Liigat

He ovat Superfinaalin esiintyjät – ”Tämän hetken kovia, yleisöä kiinnostavia nimiä”

11.03.
2017
31 Kommenttia
1
Liigat

Superfinaalin tähtiesiintyjät julkaistiin torstaina. Kuva: Salibandyliiga.

Salibandyn Superfinaali pelataan 22.4. Hartwall Arenalla. Tapahtumassa nähdään tänäkin vuonna kotimaisia kärkiartisteja.

Superfinaali-show’n esiintyjät ovat tänä keväänä Roope Salminen & Koirat, Evelina, Lenni-Kalle ja Jokerit Dance Team.

Roope Salmista & Koiria on tituleerattu jopa Suomen kovimmaksi livebändiksi. Evelina puolestaan on yksi tämän hetken valovoimaisimmista kotimaisista naisartisteista. Lenni-Kalle ei puolestaan salibandyväelle esittelyjä kaipaa. Jokerit Dance Team on viihdyttänyt KHL-seura Jokereiden otteluissa jo vuosien ajan.

-

– Olemme todella tyytyväisiä esiintyjiin. Saamme varmasti aikaan sellaisen show’n kuin haluamme ja uskomme, että nämä artistit hoitavat hommansa erinomaisesti, Superfinaalin show-puolesta ja artistien koordinoinnista vastaava Hanne Nyrönen kommentoi.

Esiintyjiä aloitettiin kartoittamaan jo heti viime kevään Superfinaalin jälkeen.

– Kartoitimme nopeasti vaihtoehtoja ketkä ylipäätään ovat vapaina ja pyysimme tarjouksia monilta artisteilta. Niitä hetken pyöriteltyämme päädyimme näihin ja artistit lyötiin lukkoon oikeastaan jo syksyllä. Halusimme hyvät esiintyjät ja sellaiset saimme, Nyrönen tuumi.

– Esimerkiksi Roope Salminen & Koirat ja Evelina ovat tämän hetken kovia, yleisöä kiinnostavia nimiä.

Roope Salminen & Koirat:

Lenni-Kalle:

Jokerit Dance Team:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Loiri kertomaan vitsejä?
11/03/2017
Kun palkataan "kärkiartisteja" liiton rahoilla, niin maksajille eli jäsenistölle voisi kertoa myös hinnan.

Aikaisempia finaalisarjoja tai muita landella pelattavia playoff-pelejä ei kai vielä koskaan ole tuettu palkkaamalla otteluihin "kärkiartisteja". Kelpaisi tuollainen tuki varmaan sinnekin?
Joosua
11/03/2017
Miksi Kurre ei ole nyt listalla?
Minäpahoitinmieleni
11/03/2017
Ehdottomasti Eveliina ja koirat ovat yleisöä kiinnostavia nimiä jos yleisö on kännissä tai alle 14-vuotiaita ;)
Naama
11/03/2017
Ei tuo mitään lisäarvoa finaaliin.
Junnu#8
11/03/2017
Lenni-Kalle Taipale ok. Muut ei kyllä säväytä mitenkään! Taitaa jäädä Yleltä seurattavaksi... Jos ei vippinä pääse.
Damn
11/03/2017
Partionboys ja kappale huudetaan?
Korjaus
11/03/2017
Portionboys
Eikai
11/03/2017
Toivottavasti Jokerit dance team ei ole seksististä ja naisia esineellistävää hytkytystä.

Silloin se viittaisi siihen , että mieskatsojia kosiskeltaisiin kyseenalaisin keinoin.

Toivottavasti kyseessä on perhystävällinen esitys , joka tukee perheiden hyvinvointia eikä päinvastoin luo jännitteitä ja mustasukkaisuutta.

Mutta kyllähän tapahtuman järjestäjät toivottavasti osaavat ajatella järkevästi ja ovat valinneet esiintyjät puhtain mielin.
Näinkin voi ajatella - enemmistö?
11/03/2017
Jos finaali ei ihan vaan pelinä kiinnosta helsinkiläisiä, niin siirretään se pelattavaksi Helsingin ulkopuolella.
AGm
11/03/2017
Ihailtavan sitkeää kitisemistä landepaukuilta ja maajusseilta superfinaalista :D jatkakaa samaan malliin hei, itkemällä ja kaikkea uutta vastustamalla tämä laji kehittyy.

Hyvä, että esiintyjiä kärsittu ja yleisön palautetta kuunneltu. Mailavalmistajilta ja oheistuotemyyjiltä toivoisi käytäville isompaa panosta kuin viimevuonna.
Kyselijä
11/03/2017
Miksei Portion Boys ole mukana?? Ja virallinen sählybiisi Huudetaan
Hyvä
11/03/2017
Joo popeda ja dingo soittamaan, ilmaiseksi, pelataan puolilla valoilla, että varmasti huono show. Hyvä landet, lisää kusta omiin muroihin!!
ei näin
11/03/2017
No nyt on kyllä sen verran heikkoja artisteja, että toivottavasti ei liitto kovin paljoa noille maksa.

'Suomen kovin livebändi'
Kenen mielestä? Roope Salmisen?

Seuraisin ennemmin jopa Tauski Peltosen keikkaa kuin yhdenkään noista.
Outo tapahtuma
11/03/2017
Eikö finaalipeli riitä? Onko tämä nyt sitten konsertti, jossa myös hieman pelataan salibandya? Miten se lajia kehittää, että liitto järjestää teineille maksuttoman pop-konsertin? Yhtään sen enempää ei helsinkiläisiä tule katsomaan pelejä seuraavillakaan kausilla. Turhaa rahan tuhlausta. Salibandy on landen laji!
Junnu#8
11/03/2017
Ja Superfinal toimii hyvin Ruotsissa. Missä on palloilukulttuuri todella syvällä. Ja fanikulttuuri myös. Tuntuu että Ruotsalaiset osaavat järjestää ns.massatapahtumia. Toki itelläkin ottelu on keskiössä. Sitä tullaan katsomaan. Salibandymerkkien myyntipisteet hallissa ovat tärkeitä. No onhan se superfinaali pipo hieno päässä myös:D
Osku
11/03/2017
Ihme touhua liitolta. Täysipäiväisesti tilaisuutta järjestämään on palkattu ihan oma henkilö ja toistaiseksi touhu on vaan huonontunut. Lajin kannalta hävettää ja muuten taas vaan v****taa. Onko tämä tosiaan se mihin liitto tässä superfinaalipelleilyssä pystyy? Happeen veti aikoinaan paljon paremmin oman jäähallifinaalinsa. Eikä taatusti maksanut näin helvetti kuin tämä räpellys.
Oskulle
11/03/2017
Olin katsoja Happeen järjestämässä finaalissa Hippoksen hallissa. Järjestelyt olivat amatöörimäiset, ottelun alku myöhästyi , lippujonot todella pitkät, erätauoilla käytävät tukossa jne.
Ottelun tunnelma ihan ok mutta niin oli Hartallillakin viime vuonna.
Jyväskylässä 4000 katsojaa ja Harwall Areenalla 10 000 katsojaa, siinä suurin ero
Heikki
11/03/2017
Vai oli käytävät tukossa. No sehän se olikin Happeen vika kun oli ihmisiä paikalla eivätkä olleet käytäviä suurentaneet. Hyi hyi Happee. Ensi kerralla sitten käytävät leveämmiksi. Onneksi superfinaalissa ei niin pääse käymään kun ei ole ihmisiä käytäviä tukkimassa. Ja kyllähän se Hartwallin tunnelma vuosi sitten oli kiusallinen (ehkä johtuen miesten isät vs pojat finaalista). Parasta oli olla mukilla kavereitten kanssa ja sivusilmällä seurata peliä tv:stä.
Hyvä
11/03/2017
Huono tapahtuma tulossa, sen näköinen kuin säbäväki on itse, eli todella surullisen säälittävää. Mitään muuta ei osaa säbäväki kuin itkeä ja valittaa kaikesta. Jääpallon finaalissa oli menoa, mihin tän kurapöksyjä täynnä olevan lajin porukat pysty.
Osku
11/03/2017
Vai oli Happeen touhu amatöörimäistä? Mistähän se johtuu? Tuntuuko nyt tulevan superfinaalin järjestelyt ammattilaisen tekemistä? Nyt siihen, ja jo edelliseenkin, on upotettu rahaa enemmän kuin koskaan yhdenkään vuoden kaikkiin playoff-peleihin yhteensä. Olisiko silläkin rahalla saanut enempi irti, jos olisi tukenut finaalisarjan joukkueita niiden pelien järjestelyissä jne.
Hyvä
11/03/2017
Junnu8 oikeassa. Ruotsissa osataan, meillä eletään oskumaisesti menneitä aikoja haikaillen. Pitäneekin hoitaa liput ruotsiin kevääksi, jos niitä nyt enää edes saa ja ens kaudesta panostaa euronsa ruotsin sarjan seuraamiseen. Tää meikäläisten touhu ku on vaan tämmöistä
Aktiivinen katsomonkäyttäjä
11/03/2017
Voi voi. Kyllä oli surua ja pettymystä mielessäni tätä lukiessa. Minä haluaisin maksaa siitä että menen seuraamaan salibandyottelua, en jostain b-luokan artisteista. En haluaisi maksaa yhdestäkään artistista jos nyt ihan tarkkoja ollaan mutta kyllähän tämä lista aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Että lipun hinta nousee tämmösten takia. Eiköhän superfinaali ole nyt nähty, on aika palata arkeen. Viime vuoden ottelun kävin katsomassa ja silloin jo asetin nämä superfinaalit boikottiin. Boikotti jatkuu..
Heh heh
11/03/2017
Amorphis
Hyvä
12/03/2017
Hienoa, lisää boikottia, kohta meille(lajille sähly) nauraa variksetkin
Mitä välii
12/03/2017
Ei kai kukaan muroja mutenkaan nykypäivänä syö, joten omiin tai toisten muroihin kuseminen samantekevää. Sanonta niin viimevuosituhannelta.
riksrakspoks
12/03/2017
Juu, tapahtumassa kaiken pitää olla just mua varten. Ja siltikin ihan varmuuden vuoksi laitan otsan ryppyyn. Katsomon pitää olla täynnä kylmänviileitä lajianalyytikkoja, jotka hurraavat villisti tilasto-ohjelmiensa antaman odotusarvoisen altavastaajan puolesta.
jeba
12/03/2017
Viime vuoden superfinaalissa ei todellakaan ollut hyvä tunnelma!! Eikä voi edes verrata Jyväskylän finaalisarjaan..
#Heimo#
12/03/2017
Viime vuoden Superfinaalissa oli mahtava tunnelma. Ehdottomasti hyvä juttu Superfinaali. Superfinaali on säbän kauden päättäjäiset, ja hyvin onnistui tapahtuma viime vuonna.
Muovinen tapahtuma
12/03/2017
En ole Classic-fani, mutta olihan se hieman sääli, että tamperelaisten loputtoman kauan odottama mestaruus tuli Helsingissä pääosin vieraista koostuvan katsomon edessä. Toista olisi ollut Mansessa täyden tuvan metelissä.

Myös koko lajin markkinointimielessä finaalisarja kotihalleissa tarjoaisi selvästi paremman lähtökohdan. Tunnelma niissä on aito. Superfinaali on muovia.
JK
12/03/2017
Asiani ei nyt liity esiintyjiin, mutta pohdiskelen että miksi Suomen ja Ruotsin superfinaalit järjestetään samana päivänä? Itse olin ostanut jo Ruotsin superfinaaliin liput ennen kuin Suomen superfinaalin päivämäärä julkistettiin. Tai sitten päivämäärä on ollut alusta asti tiedossa, mutta sitä ei ole mainostettu tms. Joka tapauksessa minulla oli jo lippu Ruotsin superfinaaliin kauan ennen kuin edes Suomen superfinaalin lipunmyynti alkoi.
Itseä kiinnostaisi myös Suomen finaalit, joten olisi kiva jos Superfinaalit olisi eri päivänä..
JANIINPÄ
13/03/2017
"Tauski Peltosen keikkaa mieluumin"?
Tämä ei ole nyrkkeilyilta, odotettavissa Heleniuksen otteluihin, jos Espanjan pubista ehtii.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.