Liigat

Ilkka: Maalivahdin jyräämisestä ei tullut lisäseuraamuksia – SPV-torjujan kausi ohi?

21.03.
2017
47 Kommenttia
1
Liigat

Julius Kivimäki koki kovia viikonloppuna. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SPV:n maalivahti Julius Kivimäen kausi saattoi pahimmassa tapauksessa päättyä sunnuntaina, kun Esport Oilersin hyökkääjä Eromon Agbomeirele jyräsi miehen yli Salibandyliigan puolivälierissä. Asiasta uutisoi tiistaina Ilkka.

Kivimäellä on olkavarressa on lihasrepeämä ja käsi on kantositeessä seuraavat 1-3 viikkoa. Röntgenkuvissa Kivimäen olkapäässä ei todettu murtumia, mutta tällä viikolla otettavat magneettikuvat kertovat vammojen lopullisen laadun.

– Magneettikuvat näyttävät, onko toiveita, että Kivimäki pääsee vielä tällä kaudella kaukaloon, sanoo SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen Ilkka-lehdessä.

Kivimäen yli ajanut Agbomeirele sai tempustaan vain kahden minuutin jäähyn.

– Surullista ja ihmeellistä, että otteluvastaava Klaus Koskela ei vienyt tilannetta kurinpitolautakunnan käsittelyyn. Hän katsoi, ettei tilanne ollut niin vakava, Koponen toteaa Ilkka-lehden artikkelissa.

SPV teki Salibandyliittoon ilmoituksen rikkomuksesta, mutta liian myöhään.

– Teimme sen maanantai-illalla, kun se olisi pitänyt tehdä maanantaiaamuun kello kymmeneen mennessä. Emme siis ehtineet, kun oli muutakin ajateltavaa, Koponen sanoo.

Pitkän linjan SPV-luotsi haluaa herättää keskustelua maalivahtien turvallisuuden puolesta.

– Kivimäki sai jo syksyllä SalBaa vastaan aivotärähdyksen, eikä siitäkään tullut sen kummempia rangaistuksia. Pelaaja saa aina viiden minuutin jäähyn, jos hänen mailansa osuu vastustajaa päähän. Maalivahtia voidaan teloa aika pahasti eikä jäähyjä tule.

Koponen kuuluu liigan kehitysryhmään ja vakuuttaa, että jotain tulee asian suhteen tapahtumaan.

– Tämä ei jää tähän. Nykyisessä systeemissä on mätää. Erotuomarisektorin on ruvettava ottamaan vastuuta pelaajien turvallisuudesta.

SPV kohtaa Oilersin keskiviikkona Espoossa neljännessä puolivälierässä. SPV:n maalivahteina kyseisessä kamppailussa ovat Hannes Hannula ja yhden ottelun tällä kaudella edustusjoukkueessa pelannut A-juniori-ikäinen Juuso Pellinen.

Tilanne näkyy videolla ajassa 6:12.

Ilkka-lehden uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
JZ
21/03/2017
Menetys SPV:lle, mutta ehkä tää herättää miettimään veskaripeliin liittyviä pimeitä sektoreita. Törmäykset ja pelaajakasojen alle hautautumiset lisääntyvät jatkossakin sitä mukaa kun fyysisyys pelissä nousee. Maalivahdilla vain ei yleensä ole mahdollisuutta puolustaa itseään samalla tavalla kuin kenttäpelaajalla. Peliasento ja fokus lähes yksinomaan palloon tekee niittien kontrolloidusta vastaanottamisesta liki mahdotonta.

Tuomareiden tulkinnat näistä tilanteista vaihtelevat todella paljon. Muut kuin tuomaroinnin ja kurinpidon konstit ovat vähissä - veskarin alueen pienenpieni kasvattaminen nyt on ehkä ainoa "muu" konsti, joka voisi olla pohdinnan arvoinen.
Minäpahoitinmieleni
21/03/2017
Sinänsä typerää ettei tästä rangaista vaikka olisikin tahaton sillä juoksee ihan päiten ilman mitään väistämisyritystä. Nythän kuka vaan voi kolata veskarin juoksemalla päiten ja todeta vain ettei yrittänyt sitä ja yritti vain maalia.
Ja näin
21/03/2017
Oikeus voitti!
Jonninmoinen friikki
21/03/2017
Tämä on alkua eli näitä tulee lisää.
Pystyynajelut & polvitaklaukset tekoja joiden seuraukset voivat olla todella vakavat.
Käsittämätöntä,että a) tuomarit sallivat b)kurinpitosysteemi sallii ja c)pelaajat kunnioituksen puutteesta tekevät näitä törkeitä temppuja.
JANIINPÄ
21/03/2017
Oho, sanonma.
Suoraan kohti eikä yritystäkään väistää. EN tiedä miten meni, mutta ei ainakaan oikein!
Katsoja
21/03/2017
Noissa tilanteissa on tietysti usein vauhdin lisäksi vielä se tekijä, että puolustava pelaaja antaa takaa lisää vauhtia, ja silloin kehon hallinta on vaikeaa. Tuossakin kaverilla kova vauhti maalia kohti, pallon hallinta yhdellä kädellä ja samalla puolustava pelaaja iholla. Veska heittäytyy peittämään, joten aika paljon muuttujia hallittavaksi samalla kertaa. Näyttäisi jotenkin yrittävän hypätä moken yli mutta ei sitten ihan riitä. Ikävä juttu, mutta näyttäisi silti enemmän sattumien summalta kuin tahalliselta päälleajolta. Ja valmennushan vaatii pelaajilta räväkkää maalille ajoa, kuuluu myös SPV:n pelityyliin.
Surullista
21/03/2017
Liitossa pitäisi kyl herätä! Jos tuost tilanteesta ei tule lisärangaistuksia niin et voi antaa enää mistään maalivahtiin kohdistusvastakaan rikkeestä enempään kuin 2min. Nuoruuden innolla ajoi päin veskaria ja ties vaikka kääntyy otteluparin käänteentekijäks jos Kivimäki ei pysty enää pelaamaan.
Katsoja
21/03/2017
Klaus jää jo eläkkeellei!! Eikö "koiratarhasta" nyt sen verran jää pussinpohjalle, ettei tarvi tulla enää vanhoilla pvllä "valvomaan" pelejä ?! Syy varmaan tässä kohtaa se, ettei vaan yksinkertaisesti jaksanut laatia raporttia eteenpäin...
Heh
21/03/2017
Ja Pääkallon moderointi hereille!
Repa
21/03/2017
Onko linjassa esim. Hätösen lisäpannan perusteluihin?

"Kyseisessä pelitilanteessa pelaajan tulisi ymmärtää tai ainakin mieltää mahdolliseksi seuraukseksi sen, että mikäli hänen mailansa ei osu vastustajan mailaan, se saattaa osua vastustajaan.

– Katson, että Hätönen on huolimattomalla ja varomattomalla pelitavallaan osoittanut piittaamattomuutta toisen pelaajan turvallista pelaamista ja terveyttä kohtaan ja rike täyttää pelisääntöjen 617/2 kohdan raa’an rikkomuksen tunnusmerkistön, kertoo kurinpitäjä päätöksessään."

Minkälaisia sellaisia pakottamattomia toimia voi siis kentällä tehdä, missä vastustaja loukkaantuu mutta siitä ei tule tuomiota?
Säbäjannu
21/03/2017
Eihän tuossa ollu mitään törkeetä. Rangaistava teko tietenkin vaikka vahinko koska kuka nyt oikeesti haluu maalivahdin päälle ajaa. Ehkä näistä vois rangaista vähän kovemmin just ulosajolla mutta ei sen kummempaa. Ja katsojan kommenttiin sen verta että pidä turpas kiinni jossei mitään ton järkevämpää oo sanottavaks. Pistäkää myös se kosken maila kuriin ettei enää huido kun mikäkin samurai.
JZ
21/03/2017
Katsoja, ei tuo minustakaan tahallinen missään nimessä ole. Varomaton kylläkin, vaikkakin aikeena oli varmasti vain luoda hyvä maalitilanne. Samahan se on valtaosassa rikkeitä, fokus on kyllä oikeissa asioissa mutta samalla vähän liian vähän niissä kielletyissä.

Eli, tahallisuus on kyllä ankaroittava tekijä rangaistuksissa, mutta mielestäni tahattomuus ei ole lieventävä.
Jep
21/03/2017
Jatkossa siis saa taklata polvellä päähän. Ok
Katsoja C
21/03/2017
Pitää varmaan vaihtaa nimimerkkiä, kun täällä meitä "katsojia" tuntuu olevan pilvin pimein. Ja täällä joku säbäjannu ohjeistelee pitämään turpaa kii. Itse sitoudun tuohon pisimpään kommenttiin, joka keskittyi enemmänkin ymmärtämään tapausta vahinkona kuin tahallisena.
YlärivinKatsoja
21/03/2017
Kyllä Lewis ja Silvo voi taasen katsoa näitä 3 peliä opetusmielessä. Kuinka monta krt samat heebot vuodesta toiseen, jotka kusevat näitä otteluita päästetään dumaan? Voisko Pääkallo tehdä TOP5 listan tuomari pareista? Vai tuleeko siitä suora punanen ja saitti hetkeksi kii?
höpö höpö
21/03/2017
Koposen kommentti tuomarien otettava vastuu pelaajien turvallisuudesta.

Hassu ajatus, toki tästä olisi pitänyt antaa kortti mutta ei se sitä kontaktia olisi poistanut... Kenellä se vastuu ihan aikuisten oikeasti on, pelaajilla ja jos homma ei toimi niin valmentaja tekee parhaaksi katsomansa ratkaisut.

Ylilyöntejä tapahtuu aina, ja kun ne on vahinkoja ei niille mitään voi mutta jos samalle pelaajalle sattuu ja tapahtuu usein, miksi ei valmentajat penkitä näitä kavereita, onko voittamisen halu niin kova että vastustajan terveydellä ei ole väliä???
Peku
21/03/2017
Koposen kommentti tuomarien vastuusta on juuri oikea. Mietitäänpäs hetki miksi tuomarit ovat kentällä? Jos he eivät valvo sääntöjen noudattamista ja sitä kautta myös pelaajien turvallisuutta niin kuka sitten? Ei näköjään ainakaan otteluvastaava - vai onko täällä nyt aivan oikeasti joku edelleen sitä mieltä, että 2 min oli riittävä rangaistus kyseisestä rikkeestä?
Tieto
21/03/2017
SPV:n mahdollisuudet voittaa pelejä paranevat huomattavasti jos Hannula on maalissa. Kivimäki on yksi liigan huonoimmista maalivahdeista. Käsittämätöntä, että 3-divari tasoinen maalivahti istuu ja kyykkii maalilla pelistä toiseen. Hyvä että Hannula pelaa, toivottavasti Kivimäki istuu penkillä tai katsomossa myös ensi kaudella.
säbäukko
21/03/2017
Agbo nyt on tehnyt törkeyksiä jo c junnuista lähtien.
Hirvi
21/03/2017
Fokukseni on toisessa sarjassa, mutta katsottuani videon, niin päivänselvä 5min+20min. Paljon pahempi rike, kuin Hankkion isku nivusalueelle runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa. Ja siitähän napsahti muutama peli kakkua.

Mr. Lewis on meritoitunut ratkaisemaan pelejä suuntaan tai toiseen. Jyväskylässä viheltäessään olen kyllä saanut ihan tarpeekseni hänen ratkomisistaan. Saako tänne näitä kirjoittaa tuomareista, mutta hänestä paistaa läpi sellainen innokkuus olla päätähtenä ja jättää peli kakkoseksi.
säbäukko
21/03/2017
Kun hiukset lähti niin samalla lähti se vähäinenkin järki mitä pääkopassa on, ja ei sitä siellä paljoo oo koskaan ollutkaan.
Junnu#8
21/03/2017
Edelleen Juhani Tammista lainatakseni. Tuomarit eivät ole pelin tasolla. Ollaan ylimielistä. Naureskellaan itsekseen. Jos pelaaja huom. asiallisesti tulee kysymään jostakin tilanteesta. Sanotaan mene pois,turpa kiinni tai vastaavaa. Vuorovaikutus taitoja voisi tuomarit opetella.
päivänselvä
21/03/2017
Mitä v---a?

- suoraan päälle täyttä vauhtia polvi edellä
- ei väistämisestä merkkiäkään, korkeintaan puolivillainen ylihypyn 'yritys'
- seurauksena loukkaantuminen

Tää on noin 400 kertaa pahempi rike kuin joku Kallialan väistämättäjättäminen.

Täys farssi. Tehkää nyt jotain.
S-kaapeli
21/03/2017
20 vuotta olen ollut maalivahtina ja ei näihin ole oikein ikinä puututtu. On jyrätty maaliin maalivahdin alueelta juoksemalla päin. Todella useasti, on menty maalin taakse/tultu maalin eteen oikomalla maalivahdin alueen poikki ja samalla jyrätty polvella päähän/niskään. Olisi todella hyvä jos näihin puututtaisiin aina.
46
21/03/2017
Pääkaupunkiseudun joukkueet saavat tehdä ihan mitä vain ilman rangaistuksia. No, Hannula on ihan kelpo maalivahti pudottamaan Oilersin neidit, mutta EräViikinkien kanssa menee jo vaikeaksi kakkosmaalivahdilla...
Salibandyäiti
21/03/2017
Tällaiset tilanteet eivät maalivahdin äitiä kovasti lämmitä. Eikä varsinkaan siinä vaiheessa kun niihin ei puututa. Rapatessa roiskuu juu, mutta jotain rajaa.
Jonninmoinen friikki
21/03/2017
Tuomarina itse suhtaudun aina maalivahtiin kohdistuvien tilanteiden seurantaan tiukasti; vaikka hän ainoa 'topattu' pelaaja on mv silti uhanalainen eläin koska pelaa maassa ja ilman mailaa.
Ei kenenkään muun ylitse anneta juosta tai törmätä; jos juoksulinja on kiinni niin sitten tehdään joku muu liike...pysähdy, syötä, käänny tai juokse maalin taakse tai kulmaan.
Mutta maalivahdin päälle ei ajeta!
Osku
21/03/2017
Kerrankin voitaisiin ottaa jotain käytäntöjä jääkendosta. Aina kun otat kontaktin maalivahdin kanssa, se on sun vika ja rangaistus riippuu kontaktin laadusta. Tämä oli ihan selvä päälleajo, josta olisi pitänyt antaa PR heti ja miettiä sitä seuraavaa numeroa myöhemmin. Jokainen joka on joskus seurannut juniorien sarjoja tietää, että Agbo on ihan profiloitunut näihin likaisiin temppuihin. Tällaisia ei vaan voi hyväksyä enää. Ei me voida antaa noille junnuille sellaista kuvaa lajista, että tällaiset maalivahtien ajelut on ihan ok aikuistenkin sarjassa, kun junnusarjoissa noihin ei kaikki tuomarit puuttuneet. Tässä on nyt tehtävä iso linjanveto liiton, tuomarien ja seurojen toimesta ensi kaudeksi. Maalivahdilla on kaikilla kentällä olijoista vähiten mahdollisuutta välttää näitä kontakteja ja lisäksi suurimmat mahdollisuudet loukkaantua niistä. Nyt liitto hereillä!
Jonninmoinen friikki
21/03/2017
Iso peukku Oskulle!
Jeppis
21/03/2017
Näistä pitää antaa kunnon rankku. Jos juokset maalivahtia kohti täysillä, olet myös velvollinen tätä väistämään tai hiljentämään vauhtia ennen veskaria. Meidän aladivaripelistä lähti kaveri pariks päiväks lasarettiin tällasen tilanteen takia aivan äskettäin. Ja turha mussuttaa mistään vahingoista, itse olen sieltä kepeäjalkasimmasta päästä enkä ole koskaan kolannut veskaria läpiajosta tällä tavalla. Vauhtia pitää olla, mutta veskaria päin ei todellakaan juosta ilman hiljentämistä. 5+20 ja pari peliä pannaa kiitos.
Linjan mukaista???
21/03/2017
Saiko Jarkko rangaistusta kun kolasi maalivahdin ensimmäistä maalia tehdessä?????
Tero Töyrylä
21/03/2017
Jokaista sanaa ja pilkkua samaa mieltä OSKU'n kanssa!
Sampps70
21/03/2017
Osku on asian ytimessä!
Tähän on saatava liitolta muutos. Todella ihmettelen otteluvalvojan asennetta tässä tapauksessa.
Jos Hankkio saa hipaisustaan yhteensä 4 peliä huilia ja tässä ei vaivauduta edes miettimään menikö oikein, niin huhuh!! Alhaalta voi toisen kuulan vaikka poistaa ja menee ihan ok kaikin puolin, ylhäällä taas pienikin vika on iso, kun se on korvien välissä!
No mä vaan
21/03/2017
Kävipäs nyt juuri niin kuin Oilersin leirissä haluttiinkin käyvän. Paitsi että ensin tuli Lewis takaisin, sen jälkeen samainen varsin vaatimatonta tasoa läpi kauden osoittanut tuomari osoitti entistäkin huonompaa harkintakykyä tilanteessa, jossa pelaaja täysin kanssapelaajaa millään tavalla kunnioittamatta teki täysin tarkoitushakuisen ajelun teloen vastustajan pelaajan.

Miksikö sanon näin? No, jokainen joka on a) ollut paikalla tai b) katsonut tempun klipeistä näkee sen kyllä. Kaiken kukkuraksi tämä varsin heikkotasoinen Oilersin täytepelaaja ei käynyt edes pyytämässä anteeksi.

Kahden minuutin rangaistus tilanteesta oli kuin olisi kustu kaverin nilkoille. Toki OIlersille, joka oli häviämässä matsin, tuo "joukkueen herättely" lätkän tyyliin sopi paremmin kuin hyvin. Vaikka se ei tuottanut numeraalista tulosta ko. kamppailussa, se saattoi kääntää koko sarjan.

Tuoksahti todella pahasti koko temppu. Voiko kenties olla jopa niin, että käskyttäminen on tullut salibandyynkin mukaan? Pelottava ajatus, mutta ei lainkaan mahdoton. JOllakin konstillahan nämä pelit on käännettävä.

Eniten surettaa se, että alasarjadumari puhalsi erän paremmin kuin hänen tilalleen tullut myöhästelijä Andrew Lewis, joka ihan ilman sarvia ja hampaita on ollut kummallekin joukkueelle tässä sarjassa todella huono. Eihän Lewis tahallaan huonosti puhalla, hänen kapasiteettinsa nyt vain ei yksinkertaisesti riitä näihin peleihin.

Halpamainen temppu tältä Oilersin kundilta, jonka nimeä en edes yritä kirjoittaa, koska se menisi kuitenkin väärin.

Vilpittömästi toivon, että joku herää lajiliitossa ja kurinpidossa näihin juttuihin. Temppu oli tämän kauden törkein... ja kuinka ollakaan rotta pääsi vähällä. Ei kuulu tähän lajiin nmä jutut.
Jeppe
22/03/2017
Pelaaja on vastuussa mailastaan ja se muovitikun osuminen päähän on aina vakava rike. Polvella päähän ei aiheuta toimenpiteitä. Raajoistaaan pelaajat eivät ole vastuussa tai oikeasta tilanne nopeudesta. Tässähän puolustaja ei vauhdita hyökkääjää millään tavalla.
Jeppe
22/03/2017
Ja vielä lisätäkseni. Vaikka kyseessä olisikin vahinko, kuten osa täällä tilanne perustelee, on pelaaja edelleen vastuussa teon seurauksista ja juosteessaan maalivahtia päin hänen tulee olla tietoinen riskeistä.
Laput pois silmiltä!
22/03/2017
Tahallinen taklaus???? Ei todellakaan.
Polvella päähän??? Lonkalla olkapäähän.

Tietäjät tietää
Jonninmoinen friikki
22/03/2017
Laput pois silmiltä!
Pelottavaa ja surullista nähdä kommenttisi.
höpö höpö
22/03/2017
Pekulle... En sit kiellä ett kyllä tuosta olisi pitänyt lappua heiluttaa ja nyt meni tuomarilta vihkoon... Mutta vastuu vasta pelaajan turvallisuudesta on AINA pelaajilla. Ei ne kortit mitän rilkeitä poista varmasti vähentää mutta vahinkoja tapahtuu aina. (ennen kuin joku pahoittaa mielensä tän ei kuvan perusteella näytä ainakaan täysin vahingolta).
Pahimmassa tapauksessa tuolla vauhdilla tehdyssä kontaktissa olisi voinut päättyä peliura, siinä ei paljon kortit lohduta.
Mä en ymmärrä sitä että pelaajilla ei muka ole mitään vastuuta tai kunnioitusta toisiian kohtaan. Jos ajattelee noin kuin Peku niin sittenhän kaikki rikokset ovat poliisien vika... Vähän hassulta kuulostaa :D
Sami
22/03/2017
Kaveri juoksi sekä maalivahdin, maalialueen että maalin yli. Ei ole mitään merkitystä onko tahallinen vai ei. Vastuu teoista on pelaajalla, mutta vastuu sääntöjen ja rajojen asettamisessa on muualla. Mun mielestä nyt on annettu aika vaarallinen esimerkki, miten pelejä voi lähteä ratkaisemaan esim. superfinaalissa. Toivottavasti Karjala & co. pitävät huolen, että kaverilla on todella ahdasta kentällä, mutta sääntöjen sallimissa rajoissa. Kolmen ottelun huili olisi ollut oikea tuomio.
Elina
22/03/2017
Tuo vastustajan kunnioitus ainakin puuttuu Oilerseilta, on nimittäin joka pelissä se nähty! Ja tuo yliajaja Agbo sillä ois ollu ihan tarpeeks aikaa käyttää aivojaan paremminkin ennenkuin päätti lanata Kivimäen kumoon ! Mä luulin että maalivahti on salibandyn pyhin asia johon ei kosketa ! Vahinkoja voi välillä tulla ja tapahtua jopa meirän äijille, mut heirän kehonkielestään voi lukea kuinka anteeksipyyntö huutaa sieltä läpi ! :) jokatapauksessa SPV tulee voittamaan kaikki mennen tullen ja palatessa ! :) ja sille tyypille jonka mielestä meirän Kivimäki on muka huono maalivahti, tieroks ett Kivimäki on huikee maalivahti ! :)
Seuraaja
22/03/2017
Espoolaisena harmittelen Kivimäen kohtaloa ja ymmärrän että Seinäjokelaisia suututtaa kun kokee vääryyttä.
Totuus on että näissä peleissä sattuu ja tapahtuu, ei se kuitenkaan niin mene että SPV edustaa kaikessa oikeudenmukaisuutta ja Oilers on kaiken vääryyden, pahuuden edustaja.
Kyllä pelaajat kunnioittaa molemmissa joukkueissa myös vastustajaa.
Meillä katsojilla on taas tapana joskus nostaa turha vihapuhe esille.
Otteluissa pitää ja saa olla paljon tunnetta mutta oteluiden välissä voisi laittaa vaikka jäitä pipoon.
Kurinpidon vastuusta
22/03/2017
Vastuu kurinpidosta on sarjajärjestäjällä eli liitolla. Valtakin on kokonaan liitolla. Nyt sitä ei vaan kanneta. Ja pelaajia loukkaantuu. Kuka seuravaksi?
töötti
22/03/2017
Itse olen ehdottomasti fyysisen pelin kannattaja ja mielestäni kukkakepit saa vaihtaa vaikka pingikseen, jos kaiken tarkoitus on vain käydä pelaamassa, mutta se urheilijan elämä ja fyysisestä suorituskyvystä huolehtiminen tuntuu liian raskaalta ja epämiellyttävältä. Tuo on suurin syy miksi sähly on ja pysyy sählynä. Silti en näe tässä "kovaa peliä" tai "playoff-henkeä", vaan täydellisen lanauksen ilman, että maalivahdilla on mitään mahdollisuutta puolustautua. Syy olkoon valmentajan käskytys, puhdas vahinko, pelaajan kyvyttömyys nostaa katsetta pelivälineestä tai se että kaveri käyttää vapaa-ajalla mailan sijasta valkoista keppiä, niin mitään oikeutusta tekoon en löydä. Kaveri vielä pudistelee päätään kävellessään boksiin, joten ainakaan oppi ei mennyt perille. Tuomariin kun kosket tai edes sanot vähänkin ikävämmin, niin jälkikakkuun löytyy syyt hyvin nopeasti, mutta tästä kakkonen... Ei mennyt nallekarkit tasan ei. S..TANAN TUNARIT!

Tähdennettäköön nyt vielä, että kaveri sai pallon lähes puolikentässä ja maalivahti vaihtoi sijoittumistaan koko tuona aikana n. 30cm ollen koko ajan kiinni alueessaan. Ilman maalivahtia tämä "nuorukainen" olisi juossut itsensä suoraan maalin perälle asti. Voiko liitto pakottaa kaverille silmälasit? Olisiko syytä?

Itse toivoin Oilerssin menevän jatkoon tästä sarjasta, mutta se toive muuttui tämän törttöilyn seurauksena.
Linjan mukaista??? edelleen.
22/03/2017
Käypääpä YouTubesta katsomassa Niemisen maali. Miksi siitä maalivahdin kolaamisesta ei pidetä/pidetty ääntä. Kaikki maalivahtiin kohdistuva kontakti pitäis kieltää. Teeppä sama temppu lätkässä niin kävelet ilman hampaita.
#22
21/04/2017
Jos ei pää kestä häviämistä, niin silloin kannattaa luovuttaa ennen kuin jotain pahempaa tapahtuu. Kivimäki joutui leikkaukseen tämän Espoon nuorukaisen typeröimisen takia. Nuorukainen ei näyttänyt minkään sortin pahoittelun tai anteeksipyynnön merkkejä. Surullista. Näinkö Espoossa pelaajia kasvatetaan. Esport alkaa olemaan samanlainen kuin Hifki jääkiekossa.
#22
21/04/2017
Aivan videon lopussa olevassa tilanteessa näkyy, kun Raikamo yrittää persetaklilla ajaa Kohosta. Samassa tilanteessa loppusireenin jälkeen kuittaa vielä kyynerpäällä. Säälittävää. Todella säälittävää.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.