Juniorit

Koovee hakee toiminnanjohtajaa, valmennuspäällikköä ja hallipäällikköä

19.03.
2017
16 Kommenttia
1
Juniorit

Ilmakuva uudesta hallista. Kuva: Koovee

Koovee salibandyn toiminta siirtyy kesän aikana kokonaan uuteen ympäristöön ja aikaan, kun uusi AutoCenterAreena valmistuu Tampereen Linnainmaalle. Halliin saadaan kaksi huippuluokan salibandykenttää, viihtyisä kahvio ja kaikki tarvittavat oheistilat. Uuteen halliin tarvitaan myös uutta henkilöstöä ja Koovee hakee nyt valmennuspäällikköä, salibandyn toiminnanjohtajaa sekä hallipäälliköä.

Koovee salibandyn pitkäaikainen valmennuspäällikkö ja miesten liigajoukkueen aiempi päävalmentaja Hannu Santanen siirtyy koulutusrupeamansa jälkeen Salibandyliiton tyttöjen FBA valmentajaksi/kouluttajaksi ja U16-maajoukkueen päävalmentajaksi. Santasen tehtäviä on tämän kauden hoitanut Toni Valkeejärvi, mutta nyt Koovee salibandy hakee tähän tehtävään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen valmennuspäällikköä.

Kokonaan uusina tehtävinä Kooveessa on haussa salibandyn toiminnanjohtajan ja hallipäällikön toimet. Nämä tehtävät ovat myös lähtökohtaisesti täyspäiväisiä ja toistaiseksi voimassaolevia. Näitä tehtäviä hoitavat ihmiset tulevat kokonaan uuteen ympäristöön, sillä itse AutoCenter Areena saadaan valmiiksi touko-kesäkuun aikana ja sen jälkeen alkaa toiminnan ja hallin virittely täyteen iskuun syksyllä alkavaa uutta kautta kohti.

Nämä uudet tehtävät luovat edellytyksiä rakentaa seuran junioreille ja vanhemmille pelaajille hyvät puitteet lajin harrastamiseen. Valmennuksen ja ryhmien suhteen haetaan myös uudenlaista tarjontaa, mutta tästä suunnitelmat muotoutuvat uusien työntekijöiden toimesta kesän aikana. Ottelutapahtumat saadaan myös uudelle tasolle, kun esimerkiksi tälle kaudelle Tesoman hallissa toteutetut hidastukset saadaan toimimaan uudessakin hallissa.

Salibandyjaoston puheenjohtaja Marika Hillberg:

– Meidän kannaltamme kyseessä on tavallaan uuden alku, kun pääsemme kokonaan omiin tiloihin, joissa tekniikka on valmennuksen ja tapahtumien osalta huippuluokkaa. Samalla haluamme löytää uusia ihmisiä, jotka lähtevät luomaan uudenlaisia juttuja tapahtumien, kumppanuuksien ja itse lajin ympärillä.

Hallin yhteyteen tulee myös muuta toimintaa muun muuassa kuntosalin ja lasten sisäliikuntakeskuksen muodossa. Halli on hyvien kulkuyhteyksien varrella Linnainmaan kauppakeskuksen vieressä.

Halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Lintula:

– On ollut hienoa katsoa hallin nousua ja rakentamista pitkän valmistelun jälkeen. Uskon, että olemme saaneet luotua hyvät puitteet toiminnan kehittämiselle, tällä haulla toivottavasti löydämme oikeat tyypit pyörittämään toimintaa ja viemään asioita kokonaan uudelle tasolle.

Teksti: Kooveen tiedote

Kooveen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JANIINPÄ
19/03/2017
Sillälailla. Toteaisi Tarvajärvi. Mutta Tampesterilaiset toteaa Hyvä Koovee!
Jasitten
19/03/2017
Olis kiva tietää että millä rahalla? Kun ei ole rahaa kunnon liigajengiinkään. Vuoden päästä luultavasti D1varin hienoin halli, siitä propsit.
Junnu#8
19/03/2017
Olisiko rahoitus Tampereen kaupungilta osittain??? Ja loput voi olla erinäisiä avustuksia. Keralta käsittääkseni saa myös rahoitusta.
jashitten
19/03/2017
Saamattomat hesalaiset siinä ihmettelee uutta hallia. Olishan sellainen kiva pääkaupunkiseudullekin, mutta jos käyttää vuoron perään etusormea suussa ja takapuolessa, niin sitä on vaan tyydyttävä nykyisiin tasoeroihin.
Arto Kilponen
19/03/2017
Hatun osto Kooveelle! Toivottavasti saavat myös joukkueista kilpailukykyiset (nyt on parina kautena kuullut kotiyleisön suusta alkuvuodesta Oilers-peleissä, että "jos x, y ja z, niin meillä on vielä teoreettiset mahdollisuudet playoffeihin").
Kooveelle
19/03/2017
Maksakaa eka vanhojen pelaajien palkat ja sen jälkeen voitte hommata seura työn tekijöitä.
Jep
19/03/2017
Jep koovella kuulemma paletti sekaisin lähtijöitä paljon mutta tulijoita ei
JEPelle
19/03/2017
Koovella on rosteri lähes tulkoon kasassa kun on seurannut kevään julkistuksia. Immosen tilalle Koovee varmaan hakee vasenta laitahyökkääjää. JEPellä on jokin oma agenda jakaa täysin perätöntä tietoa. No kukin taaplaa tyylillään.
Valittakaa ja valittakaa
19/03/2017
Eiköhän tämän hallin takana ole kuitenkin joku yksityinen sijoittaja. Tämä henkilö taas vuokraa todennäköisesti hallin KooVeelle. KooVee taas hoitaa toimintaa, ja maksaa kohtuullista vuokraa. Hallin nimestäkin voitte päätellä, että sponsorointiakin on jo hallin nimessä, josta myös tulee mahdollisesti rahoitusta tai vuotuisesti mainostuloa hallille. Kaupunki varmasti myös mukana rahoittamassa.

Kysyisin myös, että millloin te olette tyytyväisi. Alueella ei kuitenkaan ole riittävästi kenttiä ja vuoroja tarjolla. Laadukkaita pelipaikkoja ei ole riittävästi ja nyt siihen tulee pientä kehitystä todennäköisesti. Tietääkö täällä kommentoivat ihmiset muutenkaan mitä alueella mahdollisesti tapahtuu. Onko mahdollisesti joku halli lopettamassa toimintaansa vai onko tilanne vain kasvun näkökulmista.

KooVeen vanha koti Spiral ei nyt varsinaisesti ole mikään huippu paikka tulevaisuutta ajatellen. Ajatelkaa myös mitä ovia tämä voi avata ja kuinka paljon houkuttelevammaksi seura voi myös tätä kautta tulla.

Vielä yksi lisä kommentteihin "Kun ei ole rahaa kunnon liigajengiinkään". Luuletteko, että raha on tie millä salibandyssä saadaan tulevaisuudessa menestystä. Seuran talous on samantien kuralla kun aletaan maksamaan enemmän näillä yleisömäärillä pelaajille, jotta he tulevat seuraan. Kerrotko myös kuinka paljon lisäarvoa hyvä edustus joukkue tuo seuralle. Toki edustusjoukkueen pitää olla riittävän hyvä, jotta se tarjoaa pelaajille jatkumoa ja mahdollisuuksia.
Puppe
19/03/2017
Siinä o kateellisilla taas mielenpahoittamista kun liigapelissä on katsojille huippuoltavat, screenihidastuksineen ym ym. Kyllä on syytä taas valittaa-ei mistn
Arto Kilponen
19/03/2017
Mielenkiintoinen nähdä kuinka paljon Tesomaa parempi paikka tämä on. Minusta Tesoma oli oikein hyvä, mutta ei ilmeisesti sitten riittävän hyvä jonkun mielestä.
Tesoma
19/03/2017
Tesoman palloiluhalli on varattu koripallolle ja siellä voi pelata muita lajeja siinä tapauksessa kun koripallolta liikenee tilaa. Eli ei tämmöinen halli sovi millekkään salibandyjoukkueelle kotiluolaksi jos pelaamaan pääsee silloin tällöin.
Tieto
19/03/2017
Hattu päästä. Kovia liikkeitä ja turhan arvostelun voi jättää heti pois. Tai saa arvostella, jos tekee ite paremmin. Hyvä KooVee! Melki tekis mieli hakea töihin mut pakko kai kitua ja hakea viivan alle jäävää muualta.
Jasitten
19/03/2017
Tottakai on hienoa että uutta hallia pukkaa ja luultavasti siihen on rahoitus kunnossa. Tarkoitin lähinnä uusia työntekijöitä. Kooveen kohdalla nyt vaan sattuu olemaan julkinen salaisuus että pelaajille ja valmentajille maksetaan korvauksia vielä seuraavan kauden alettua. Tuskin tällainen ainakaan houkuttelee sellaisia vahvistuksia joiden avulla Koovee olisi taas mitaleilla, saati top5:ssä.
Jos toiminnanjohtajan pallille joku sopiva henkilö päätyy, hän toivottavasti saa pidettyä nykyiset nuoret tähdet (Kaupit, Salomaa, Vonk jne) Kooveessa. Ja että se puuhastelu vihdoin loppuisi.
Jepelle:lle
19/03/2017
Jepelle:lle olet väärässä. Kooveessa paletti täysin sekaisin ja viime kauden pelaajille maksetaan vieläkin palkkojaan
Osku
20/03/2017
Tämä on hieno uutinen! Hyvä kv ja tampere.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.