Florida Panthers käynnistää salibandyohjelman – mukana 44 miamilaista koulua

New York Islanders on tukenut aiemmin salibandytoimintaa. Nyt myös Florida Panthers tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa salibandya. Kuva: Daniel Palm

New York Islanders on tukenut aiemmin salibandytoimintaa. Nyt myös Florida Panthers tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa salibandya. Kuva: Daniel Palm

Jääkiekkoliiga NHL:stä tuttu Florida Panthers käynnistää tämän vuoden aikana uuden projektin, jossa se tekee yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa ja tarjoaa lapsille mahdollisuuden pelata salibandya.

Mukana projektissa on kaikkiaan 44 Miami-Dade-alueen koulua. Panthers tarjoaa kouluille maalit, mailat ja pallot. Liikunnanopettajat neuvovat kuinka muodostetaan erinäisiä sarjoja ja auttaa mahduttamaan lajin koulujälkeiseen toimintaan.

Panthers aikoo antaa kouluille myös ohjeita ja jakaa salibandyn lajitietoutta. Olemme aiemmin uutisoineet New York Islandersin salibandytoiminnasta New Yorkin alueelle. Islandersin projektista voit lukea lisää täältä.

Florida Panthersin tiedote

7 comments

  1. Pitää sitten tehdä noille Jenkeille heti selväksi että säbä ja lätkä on eri lajit…

  2. Erittäin kova juttu! Nään jo sisäisin silmini Miami Beachin lukuisat tulevaisuuden pihakaukalot täynnä lätyttäjiä.

  3. Ne eron jo nyt, laji mitä voi tarjota köyhemmille, lätkää kun ei pysty.

  4. New York Islanders voisi kertoa myös kuvan pojille kummin päin sitä mailaa pidetään kädessä 🙂

  5. Hieno juttu, kyllä se tästä vielä nousee. En ihmettele yhtään, vaikka suhteellisen nopealla aikataululla salibandy voisi haastaa NLL:n.

  6. VMV mut noi on florida panthers ei ny rangers ja plus eiköhän ne sen verran niille opeta