He ovat Superfinaalin esiintyjät – ”Tämän hetken kovia, yleisöä kiinnostavia nimiä”

Superfinaalin tähtiesiintyjät julkaistiin torstaina. Kuva: Salibandyliiga.

Superfinaalin tähtiesiintyjät julkaistiin torstaina. Kuva: Salibandyliiga.

Salibandyn Superfinaali pelataan 22.4. Hartwall Arenalla. Tapahtumassa nähdään tänäkin vuonna kotimaisia kärkiartisteja.

Superfinaali-show’n esiintyjät ovat tänä keväänä Roope Salminen & Koirat, Evelina, Lenni-Kalle ja Jokerit Dance Team.

Roope Salmista & Koiria on tituleerattu jopa Suomen kovimmaksi livebändiksi. Evelina puolestaan on yksi tämän hetken valovoimaisimmista kotimaisista naisartisteista. Lenni-Kalle ei puolestaan salibandyväelle esittelyjä kaipaa. Jokerit Dance Team on viihdyttänyt KHL-seura Jokereiden otteluissa jo vuosien ajan.

-

– Olemme todella tyytyväisiä esiintyjiin. Saamme varmasti aikaan sellaisen show’n kuin haluamme ja uskomme, että nämä artistit hoitavat hommansa erinomaisesti, Superfinaalin show-puolesta ja artistien koordinoinnista vastaava Hanne Nyrönen kommentoi.

Esiintyjiä aloitettiin kartoittamaan jo heti viime kevään Superfinaalin jälkeen.

– Kartoitimme nopeasti vaihtoehtoja ketkä ylipäätään ovat vapaina ja pyysimme tarjouksia monilta artisteilta. Niitä hetken pyöriteltyämme päädyimme näihin ja artistit lyötiin lukkoon oikeastaan jo syksyllä. Halusimme hyvät esiintyjät ja sellaiset saimme, Nyrönen tuumi.

– Esimerkiksi Roope Salminen & Koirat ja Evelina ovat tämän hetken kovia, yleisöä kiinnostavia nimiä.

Roope Salminen & Koirat:

Lenni-Kalle:

Jokerit Dance Team:

31 comments

  1. Kun palkataan ”kärkiartisteja” liiton rahoilla, niin maksajille eli jäsenistölle voisi kertoa myös hinnan.

    Aikaisempia finaalisarjoja tai muita landella pelattavia playoff-pelejä ei kai vielä koskaan ole tuettu palkkaamalla otteluihin ”kärkiartisteja”. Kelpaisi tuollainen tuki varmaan sinnekin?

  2. Ehdottomasti Eveliina ja koirat ovat yleisöä kiinnostavia nimiä jos yleisö on kännissä tai alle 14-vuotiaita 😉

  3. Lenni-Kalle Taipale ok. Muut ei kyllä säväytä mitenkään! Taitaa jäädä Yleltä seurattavaksi… Jos ei vippinä pääse.

  4. Toivottavasti Jokerit dance team ei ole seksististä ja naisia esineellistävää hytkytystä.

    Silloin se viittaisi siihen , että mieskatsojia kosiskeltaisiin kyseenalaisin keinoin.

    Toivottavasti kyseessä on perhystävällinen esitys , joka tukee perheiden hyvinvointia eikä päinvastoin luo jännitteitä ja mustasukkaisuutta.

    Mutta kyllähän tapahtuman järjestäjät toivottavasti osaavat ajatella järkevästi ja ovat valinneet esiintyjät puhtain mielin.

  5. Jos finaali ei ihan vaan pelinä kiinnosta helsinkiläisiä, niin siirretään se pelattavaksi Helsingin ulkopuolella.

  6. Ihailtavan sitkeää kitisemistä landepaukuilta ja maajusseilta superfinaalista 😀 jatkakaa samaan malliin hei, itkemällä ja kaikkea uutta vastustamalla tämä laji kehittyy.

    Hyvä, että esiintyjiä kärsittu ja yleisön palautetta kuunneltu. Mailavalmistajilta ja oheistuotemyyjiltä toivoisi käytäville isompaa panosta kuin viimevuonna.

  7. Miksei Portion Boys ole mukana?? Ja virallinen sählybiisi Huudetaan

  8. Joo popeda ja dingo soittamaan, ilmaiseksi, pelataan puolilla valoilla, että varmasti huono show. Hyvä landet, lisää kusta omiin muroihin!!

  9. No nyt on kyllä sen verran heikkoja artisteja, että toivottavasti ei liitto kovin paljoa noille maksa.

    ’Suomen kovin livebändi’
    Kenen mielestä? Roope Salmisen?

    Seuraisin ennemmin jopa Tauski Peltosen keikkaa kuin yhdenkään noista.

  10. Eikö finaalipeli riitä? Onko tämä nyt sitten konsertti, jossa myös hieman pelataan salibandya? Miten se lajia kehittää, että liitto järjestää teineille maksuttoman pop-konsertin? Yhtään sen enempää ei helsinkiläisiä tule katsomaan pelejä seuraavillakaan kausilla. Turhaa rahan tuhlausta. Salibandy on landen laji!

  11. Ja Superfinal toimii hyvin Ruotsissa. Missä on palloilukulttuuri todella syvällä. Ja fanikulttuuri myös. Tuntuu että Ruotsalaiset osaavat järjestää ns.massatapahtumia. Toki itelläkin ottelu on keskiössä. Sitä tullaan katsomaan. Salibandymerkkien myyntipisteet hallissa ovat tärkeitä. No onhan se superfinaali pipo hieno päässä myös:D

  12. Ihme touhua liitolta. Täysipäiväisesti tilaisuutta järjestämään on palkattu ihan oma henkilö ja toistaiseksi touhu on vaan huonontunut. Lajin kannalta hävettää ja muuten taas vaan v****taa. Onko tämä tosiaan se mihin liitto tässä superfinaalipelleilyssä pystyy? Happeen veti aikoinaan paljon paremmin oman jäähallifinaalinsa. Eikä taatusti maksanut näin helvetti kuin tämä räpellys.

  13. Olin katsoja Happeen järjestämässä finaalissa Hippoksen hallissa. Järjestelyt olivat amatöörimäiset, ottelun alku myöhästyi , lippujonot todella pitkät, erätauoilla käytävät tukossa jne.
    Ottelun tunnelma ihan ok mutta niin oli Hartallillakin viime vuonna.
    Jyväskylässä 4000 katsojaa ja Harwall Areenalla 10 000 katsojaa, siinä suurin ero

  14. Vai oli käytävät tukossa. No sehän se olikin Happeen vika kun oli ihmisiä paikalla eivätkä olleet käytäviä suurentaneet. Hyi hyi Happee. Ensi kerralla sitten käytävät leveämmiksi. Onneksi superfinaalissa ei niin pääse käymään kun ei ole ihmisiä käytäviä tukkimassa. Ja kyllähän se Hartwallin tunnelma vuosi sitten oli kiusallinen (ehkä johtuen miesten isät vs pojat finaalista). Parasta oli olla mukilla kavereitten kanssa ja sivusilmällä seurata peliä tv:stä.

  15. Huono tapahtuma tulossa, sen näköinen kuin säbäväki on itse, eli todella surullisen säälittävää. Mitään muuta ei osaa säbäväki kuin itkeä ja valittaa kaikesta. Jääpallon finaalissa oli menoa, mihin tän kurapöksyjä täynnä olevan lajin porukat pysty.

  16. Vai oli Happeen touhu amatöörimäistä? Mistähän se johtuu? Tuntuuko nyt tulevan superfinaalin järjestelyt ammattilaisen tekemistä? Nyt siihen, ja jo edelliseenkin, on upotettu rahaa enemmän kuin koskaan yhdenkään vuoden kaikkiin playoff-peleihin yhteensä. Olisiko silläkin rahalla saanut enempi irti, jos olisi tukenut finaalisarjan joukkueita niiden pelien järjestelyissä jne.

  17. Junnu8 oikeassa. Ruotsissa osataan, meillä eletään oskumaisesti menneitä aikoja haikaillen. Pitäneekin hoitaa liput ruotsiin kevääksi, jos niitä nyt enää edes saa ja ens kaudesta panostaa euronsa ruotsin sarjan seuraamiseen. Tää meikäläisten touhu ku on vaan tämmöistä

  18. Voi voi. Kyllä oli surua ja pettymystä mielessäni tätä lukiessa. Minä haluaisin maksaa siitä että menen seuraamaan salibandyottelua, en jostain b-luokan artisteista. En haluaisi maksaa yhdestäkään artistista jos nyt ihan tarkkoja ollaan mutta kyllähän tämä lista aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Että lipun hinta nousee tämmösten takia. Eiköhän superfinaali ole nyt nähty, on aika palata arkeen. Viime vuoden ottelun kävin katsomassa ja silloin jo asetin nämä superfinaalit boikottiin. Boikotti jatkuu..

  19. Hienoa, lisää boikottia, kohta meille(lajille sähly) nauraa variksetkin

  20. Ei kai kukaan muroja mutenkaan nykypäivänä syö, joten omiin tai toisten muroihin kuseminen samantekevää. Sanonta niin viimevuosituhannelta.

  21. Juu, tapahtumassa kaiken pitää olla just mua varten. Ja siltikin ihan varmuuden vuoksi laitan otsan ryppyyn. Katsomon pitää olla täynnä kylmänviileitä lajianalyytikkoja, jotka hurraavat villisti tilasto-ohjelmiensa antaman odotusarvoisen altavastaajan puolesta.

  22. Viime vuoden superfinaalissa ei todellakaan ollut hyvä tunnelma!! Eikä voi edes verrata Jyväskylän finaalisarjaan..

  23. Viime vuoden Superfinaalissa oli mahtava tunnelma. Ehdottomasti hyvä juttu Superfinaali. Superfinaali on säbän kauden päättäjäiset, ja hyvin onnistui tapahtuma viime vuonna.

  24. En ole Classic-fani, mutta olihan se hieman sääli, että tamperelaisten loputtoman kauan odottama mestaruus tuli Helsingissä pääosin vieraista koostuvan katsomon edessä. Toista olisi ollut Mansessa täyden tuvan metelissä.

    Myös koko lajin markkinointimielessä finaalisarja kotihalleissa tarjoaisi selvästi paremman lähtökohdan. Tunnelma niissä on aito. Superfinaali on muovia.

  25. Asiani ei nyt liity esiintyjiin, mutta pohdiskelen että miksi Suomen ja Ruotsin superfinaalit järjestetään samana päivänä? Itse olin ostanut jo Ruotsin superfinaaliin liput ennen kuin Suomen superfinaalin päivämäärä julkistettiin. Tai sitten päivämäärä on ollut alusta asti tiedossa, mutta sitä ei ole mainostettu tms. Joka tapauksessa minulla oli jo lippu Ruotsin superfinaaliin kauan ennen kuin edes Suomen superfinaalin lipunmyynti alkoi.
    Itseä kiinnostaisi myös Suomen finaalit, joten olisi kiva jos Superfinaalit olisi eri päivänä..

  26. ”Tauski Peltosen keikkaa mieluumin”?
    Tämä ei ole nyrkkeilyilta, odotettavissa Heleniuksen otteluihin, jos Espanjan pubista ehtii.