Divarit

Karhut tasoitti Divarin välieräsarjan murskaavalla vierasvoitolla

17.03.
2017
9 Kommenttia
0
Divarit

Karhut tasasi täplät Seinäjoella. Arkistokuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.

Nurmon Jymy isännöi tänään miesten Divarin välierässä Porin Karhuja. Avausottelun jatkoajalla voittanut Jymy joutui tänään tunnustamaan porilaiset selvästi paremmikseen. Loppulukemat merkattiin 9-2 Karhuille.

Ero syntyi jo ottelun avauserässä, kun kolmen ja puolen minuutin pelin jälkeen tilanne oli 2-0 Karhuille ja ensimmäiselle tauolle siirryttiin lukemissa 3-0. Toisen erän Karhut vei nimiinsä lukemin 5-1, eivätkä Jymyä herätelleet edes aikalisä tai maalivahdin vaihto. Viimeisessä erässä kumpikin joukue osui vielä kertaalleen.

Karhujen ja koko illan tehokkain oli neljä maalia tehnyt Markus Hautaoja. Benjamin Lepola puolestaan syötti kolme osumaa.

Tuloksen myötä välieräsarja on nyt tasan otteluvoitoin 1-1. Finaaliin menijä ratkeaa sunnuntaina kello 18:00 pelattavassa ottelussa Porin Urheilutalolla.

Miesten Divarin välierä:
18:00 Nurmon Jymy-Karhut 2-9 Ottelutilastot (Otteluvoitot 1-1)

Juha Käenmäen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Karhu3
17/03/2017
Jos on pohjalaisten pelihaluja ylistetty, niin ei puutu kanttia Porilaisiltakaan. Hieno tasonnosto pakkorakoon, varsinkin Östermanilta.
Njläänen
17/03/2017
Kyllä paree voitti,ei kahta sanaa siitä!
Sunnuntaina uus päivä!
tumu
17/03/2017
Olipa hieno yleisö tänään urheilutalolla! ei tuollaista fiilistä oo edes punasten peleissä. Parempi tänään voitti!
Jouni
17/03/2017
Keltanen oli melkosen pihalla läpi ottelun. Tänään parempi voitti, sunnuntaina pohojalaaset näyttää mistä on kotosin.
Tietäjä
17/03/2017
Karhut oli tänään valovuoden edellä. Jymy unohti pelata heille tyypillistä nöyrää puolustuspelaamista ja tulos sitä myötä sitten repsahti. Tuomarit taasen oli todella huonot ja molemmat joukkueet kärsi siitä. Jymy ehkä enemmän, mutta ei vaikuttanut lopputulokseen.
Arvee
17/03/2017
Pori todellakin tänään parempi. Ehkä vois jossitella ekan erän maalipaikoilla, mutta ehdottomasti parempi voitti. Nää on kuitenkin hienoja pelejä. Urheilutalolla huippu yleisö.!!!Liigakin huomioiden toiseksi eniten!! Tuomareista sen verran, että me oltiin huonoja,mutta vasta kentän toiseksi huonoimmat. Kyllä Karhutkin saivat osansa tästä. Pelit 1-1 ja sunnuntaina Porissa yritetään parempaa. Toivottavasti tupa täynnä ja iso meininki.
Jaakki P. Vanhakana
18/03/2017
tukkapöllyä antoivat nallet etelä pohjan maa laisille. sunnuntaina Suur-nurmoo voittaa.
HÖRNI
18/03/2017
pakko myöntää oli pillipiiparit käytännössä läpi ottelun unella. porilaaset näytteli paremmin ku rolle champpärissä. sunnuntaina junttitraktorilandenurmoolaaset näyttää
Vihanti
18/03/2017
Eiköhän se sarja ollut siinä, näin uskon vahvasti. Joukkueiden todellinen tasoero näkyi nyt ja numerot kertoo oleellisen. Järkyttävän huono peli parilta nurmoon puolustajalta, suorastaan lahjoittivat maaleja porilaisille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.