Divarit

Divarin ystäviä hemmotellaan sunnuntaina – Yle TV 2 näyttää kolmannen finaalin

23.03.
2017
13 Kommenttia
2
Divarit

Kuva: Jari Turunen

Pudotuspelien tv- ja nettituotannot tulevana viikonloppuna ovat muuttuneet alkuperäisestä puolivälierien tilanteiden johdosta.

Alunperin sunnuntain 26.3. YLE TV2:n lähetykseen oli kaavailtu kuudetta puolivälierää ottelusarjasta TPS-Happee Jyväskylän Monitoimitalolta. Happeen voitettua TPS:n suoraan neljässä ottelussa, lähetys klo 15:55 alkaen tulee Divarin 3. finaalista SB Welhot – Karhut.

Tässä finaalisarjassa voittajalle on luvassa nousu Salibandyliigaan ensi kaudelle. Liiganousu ja Divarin mestaruus irtoaa kolmella otteluvoitolla. SB Welhot johtaa Divarin finaalisarjaa tällä hetkellä 1-0. Toinen finaali on vuorossa perjantaina Porissa klo 18:30 ja tämä ottelu näkyy Fanseatissa ensimmäisen tapaan. Mikäli loppuottelusarja venyy yli kolmen ottelun, näkyvät ne myös Fanseatissa.

Myös lauantaina 25.3. on salibandyherkkua luvassa YLE TV2:ssa. Silloin tuotanto tulee Salibandyliigan viidennestä puolivälieräottelusta SPV:n ja Oilersin välillä. Voitot tässä parissa ovat tasatilanteessa 2-2 Oilersin voitettua eilen SPV:n rangaistuslaukauskisan jälkeen. Luvassa on siis vielä ainakin kaksi ottelua. Lähetys viidennestä puolivälierästä Seinäjoen urheilutalolta alkaa klo 16:20. Kuudes kohtaaminen on luvassa sunnuntaina, mutta tämän ottelun lähetys on vielä auki.

Lauantaina 25.3. tarjolla on myös VeikkausTV:n lähetys ottelusta EräViikingit – Nokian KrP klo 16:30. Sarja on katkolla EräViikingeille, joka johtaa otteluvoitoin 3-1. Jos Nokian KrP voittaa lauantaina, näkyy sunnuntain peli niin ikään VeikkausTV:ssä. Lauantain Classic-Indians-ottelusta, jossa kotijoukkueella on mahdollisuus varmistaa välieräpaikka, ei tule lähetystä. Mikäli Indians onnistuu venyttämään sarjaa, kuudes ottelu tulee Yle Areenasta sunnuntaina.

Lähetykset pe-su
Pe 24.3. 18:30 Divarin 2. finaali: Karhut – SB Welhot, Porin urheilutalo (Fanseat)

La 25.3. 16:20 Pve5: SPV – Oilers, Seinäjoen urheilutalo (YLE TV2)
La 25.3. 16:30 Pve5: EräViikingit – Nokian KrP, Energia Areena (VeikkausTV)

Su 26.3. 15:50 Divarin 3. finaali: SB Welhot – Karhut, Kuopiohalli (YLE TV2)
Su 26.3. 16:00 Pve6: Indians – Classic (tarv.), Otahalli (Yle Areena)
Su 26.3. 16:00 Pve6: Nokian KrP – EräViikingit (tarv.), Rahola Areena (VeikkausTV)

Päivitetyt lähetystiedot löydät tältä sivulta.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Man candy
23/03/2017
Namskis, koko Suomi pääsee nauttimaan Juha Rautiaisen käsistä.
Seuraaja
23/03/2017
Kiitosta ylelle lauantain ottelusta ja hienoa myös että sunnuntaina nähdään säbää, tosin erikoista kun samaan aikaan pelataan liigan huippusäbää pudotuspeleissä niin toisen luokan ottelu valitaan. Kertooko se että säbä on tasokasta myös divarissa, toivottavasti näin.
Massamediassa liigan pudotuspelejä on uutisoitu aika satunnaisesti, ylekin on ollut hiljaa tähän asti.
Liigan ja seurojen tiedotuksessa on vielä pajon duunia tähtävä että julkisuus vastaisi lajin suosiota nuorten ja perheiden keskuudessa.
Kunhan huutelen
23/03/2017
Seuraaja: Olisiko otettu varman päälle tuo divarimatsi nyt TV-peliksi, liigan välieräsarjat ovat kuitenkin molemmat jo lauantaina katkolla. Eli kenties pyritty minimoimaan muutoksien mahdollisuus?

Hienosti on ollut kyllä lähetyksiä nyt keväällä, kiitos siitä!
Terhi
23/03/2017
Oli kyllä tosi viihdyttävä divaripeli viimeksi ja selostus oli ihan karkkia. En keksi (edes mää!) mitään negaa viime kertaisesta divarilähetyksestä. Tai no, savolaiset on kieroja ja porilaiset hulluja, mutta säbäpelissä tämäkin combo toimi. Hyvä veto Yleltä!
Junnu#8
23/03/2017
Todella toimiva! Kun olisi tullut Happeen ottelu. Joka tosin jo varmisti välieräpelit...
Jani
23/03/2017
Ei tämä divari peli varmaan tasoltaan ole kuin maksimissaan liigassa paly-offien ulkopuolelle jääneiden joukkueiden tasoista. Liigassa play-offiin pääsy ja siitä jatkoon jo vaatii tasoa. Silti oma viehätys tv-pelissä voi olla ja ehkä jotain se kertoo myös divarin tasosta ainakin näiden joukkueiden osalta.
Penkkiurheilija
23/03/2017
Hieno homma! Mielestäni Divari on jotenkin paljon mielenkiintoisempaa katseltavaa! Viihdearvo paljon parempi kuin liigassa.
LiejuKlemetti
23/03/2017
Omaan makuun tuo Kuopion selostaja huusi liikaa. Osastoa enemmän innokas kuin osaava. Mutta toki ei liian huono kuitenkaan.
Pettynyt
23/03/2017
Veikkaus tv:n lähetykset on niin huonoja ettei niitä pysty kattomaan. Olisi reilumpaa että eri kanavat vaihtelisivat minkä joukkueiden pelejä näyttävät.
Rankkarit pois salibandystä
24/03/2017
Nykyisellään rankkarit on täysin irrallinen tapahtuma joka ei litty itse pelaamiseen.
Hiipiminen, muiden sirkustemppujen esittäminen voi olla hauskaa katsottavaa mutta sporttisuus on siitä kaukana. Ottelut pitäisi ratkaista pelaamalla, aina.
viihdettä
24/03/2017
Otsikkoon olisi ihan yhtä hyvin kelvannut "Salibandyn ystäviä". Divari on ollut tällä kaudella ylivoimaisesti tasaisin ja kiinnostavin Salibandyn pääsarja. Finaaleissa pelaavat ne "oikeat", koska kyseessä runkosarjan kaksi parasta. Peli itsessään on vauhdikasta ja etenkin Welhojen pallonhallinta silmiä hivelevää - tuolla joukkueella ja pelillä olisivat todennäköisesti olleet hyvin lähellä playoff-paikkaa myös liigassa. Kirsikkana kakun päällä sitten vielä nämä huippuyksilöt Kajoksinen, Lankinen, Lepola, Hautaoja jne. joita seurata. Erinomainen veto YLE:ltä ottaa 3.finaaliottelu mukaan lähetyksiin.
Säbäjuntti
25/03/2017
Perjantain Karhut-Welhot pelin nähneenä odotan enemmän sunnuntain matsia kuin lauantain liigan playoff-peliä. Divarin playoffsit oli hyvä idea liitolta tai siltä taholta kuka sen ikinä keksikään. Tasaisia pelejä ja viihdyttävää salibandyä.
Upi
25/03/2017
Janille: Ei divarin finaali ole tasoltaan liigan playoffien ulkopuolelle jääneiden tasoista. Se on divari tasoista. Divarin ja liigan ero on selkeä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.