Divarit

Divarin runkosarja päätökseen – NST ja LeBa karsivat sarjapaikastaan

04.03.
2017
16 Kommenttia
0
Divarit

NST ja LeBa ratkovat kumpi säilyy ja kumpi tippuu. Arkistokuva: Markku Taurama.

Miesten Divarin runkosarjan viimeiset pelit pelattiin tänään. Pudotuspelijoukkueet olivat selvillä jo ennen päivän kierrosta, mutta tänään selvisivät kaikki lopulliset sijoitukset.

LeBa nappasi kotonaan voiton playoff-paikan jo varmistaneesta SB Vaasasta lukemin 10-6, mutta se ei riittänyt sarjapaikan suoraan säilyttämiseen, sillä Blue Fox onnistui hakemaan vierasvoiton Sipoosta lukemin 7-3. LeBa kohtaa näin ollen alaspäin karsinnoissa tänään Erä Akatemialta pisteet ottaneen Lappeenrannan NST:n.

Akatemian tappion myötä Karhut kipusi 10-5 -voitolla Limingasta runkosarjan toiselle sijalle. Ennakko-oletuksiin nähden loistavan kauden pelannut Nurmon Jymy puolestaan kiilasi sekin ohi akateemikoista voittamalla Loviisan Torin numeroin 10-4.

Näin ollen vielä tänä iltana runkosarjan voittaja SB Welhot valitsee sijoille 5-8 sijoittuneista Loviisasta, Limingasta, Josbasta ja SB Vaasasta ensimmäisenä haluamansa pudotuspelivastustajan. Seuraavaksi valitsee Karhut, sitten Nurmo ja viimeinen vaihtoehto jää viimeisen kotietujoukkueen, Erä Akatemian vastustajaksi.

FBC Turun, ÅIF:n ja Blue Foxin kausi päättyy tähän. NST ja LeBa pelaavat karsinnan, jonka häviäjä tippuu kakkosdivariin. HIFK putoaa sarjasta suoraan.

Divarin sarjataulukko

Miesten Divari:
17:00 HIFK-SB Welhot 5-11 Ottelutilastot
17:00 Josba-FBC Turku 7-3 Ottelutilastot
17:00 LeBa SB-SB Vaasa 10-6 Ottelutilastot
17:00 NST-Erä Akatemia 8-7 Ottelutilastot
17:00 ÅIF-Blue Fox 3-7 Ottelutilastot
17:00 LNM-Karhut 5-10 Ottelutilastot
17:00 NJ-Loviisan Tor 10-4 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Tyhmä
04/03/2017
Monta peliä siis leba ja nst pelaavat keskenään?
Sivustaseuraaja
04/03/2017
Eikös nst pelannut liigaa viime kaudella? Missä vika kun ens kaudella seura löytyy kakkosdivarista
Elmeri
04/03/2017
NSTeen joukkue koostuu Bjunioreista ,miten niillä voi pärjätä aikuisia miehiä vastaan..
Harmi
04/03/2017
Harmi että leba hävinnyt 7peliä tällä kaudella yhdellä maalilla toivon itse että nst tippuu ennemmin kakkoseen
Selvitys aihe pääkallolle
04/03/2017
Raholassa nähtiin tänään Johanssonin kauden 50 maali, joka unohdettiin merkitä pöytäkirjaan? 58:33 Johansson viimeistelee 6-4 Oksasen syötöstä tyhjiin, mutta virallisissa tilastoissa tämä on merkitty Oksaselle, ei syöttäjää. Ei näitä 50 maalin ylityksiä kovin usein nähdä, joten aika kaardinaalimoka tilastoinnissa. Maksavana satunnaisena viihdekatsoja raahauduin paikalle ja yksi iso syy siihen Johanssonin 50:n maalin.näkeminen ja virallisesti sitä ei sitten nähtykkään.
Pkarjala
04/03/2017
Toivottavasti leba tippuu. NYT LIIAN LÄHEKKÄIN TUOLLA ALUEELLA kaks divari seuraa. Ei tule menestystä kummallekkaan edustukselle jos joutuvat vuodesta toiseen kilpailemaan pelaajista.

Tämä on vain minun mielipiteeni, karua mutta toivotaan että leba tippuu niin tuolta alueelta on ehkä mahdollista saada taas liiga joukkue kartalle.

Tämä perustuu siihen että saadaan alueen parhaat pelaajat keskitettyä yhteen seuraan ja joukkueeseen.

Pahoittakaa mielenne, nst saa luvan jyrätä leban karsinnoissa ;)
Muutoksen tuulet
04/03/2017
Täytyypä sanoa, että sarjajärjestelmä on ainakin itsessään mennyt parempaan suuntaan; mikäli vanhalla oltaisiin menty, niin HIFK:in lisäksi suoria tippujia olisi olleet LeBa SB ja NST. LeBalla matkaa pudotuspeleihin vain 5p, ja NST:llä 6p. Nyt toinen näistä saa pitää paikkansa Divarissa. Tietysti harmi ettei molemmat - toivotaan että tilalle löytyy vähintään yhtä laadukas jengi.
Junnu#8
04/03/2017
Ja jännä homma. Että joukkue joka häviää peräti seitsemän peliä. Voittaa D1varin runkosarjan. Meinaan Kuopion Welhot. Kakkonen Porin Karhut jäi kolmenpisteen päähän. Tasainen sarja...
Pkarjalalle
04/03/2017
Katsotaan ensiksi tämän vuoden pudotuspelit loppuun, niin nähdään tuleeko alueelle menestystä. Josba nääs ollu aika hyväsä lennos.
kannustaja
04/03/2017
PKARJALAN kommenttiin...samaa mieltä siitä että alueen parhaat pelaajat ois tärkeetä saada keskitettyä yhteen joukkueeseen ja sitä kautta salibandyä saada takaisin nousuun kohti liigaa.On yksi suuri tekijä mikä vaikuttaa tällä alueella ja se on valmennus,valmentajat.Sitä voi jokainen joka haluaa miettiä mitä tarkoitan.
Tsemppiä jokatapauksessa Leballe!
Korjaus raholasta
04/03/2017
Johanssonille tullaan merkkaamaan tänään syntynyt 50 maali.
KANNUSTAJAN KOMMENTTIIN
04/03/2017
Kaikki tietää ketkä ja mitkä valmentajat on k***ut pohjois-karjalaisen salibandyn, sitä tuskin tarvitsee mainita erikseen :D

Tästä kertoo jo se että alueelta puuttuu tietty ikä haarukka kokonaan divari ja liiga kentiltä.

Mutta aivan mahtavaa että asioista uskalletaan puhua!
Jori Mulkkonen
05/03/2017
Löytyykö pohjois-karjalasta monta valmentajaa jotka ovat pudottaneet joukkueen sekä A-junioreiden sm-sarjasta että divarista? Meriitti sekin.
Kuka tietää
05/03/2017
Monta peliä on tämä playout sarja leballa ja nst:llä
Asdasdasdas
05/03/2017
Eikös se ole kahdesta voitosta poikki?
Karjalaisena pahaa tekee, kun joko Pohjois- tai Etelä-Karjalasta pitää joukkueen poistua sarjasta.
"Selvitys aiheelle pääkallolle" - Herätys
05/03/2017
Ihan oikein meni maali Johanssonille, kannattanee tarkistaa faktat eikä uskoa pelkkään kuulutukseen... Tämä on myös väärä kommenttipalsta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.