Liigat

Ennakkosuosikit voittoihin – Classic ja EräViikingit Salibandyliigan välieriin

25.03.
2017
11 Kommenttia
3
Liigat

Miko Kailiala oli vireessä Vantaalla. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit ja Nokian KrP mittasivat toisiaan lauantaina Vantaan Energia Areenalla. EräViikingit oli pelissä parempi maalein 8-6 ja eteni Salibandyliigan välieriin.

EräViikingit karkasi toisessa erässä jo turvalliseen 6-2-johtoon, mutta KrP ryhdistäytyi tuon jälkeen. Viimeiseen erään lähdettiin lukemissa 6-4. KrP käväisi kolmannessa erässä parhaimmillaan maalin päässä, mutta EräViikinkien johto piti loppuun saakka.

Erityisessä vireessä oli Miko Kailiala, joka naulasi neljä maalia. KrP:n teholinko oli 1+4 taiteillut Henri Johansson, jonka tutkapari Jere Oksanen onnistui paunoin 3+1. Santtu Pohjonen pysäytti 32 laukausta.

EräViikingit varmisti välieräpaikan otteluvoitoin 4-1.

Tampereen Classic ja Indians väänsivät lauantaina miesten Salibandyliigan puolivälierien merkeissä Tampereella. Classic voitti pelin maalein 5-1.

Classic oli vahvempi ensimmäisessä erässä ja tauolle mentiin lukemissa 2-0. Toisessa periodissa molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen. Kolmannen erän maaleista vastasivat Joonas Pylsy ja Eemeli Salin.

Pylsy osui ottelussa kahdesti. Salin, Sami Johansson ja Janne Lamminen iskivät pisteet 1+1 mieheen.

Classic eteni voiton myötä Salibandyliigan välieriin otteluvoitoin 4-1.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
EräViikingit-Nokian KrP 8-6 Ottelutilastot EräViikingit välieriin voitoin 4-1.
Classic-Indians 5-1 Ottelutilastot Classic välieriin otteluvoitoin 4-1. Esa Takalon ottelukuvat
SPV-Oilers 3-2 ja. Ottelutilastot Otteluvoitot 3-2 SPV:lle.

Miesten Salibandyliigan playoutit:
LASB-SalBa 5-4 Ottelutilastot LASB varmisti liigapaikan voitoin 3-1.

Lue myös:
SPV nappasi jatkoaikavoiton kotikentällään – hattutempun iskenyt Koski ottelun sankari
SSRA nousi viimeisellä kympillä neljän maalin takaa voittoon – ratkaisuosuma syntyi ajassa 59.31
Kolmannen erän vahva nousu palkittiin – LASB pelaa ensi kaudella Salibandyliigassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Et soittaa kotiin
25/03/2017
Jaahas. Ei ollut Salballa vielä pakkovoiton paikka.
Antti
25/03/2017
Meneekö välierät Classic-Happee ja EräViikingit-SPV/Oilers?
Arto Kilponen
25/03/2017
Ei vaan käsittääkseni Classic - Oilers jos Oilers on jatkossa.
Näin
25/03/2017
Classic runkosarjan 1 saa vastaansa joko happeen tai oilersin. Jos spv voittaa sarjan niin niin classic-happee jos oilers niin classic-oilers
asd
25/03/2017
Juu sarjan heittopussi Krp kuuluikin kesälomalle
ASD:lle
25/03/2017
Aikamoinen heittopussi on KrP, joka kuitenkin naulasi EV:n PVE1:ssä 100-0. Ei ollut vastusta EV:stä , ei ollut. Kyllä KrP hyvän vastuksen antoi, sitä on turha kieltää. EV on kuitenkin kärkijoukkue tällä hetkellä eikä sitä vastaan kenenkään ole helppo pelata ja vielä voittaa.. Tänäänkin EV joutui peluuttamaan 1 kenttää KrP:n 3. kenttää vastaan, kun KrP oli tulla tasoihin ja yllättää. Kertonee sekin jotain "heittopussin" tasosta. Parempi kuitenkin voitti ja meni jatkoon. Onnittelut EV:lle siitä ja tsemppiä mitalitaisteluun. KrP pelasi hyvän runkosarjan jättäen taakseen "hyviä" ja "parempia" joukkueita. Lisäksi KrP otti historian ensimmäisen PVE voittonsa ja millä tyylillä ja tuloksella. Se vasta oli jotain ja se ärsyttää monia. Ensi vuonna KrP tulee toivottavsti vieläkin kovempana ja antaa vielä kovemman vastuksen kuin tänä kautena. Pelaajasiirrot alkaa kohta ja eihän sitä tiedä missä kukin liigapelaaja taas ensi kaudella pelaa. Sama porukka pyörii kuvioissa mukana 14 joukkueen ympärillä ja ties millaiset kokoonpanot ensi kaudella nähdään. Mielenkiintoista nähdä kuka minkäkin joukkueen valitsee. Onko KrP:ssä imua vahvan kauden jälkeen, jää nähtäväksi.
Rankkari
25/03/2017
Voitto on voitto ja ansaittu, mutta ei KOSKAAN satanolla voitto, ei KOSKAAN
Laskin väärin
26/03/2017
Energia areenalla kuulemma 530 maksa mutta katsojaa... oisko ollu tota 500 ja niistäkin suurin osa ilmaiseksi päässeitä junnuja.
Arto Kilponen
26/03/2017
"Sama porukka pyörii kuvioissa mukana 14 joukkueen ympärillä ja ties millaiset kokoonpanot ensi kaudella nähdään. Mielenkiintoista nähdä kuka minkäkin joukkueen valitsee."

Mitä luulet, montako Welhojen pelaajaa menee KrP:hen tai Karhujen pelaajaa, sanotaan, OLS:n riveihin? Tai päinvastaiseen suuntaan? Tai vaikka M-Team -> Welhot? Minä veikkaan, että ei kovin montaa. Vai tarkoitatko​, että Welhojen tai Karhujen pelaajista kukaan ei saa paikkaa liigassa? Heitän arvauksen hatusta ja sanon, että Divarin mestarijoukkueesta ainakin 15 pelaajaa on ensi kaudella liigassa. Lisäksi Divarista siirtyy useampi pelaaja Salibandyliigaan.

Tai jos ymmärsin väärin, niin määrittele "porukka".
Tylsä
26/03/2017
Cee näytti tänään kaapinpaikan. Inkkarit sai yhden, Leikkasen ohjauksella omaan maaliin. Siinä ne paikat olikin. Menkääs pelaan niitä A-junnujen pelejä#tasoerot
Minäpahoitinmieleni
26/03/2017
Niin molemmat isot teki sen tarvittavan vaikka täällä jo joku innostui huutelemaan vaikka mitä kun ekat pelit meni miten meni :p

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.