Classic valitsi paikallisvastustajan – tässä ovat naisten Salibandyliigan puolivälieräparit

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Tänään päättynyt Naisten Salibandyliigan runkosarja oli loppuun saakka Classicin dominointia. Tamperelaiset tekivät salibandyhistoriaa voittamalla ensimmäisenä joukkueena kaikki kauden 22 otteluaan. Tänään kaatui päätöskierroksella EräViikingit 11-5.

Heti perään oli ohjelmassa puolivälieräparien valinta, ja pareiksi muodostuivat Classic – Koovee, SB-Pro – NST, SSRA – M-Team ja TPS – PSS.

Classicin uuden piste- ja voittoennätyksen lisäksi joukkueen hyökkääjä Nina Rantala merkkautti kauden saldollaan 44+40=84 sarjan uuden henkilökohtaisen yhden kauden syöttö- ja piste-ennätyksen.

Kärkikahdeksikon takana EräViikinkien kausi päättyi runkosarjaan. Jyväskyläläiset Happee ja O2-Jyväskylä karsivat liigapaikoistaan. Kaikki 22 otteluaan hävinnyt Steelers putosi suoraan I divisioonaan, ja sen tilalle nousi I divisioonan voittanut ÅIF Sipoosta.

Puolivälierien otteluohjelma vahvistetaan mahdollisimman pian. Välieriin etenee kolmella voitolla. Puolivälierien runkopäivät ovat: la 25.3., su 26.3., ke 29.3., sekä tarvittaessa la 1.4. ja su 2.4.

Teksti: Salibandyliitto

5 comments

  1. kooveessa pettymys on iso. Keväällä lupailtiin jopa mitalia kun osa pelaajista ei tiennyt allekirjoittaako pelaajasopimusta kooveehen vai siirtyä muualle. Seura tarvitsisi ryhtiä valmennukseen jotta pystyisivät ottamaan seuraavan stepin eteenpäin. Kasassa on suomen paras nippu 97 tyttöjä, mutta nyt näyttää että kaikki jäävät ikuisiksi lupauksiksi.

  2. Olisi mielenkiintoista nähdä mihin tuo Kooveen miehistö kykenisi kunnon valmennuksella.

  3. Naisten puolellakaan ei kikkailua valinnoilla… 1 vs 8, 2 vs 7, 3 vs 6 ja 4 vs 5.
    Kaikki valinnat sarjataulukon mukaan.

  4. Kävikö siellä kooveellä niin, että sitoutumiskyvyttömät jahkailijat lähti ja sitoutumiskyvykkäät junnut jäi? Silloin kulttuurimuutos uusine valmennuksineen vaatinee vuoden pari sisäänajoa, mutta ensi kaudella varmasti jo odotettavissa parempaa tulosta.