Maajoukkueet

Huhuille vahvistus – Kettusen ja Salibandyliiton tiet eroavat

28.03.
2017
20 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Petri Kettunen ei jatkaa Salibandyliiton leivissä. Kuva: Mika Hilska

Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Petri Kettunen, 46, siirtyy uusiin tehtäviin liiton ulkopuolelle. Kettunen toimii huippu-urheilujohtajana vielä toukokuun loppuun asti.

Pääkallo.fi uutisoi aiemmin tänään, että Kettunen on lähdössä Salibandyliitosta. Kettunen ei tuolloin suostunut kommentoimaan jatkosuunnitelmiaan.

Suomen miesten salibandymaajoukkueen päävalmentajana Kettunen toimi kolmissa MM-kisoissa (2012, 2014 ja 2016).

– Haluamme toivottaa Petelle onnea uudesta pestistä ja menestystä jatkoon, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen kommentoi.

Salibandyliitto käynnistää uuden huippu-urheilujohtajan hakuprosessin välittömästi.

Teksti: Salibandyliiton tiedote (pääosin)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jonninmoinen friikki
28/03/2017
Nyt Nykky pois seurajoukkueesta jamajun peräsimeen & Kettusen oestiin.
Näin se menee eli piiri pieni pyörii...olisi kiva jos saataisiin lajin ulkopuolelta rautainen ammattilainen pestiin.
Nyt veikkaan nykyisen Ervin entistä jotain puuhaniiloa.
Syväkurkku
28/03/2017
Laskemalla 1+1 voi päätellä uuden huippu-urheilujohtajan. MJ-valmentajan ja huippu-urheilujohtajan kaksoispesti herätti närää, mutta huippu-urheilujohtaja voinee olla esim. mj-joukkueenjohtaja
Repa
28/03/2017
Onhan sieltä joukkueenjohtajasta ponkaistu toimitusjohtajaksikin.
Hakuprosessi seis!
28/03/2017
Missä voi lyödä vetoa?
Jos ei ole lähipiirin mies ni erittäin suuri ihme, Oksanen Eriksson, Jäntti, näille laitan rahat kiinni, ja voitan varmasti.
Pääkallo vois tehdä tästä sisäpiirileikistä jossain vaiheessa vähän lisää tarinaa, kaikki laji-ihmiset tietää jo ettei liiton toiminnassa ole mitään läpinäkyvää,.
Nyt saatiin isot rahat tukina ja ne valuu näihin huippu-urheilujohtajien liksoihin, siitäkin sais hienon tarinan että mihin rahat meni?
Liitolla menee varmasti lujaa mutta miten se näkyy kentällä kehä-3 ulkopuolella?
Jani
28/03/2017
Welhoihin?
kierteishäntäkettu
28/03/2017
Miksi menis welhoihin? Ei mitään järkeä olisi kummankaan kannalta. Welhoilla jo sopiva valmentaja pelityyliin ja muutenkin hienosti onnistunut heti eka kaudella niin miksi vaihtaa. Ja tuskin kettustakaan kiinnostaa niin paljon kuin tämä tsekin maajoukkueen valmentaminen minne teki sopimuksen
piiri pieni pyörii
28/03/2017
Kettunen ajautui sivuraiteille ja ei kuulunut sisäpiiriin. Ymmärsi itse lähteä.
alakiventien cosa nostra on ottanut haltuun kaikki avainpaikat. Ihan yksinkertainen esimerkki. Haaponiemi on työssä toimitusjohtajana golf talmassa. vastaavasti golf talman golf prona on muuan Petteri Nykky. Tämä taustaa vasten moni asia saa järkevän selityksen.
Rape
28/03/2017
Voisi puolestani mennä nostamaan Josbaa takaisin liigaan!
Kauas on pitkä matka
28/03/2017
Josban liigaan nousu voi olla aika kaukana. Vvarsinkin jos muutama viime kauden avain peluri lähtee nyt welhoihin.
Jani
28/03/2017
Ainakin Eemeli Ruokonen jatkaa Josbassa.
No
28/03/2017
Sepä hieno homma että jatkaa!! Ensi kauden jälkeen josba taas luultavasti jatkaa kakkosessa!
kierteishäntäkettu
28/03/2017
Se on hienoa että täällä jotkut näkee tulevaisuuteen että missä mikäkin pelaa vuoden päästä. Vaikka joukueet vielä kasassa eikä peliäkään ens kautta pelattu. Omistaispa itekki tuommose tulevaisuuten näkemisen taidon
#faktoi
29/03/2017
Salibandyliitto on suojatyöpaikka entisille tähdille. Sisäsiittoista porukkaa.
Et soittaa kotiin
29/03/2017
Welhot. Jos valmentaja on voittanut jotain suurta
Niin eihän häntä vaihdeta! Ei ainakaan sählystä! Eiku....
Seppo Immonen
29/03/2017
BARAARITISKIJOHTAMISEEN

Saivat Kettusen savustettua liitosta. Nyt sitten siirrytään täydelliseen golfklubikehittämiseen reikäpalloliitossa.
Jani
29/03/2017
Mielestäni Josban sivuilla jatkajista tietoa. Eemeli Ruokosta pidän avainpelaajana, koska se voi vaikuttaa hänen isänsä jatkamiseen esim. varainkeruuta ajatellen Josballe? Petri Kettusen tuli Kuopioon voisi olla hyvä lisä valmennukseen silti pitäisin Janne Kainulaisen ykkösvalmentajana siellä.
Kauas on pitkä matka2
29/03/2017
Janille. Josban viime kauden börs pisteet ja pelaajien soppari tilanteen yhdistämällä havaitsee sokeakin, että parhaat pelaajat on ilman sopimusta. Eli lähtevät jos joku ottaa? Onko osoite welhot vai joku muu, se nähdään...
Jani
29/03/2017
Täytyy ihmetellä tilannetta, sillä kuopiossa paljon lajeja pääsarjassa. Luulisin Joensuuhun olevan helpompi koota joukkue, mutta jotain tainnut siellä mennä pieleen? Silti aiemmin Josballa oli hyviä laukojia Jani Kosonen ym. voisiko heitä ottaa kesätreeneihin avuksi. Saa nähdä mahdollistaako jos Kettunen ulkomaille myös kaksoispestin vaikka Welhoihin?
kierteishäntäkettu
29/03/2017
Tuskinpa mahdollistaa, ja vaikka mahdollistais nii en näe mitää syytä etenkään jos mikskään kakkos koutsiks kuten aikaisemmassa viestissä mainitsit. Ja muutenkaa mitään mielenkiintoa ole lähteä säätämään liiganousijaan kun on maajoukkue pesti
Jani
29/03/2017
Huomasin HS:ssä tänään kolumnin jossa jotain oli että salibandy mennyt riitaisammaksi lajiyhteisöksi. Ottaisin tämän nyt haasteeksi lajiväelle ja täälläkin kirjoitteleville, voisiko tätä kuvaa kirkastaa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.