Divarit

Draamaa Divarin pudotuspelien avausottelussa – Erä Akatemia voittoon jatkoajalla

07.03.
2017
13 Kommenttia
3
Divarit

Erä Akatemia kaatoi Josban kotikentällään jatkoaikamaalilla. Kuva: Juhani Järvenpää

Erä Akatemia ja Josba polkaisivat tiistaina käyntiin miesten Divarin pudotuspelit. Ensimmäisen osaottelun voiton vei Erä Akatemia kotikentällään maalein 4-3 ja.

Josba oli ottelussa alkuun vahvempi ja pääsi 3-1-johtoasemaan toisen erän alkuminuuteilla. Akatemia sai kuitenkin juonen päästä kiinni ja iski 3-3-tasalukemat heti kolmannen erän käynnistyessä. Ottelun varsinaisella peliajalla ei nähty lisämaaleja ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoaika ehti vanheta 1.23, kun Markus Räsänen osui Aaro Kosken syötöstä. Räsänen iski ottelussa kaksi maalia, Koski tarjoili kaksi maalisyöttöä ja Henri Luoma onnistui tehoin 1+1.

Ottelusarja on nyt 1-0 Erä Akatemialle. Divarin välieriin pääseminen vaatii kaksi voittoa, joten sarja on katkolla torstaina Joensuussa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Roope Setä
07/03/2017
Akateemikoiden kapteenin sanat kolmannessa erässä tekivät tehtävänsä, kun tuomarit ei enää uskaltanut viheltää erälle enää mitään. #tuomarifarssi
Seuraaja
07/03/2017
Tulee varmasti kova vääntö tässä parissa. Kiinnostaa mitä poikien A-SM:ssä tapahtuu????????
kannustaja
07/03/2017
Hyvä EräAkatemia ja tsemppiä torstain peliin Joensuussa?
Dorka666
07/03/2017
Tottakai tuomareiden vika, kun landet ei omista ennakkokäsityksistään huolimatta vieneet helposti! Samaa skeidaa te jaksatte aina. Hyvä junnut, tätä lisää.
analysaattori
07/03/2017
seuraajalle:

PVE:t alkavat lauantaina. TPS-SPV, Classic-Happee, Rangers-Indians, OLS-Oilers.

Eräviikingit jäi häpeällisesti sijalle 9. Ei enää yksilötaito pelkästään riitä, mikäli joukkueen rakenne on aivan uskomattoman heikkoa.
Gg
08/03/2017
Josba on ihan surkea seura nykyään juniori puolella tuota seuraa ei liigaan enää ikinä.
Dorka666
08/03/2017
Tainnut ervissä unohtuu kokonaan asm, parilla ketjullakin menneet. Ja vaikka kauhea ostojengi, silti kovimmat ajunnut edarissa ja toka kovimmat divarissa. Mutta olisi silti pitänyt toi sarja helposti naarata.
analysaattori
08/03/2017
dorkalle, on siellä ailio. surakka ja jopa söderlingikin käynyt A:n peleissä. Lähestulkoon ykkösrosterilla olivat joulutauon jälkeen, mutta ei pistetili siltikään karttunut. Viimeiseen peliin lähtivät sitten kahdella kentällä ja nuorilla junnuilla, kun panosta ei enää ollut. Nappiin meni siis.
Junnu#8
08/03/2017
Eipä tuo haittaa. Josba tulee vielä!
GGlle
08/03/2017
Joo ja kyllä. Viime vuonna kolme neljästä mahdollisesta ikäluokasta pelasi SM sarjaa. Varmaaan se osaaminen pn kadonnut yhdessä kaudessa.... tämä kausi ei kokonaisvaltaisesti ole näköjään mennyt putkeen, mutta kyllä siellä potentiaalua on. Täytyy muistaa että siellä edarissa pelaa 15 Josban A junnua ja Josbassa myös on näköjään laitettu miesten divari etusijalle ASM paikan edelle.
Santtu
08/03/2017
Ei aivan niin laadukas joukkue Josballa kuin joskus parhaimpina vuosina. Olin huomaavinani ettei osa pelaajista aina sisäistänyt Antti Ruokosen vaatimuksia esim. nopeisiin hyökkäyksiin vaan jäätiin omalle alueelle pelaamaan. Eemil Ruokonen taisi olla #47 ei oikein mielestäni päässyt kunnolla peliin, ehkä ketjukaveritkin ei riittävästi häntä ruokkineet. Siinäkin yksi taktinen lisä voisi olla pallolliseen peliin saada hänellekin isompi rooli kentällä. Saa nähdä vieläkö valmis joukkue liiganousuun Josba on?
kannustaja
09/03/2017
Onneksi olkoon EräAkatemia?
teppo tulppu
10/03/2017
sape taipale on paras

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.