Jarkko Niemisen salibandykausi ohi – joutuu jalkaleikkaukseen

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classicissa pelaavan Jarkko Niemisen salibandykausi on ohi.

Jarkko Niemisen kantapäät ovat tällä hetkellä niin huonossa kunnossa etteivät ne salli pelaamista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vaiva on syntynyt pitkän ajan kuluessa ja leikkaus on paras tapa saada kantapäät kuntoon. Niemisen molemmat kantapäät leikataan maaliskuun lopulla.

– Into yrittää pelata on ollut niin kova, ettei ole ollut helppo myöntää, että se ei vain ole mahdollista tällä hetkellä. Kantapääni eivät tällä hetkellä kestä urheilua missään muodossa.

– Vaikka en pystynyt treenaamaan kauden aikana kuin 3 viikkoa täysillä, olen nauttinut joka sekunnista, mitä olen päässyt hienossa lajissa ja joukkueessa kokemaan.

– Jatkoa en edes mieti tällä hetkellä ennen kuin olen varmistunut, että jalat tulevat terveeksi. Sen jälkeen voi tehdä päätöksen suuntaan tai toiseen. En halua sitoutua tosimielessä pelaamaan, jos en pysty sitä sataprosenttisesti tekemään.

– On ollut hienoa olla osa Classic Familya. Sääli, että tarina jäi pelillisesti pahasti kesken. Nyt täytyy vain hoitaa jalat terveeksi ja tukea joukkuetta kentän ulkopuolelta.

Teksti: Classicin tiedote

17 comments

  1. Uskomatonta sinnikkyyttä ja itsensä ”likoon” laittoa Jarkolta . Kivuista huolimatta yritti lupauksensa ja sopimuksensa pitää.
    Kaikkea hyvää hänelle, toivottavasti leikkaus auttaa.

  2. Kiitos Jarkko kaikesta mitä teit salibandyn hyväksi. Kolme ottelua salboja ja steelerssejä vastaan ja tehot 1+0.

    Kausi 2016-2017 ei olisi ollut mitään ilman sinua.

  3. Harmi Jarkon kannalta ja pikaista paranemista! Toki edelleen täytyy muistaa että kyseessä oli enemmän tai vähemmän pelkkä markkinointikikka. Pelillinen anti jäi ymmärrettävästi laihaksi.

  4. Kiitos 2016-2017.lle Pelaaja pelasi kolme ottelua 1+0 tehoilla, eli 0,33p/ottelu. KAIKKI muut pelaajat liigassa taisivat pelata isommalla piste per ottelu vai voiko olla että löytyisikö liigasta pelaajia joilla on vähemmän pisteitä vaikka on enemmän pelejä alla?
    Vai pitäisikö kuittailla siitä että ton ikäisenä tekee debyytin liigaan ja tekee maalin toisessa liigapelissään… eiku.
    Vain suomalaiset nimimerkkien takaa trollaavat voivat ilkkua siitä kun pelaajan kausi päättyy leikkauspöydälle, well done.
    Minun mielessäni tämä koko kausi nosti Niemisen osakkeita entisestään. Se että uskaltaa laittaa itsensä likoon kaiken median ja jokaisen lajia seuraavan ja seuraamattoman arvosteltavaksi.
    Kannattaisi ehkä miettiä hyppäystä Jarkon saappaisiin, hän tiesi että paskaa tulee niskaan, onnistuu hän tai ei niin arvostelua tulee reilusti. Olisitko sinä valmis tekemään saman?

  5. Niin. Kumpikohan tästä pr-tempauksesta enemmän hyötyi. Jarkko ex-tennispelaajana vai salibandy lajina? Toivottavasti tämä ei tartu muihin omaa uraansa lopetteleviin urheilijoihin. Toisaalta…Kimihän on parin vuoden päästä vapailla markkinoilla….

  6. Jospa ivailijat ihan vaan pitäisitte lärvinne kiinni. Jarkko halusi kokeilla ja pelata, ja Passo antoi siihen mahdollisuuden.
    Ei tämä nyt mitään rakettitiedettä ole. Kiitos Jarkko yrityksestä!

  7. Seponseponseppo: hohhoijaa Mistähän aloittaisi.. En tiedä onnistuisiko kaikki, että pelaa parhaassa joukkueessa erityis asemassa sarjan heikoimpia vastaan ja tekee niissä yhden maalin. Voi olla että veskarit eivät tähän pystyisi. Eikö se ole hyvä että kaveri ei pärjännyt ihan ylivoimaisesti? Muutenhan tätä lajia ei voisi ottaa ollenkaan tosissaan jos kuka vaan voisi tulla dominoimaan ainoastaan siksi että on ollut jossain muussa lajissa huipulla? Oon myös niin kyllästynyt näihin naiveihin sankareihin jotka aloittavat lauseen ”vain suomalaiset..”, kuinka tietämätön tai kapeakatseinen tarvii olla että ajattelee että vain suomalaiset tekevät jotain tollaista? 😀 ja itse kyllä mielelläni hyppäisin Jarkon saappaisiin kun on miljoonia tilillä ja voi olla välittämättä mistään ja voi tehdä mitä vain esim tulla pääsarjaan pelaamaan sählyä kiitos kysymästä 😉 ja Jarkko on sen ihan ansainnut kovalla työllä joten saakin nauttia, mutta tollainen ylistäminen on tässä aika naurettavaa 😀

  8. Näkisin tässä Jarkko Niemisen tilanteessa hyvän urheilijan esimerkin lupaamalla tukea joukkuetta kentän ulkopuolella. Pitää ainakin itse yrittää tästä ottaa esimerkkiä Jarkolta mikäli katsomoon tulee mentyä.

  9. Ilmeisesti imagon kannalta liian kova isku olisi ollut terveenä olla kaikki pudotuspelit katsomossa. Ei Classickaan niin ylivoimainen sitten enää ole siellä että on varaa pelata yhden miehen vajaalla. Eiköhän tämä ollu sovittu ennen kautta Jaken kanssa että milloin vaan silloin kun on oikea paikka otetaan esiin tämä ”jalat ei kestä pelaamista” -kortti sen sijaan että todettaisiin että taso ei vaan riittänyt. Kaikki kunnia tennisuralle mutta kuka vaan kutosdivarijyrä ois sen yhen maalin varmaan Vänttisen tarjoiluista iskenyt ellei enemmänkin.

  10. Fakta, että kutosdivarin läskimahat ei jaksais puolta vaihtoa liigassa. Jos on noin kujalla, kannattaa olla kommentoimatta, jos oikeasti vielä tohon uskoo, niin lopettaa seuraaminen. Jakke taidoilta heikko, mutta fysiikka huipussa.

  11. Mikä ihme tätä salibandykansaa oikein vaivaa? Kateus, tekemisen puute, puute vai kurjat kotiolot?
    mm. Jarkko Nieminen hiertää kaikkia jos rivikin hänestä kirjoitetaan.
    Koittakaa aikuistua!

  12. Vahva veikkaus, että Jarkon salibandyura on Liigassa paketissa. Kiitos Jarkko kaikesta #respect <3

  13. Passo halusi kokeilla ja markkinoida ja Jarkko antoi siihen mahdollisuuden. Tenniskeskuskin sai varmaan osansa Jarkon imagosta.

  14. Moni kommentoijista tuskin on tehnyt sitä yhtäkään liigamaalia …

  15. Ehkä ei, mutta ei se maalintekotaito korreloikaan kommentointikyvyn kanssa. Ollakseen Einstein ei tarvitse olla maalintekijä. Ei toki ole toisiaan poissulkevia ominaisuuksiakaan. Ei valtaosa YLE:n toimittajistakaan ole pakolaisia, mutta käsittelevät pakolaisuutta jutuissaan.