Josba oli pelätty vastustaja – tässä ovat Divarin pudotuspeliparit

Joensuun Josbaa ei uskaltanut valita kukaan runkosarjan TOP 3 -joukkueista. Kuva: Jari Turunen.

Joensuun Josbaa ei uskaltanut valita yksikään runkosarjan TOP 3 -joukkueista. Kuva: Jari Turunen.

Miesten Divarin pudotuspeliparit ovat nyt selvillä. Pudotuspelit pelataan paras kolmesta -systeemillä, eli jatkoon pääsemiseen tarvitaan kaksi voittoa.

Runkosarjan voittaja SB Welhot valitsi kahdeksanneksi sijoittuneen SB Vaasan. Sarjakakkonen Karhut puolestaan valitsi viidenneksi tulleen Loviisan Torin. Nurmon Jymy päätti kolmantena ottavansa vastaansa Limingan Niittomiehet. Erä Akatemian pariksi jäi Joensuun Josba.

Josba oli selvästi pelätty vastustaja, vaikka sen sijoitus oli vasta seitsemäs. Se ei ole sinänsä ihme, sillä joensuulaiset ovat joulutauon jälkeen pelaamistaan 10 ottelusta voittaneet seitsemän, pelanneet kahdesti tasan ja hävinneet vain kerran.

Divarin pudotuspeliparit (suluissa runkosarjan sijoitus):
SB Welhot(1.) – SB Vaasa (8.)
Karhut (2.) – Loviisan Tor (5.)
Nurmon Jymy (3.) – LNM (6.)
Erä Akatemia (4.) – Josba (7.)

36 comments

  1. Josbaa itseään enemmän Karhut varmasti pelkäsi enemmän loputonta bussimatkaa itärajalle. Ja Welhot taas halusi Vaasan muista syistä ?

  2. Ei bussimatka ole estä jos jatkoon haluaa playoffseissa

  3. Minusta tuollaiset kahden voiton puolivälieräsarjat ovat ihan pelleilyä. Ennemmin vaikka niin, että runkosarjan neljä parasta suoraan välieriin ja siellä paras seitsemästä sarjat.

  4. Lähetimme teille laskun lyhentyneestä kesälomastamme Tor-verkon kautta.

  5. Agricolahallille. Ei palaakaan torilla karhuja vastaan. Hyvä valinta porilta

  6. No tässähän annettiin Josballe varma jatko. On kuitenkin nousukunnossa oleva entinen liigajoukkue. Toisella kierroksella sit kiva kohdata.

  7. Tor nousee tänä vuonna liigaan..hyvä alkupala toi karhut..ei karhujen ainut pelimies B.Lepola tuu pärjää loviisan konkareit vastaan.

  8. Kevin Lankisen kovissa peleissä sulava Kuopiolaisserkku

  9. Tota en tiennytkään. Että maaveivi Iiro. On HIFK maalivahdille sukua:D

  10. Jos Kostilla kestää pää niin Welhot ei kaadu tolppien väliin.

  11. Kaikki olisivat varmaan halunneet eräakatemian vastaan 😀 harmi ku ei ihan saanut valita..

  12. Laittaisitko artsi liigassakin vain neljä parasta jatkoon ja siihen paras seitsemästä sarjat?Sittenhän sun omalla lempiporukalla ei hirveesti ois mahiksia finaaliin päästä.:-)

  13. Aaa.silmä käteen.tarkoitit vissiin että muilla paras kolmesta….

  14. Tunnelmat on sellaiset. Tuntuu että peleissä voipi tulla yllättäviä tuloksia. Ainakin muutamille. Josballa peli parantunut. Ja jalkaa riittää. Liminka myös yllätysvalmis. Vaasa ei ole huono joukkue myöskään. Pekka Kontturin johdolla voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Mutta varmasti mielenkiintoiset pudotuspelit tulosa.

  15. Kovin huonosti sinä AJ olet karhujen pelejä seurannu. Katoppa ekaks vaiks päättyneen runkosarjan pistepörssiä. Eikä nämä kaks pelimiestä ole ainuita kun pisteitä osaa tehdä.

  16. Ketkä joukkueista ihan aikuisten oikeesti hakee liigaan nousua? Welhot. Onko edes muita?

  17. ÅIF:lla jalkaa riittää, ja joukkue on yllätysvalmis. Jan Qvickström-Helling ei ole huono pelaaja myöskään. Hänen johtaminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Mutta varmasti mielenkiintoiset pihapelit tulossa.

  18. jos jobsa nousee liigaan, niin lubaan kävellä kotipeleihin ilman sukkia

  19. Jatkoon:
    SB Vaasa voitoin 2-0
    Loviisan Tor 2-0
    Nurmon Jymy 2-1
    Josba 2-1
    Välierät:
    Nurmon Jymy – SB Vaasa 1-2
    Loviisan Tor – Josba 1-2
    Finaali:
    Josba – SB Vaasa 3-1
    Liigakarsinta:
    LASB – SB Vaasa 3-2

  20. Welhot haukkas kyl liian ison palan vaasasta, tän hetken puntarissa vaasa on kyl kova nippu.

  21. Eipä tuo Vaasa kovin kummonen nippu ollut eilen kun hävis Leballe.

  22. Mitä lie josbassa juniori puolella tapahtunut kun ei yhtää sm porukkaa enää vaikka viime vuonna oli 3?? Toivottavasti Welhot menee liigaan kaikista näistä joukkueista koska heillä sielläkin tapahtunut isoja kehitys askelija

  23. Tuossa tapauksessa välieräparit olisivat:
    Nurmon Jymy – Josba
    Loviisan Tor – SB Vaasa

  24. Kui? Eikö välieräparit mene runkosarjan sijoitusten mukaan, paras-huonoin ja keskimmäiset keskenään? Tässä tapauksessa olisi 3.-8. Nurmo-Vaasa ja 5.-7. Loviisa-Josba.

  25. Ihana ja komee roni kantaa welhot liigaan <3<3 RT32 <3<3

  26. Sorry, luulin että Josba oli kahdeksas ja Vaasa seitsemäs. Olit siis oikeassa 😀

  27. Vaikka Kuopiossa on meneillään kukoistava säbä-buumi, en usko että Welhot nousee liigaan. Viime peleissä suorittaminen ollut heikkoa, ykköskentän taiturit scoutataan pois, ei vaan riitä. Loviisalle ja Josballe povaan ja toivon menestystä.

  28. Löytyykö mistään tietoa, mitkä seurat lopulta haluais nousta liigaan? En millään jaksa uskoa kaikkien 8 tosissaan tavoittelevan liigaan nousua. Osa ei vaan halua, osalla ei kestä organisaatio tai kassa.