017
Naisten puolellakaan ei kikkailua valinnoilla... 1 vs 8, 2 vs 7, 3 vs 6 ja 4 vs 5.
Kaikki valinnat sarjataulukon mukaan.
Näsi
19/03/2017
Kävikö siellä kooveellä niin, että sitoutumiskyvyttömät jahkailijat lähti ja sitoutumiskyvykkäät junnut jäi? Silloin kulttuurimuutos uusine valmennuksineen vaatinee vuoden pari sisäänajoa, mutta ensi kaudella varmasti jo odotettavissa parempaa tulosta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.