Liigat

Kotijoukkueet vahvoja Salibandyliigan puolivälierissä – Salo nousi pörssikärkeen

19.03.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat

Nico Salo (kesk.) oli huippuvireessä Indiansia vastaan. Arkistokuva: Esa Takalo

Tampereen Classic isännöi Indiansia sunnuntaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Classic oli kohtaamisessa selkeästi parempi ja voitti lukemin 9-4.

Ensimmäinen erä meni Classicin nimiin maalein 2-0. Toisessa periodissa nähtiin peräti seitsemän osumaa, joten kolmoserään mentiin tilanteessa 6-3. Classic oli vahvempi myös kolmannella kaksikymppisellä ja voitti erän maalein 3-1.

Classicin tehokkain oli 1+4 taiteillut Nico Salo. Salo johtaa nyt pudotuspelien pistepörssiä tehoin 2+7=9. Jussi Piha iski paunat 1+2. Indiansin Teemu Venäläinen osui kahdesti.

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona Espoossa. Classic johtaa nyt voitoin 2-1 ja välieräpaikka heltiää neljällä voitolla.

SPV ja Oilers kohtasivat sunnuntaina Seinäjoella. SPV vei ottelusta voiton maalein 6-3.

Ensimmäinen erä oli selkeästi SPV:n heiniä ja erätauolle mentiin tilanteessa 3-1. Toinen erä oli maalien valossa tasaisempi, mutta kolmanteen periodiin lähdettiin SPV:n 4-1-johdossa. Kolmannessa erässä Oilers tuli kahdesti kahden maalin päähän, mutta Ville Kuusela viimeisteli hattutemppunsa ajassa 58.44, ja 6-3-tappioasemasta Oilers ei enää noussut.

Kuusela oli ottelun hahmo kolmella osumallaan. Jukka-Pekka Pelto-Arvo onnistui pistein 2+1. Maalivahti Julius Kivimäki joutui jättämään kentän kolmannessa erässä, kun Eromon Agbomeirele lanasi Kivimäen kentän pintaan. Oilersin Toni Rintala teki liigauransa avausmaalin ottelussa.

SPV johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Välieriin pääseminen vaatii neljä voittoa. Sarja jatkuu keskiviikkona Espoossa.

EräViikingit ja Nokian KrP mittasivat toisiaan sunnuntaina Helsingissä. EräViikingit vei ottelusta lopulta voiton maalein 5-3.

Ottelun ensimmäinen periodi oli tasainen ja tauolle mentiin lukemissa 1-1. Toisen erän alussa nähtiin ottelun käännekohta. Ensin kotijoukkue osui Tuomas Iiskolan toimesta ja sittemmin Rene Anderssonille tuomittiin viiden minuutin rangaistus, jonka aikana EräViikingit kasvatti johtolukemiksi 4-1. Viimeiseen erään lähdettiin lopulta lukemista 5-1. KrP iski kaksi kavennusosumaa, mutta sen lähemmäksi nokialaisnippu ei päässyt.

EräViikinkien tehokkain oli 1+2 tehtaillut Miko Kailiala. Tero Tiitu, Janne Hyvönen ja Mika Moilanen iskivät pisteet 1+1 mieheen.

EräViikingit johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Sarjan neljäs kamppailu pelataan keskiviikkona Raholassa. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Juhani Järvenpään ottelukuvat

Sunnuntain puolivälieräpelien tulokset:
EräViikingit-Nokian KrP 5-3 Ottelutilastot Otteluvoitot 2-1 EräViikingeille.
SPV-Oilers 6-3 Ottelutilastot Juha Käenmäen ottelukuvat Otteluvoitot 2-1 SPV:lle.
Classic-Indians 9-4 Ottelutilastot Esa Takalon ottelukuvat Otteluvoitot 2-1 Classicille

Lue myös:
Kuva: Erikoinen tilanne liigan puolivälierissä – erotuomari myöhästyi, paikkaajaksi alasarjatuomari

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mielensäpahoittaja
19/03/2017
Kun ei saa haukkua peliä kun muuten suljetaan kommenttikenttä mutta sanon kauniisti ... Ev-krp pelin tuomarit ratkaisivat pelin ev:lle . Katsokaa kaikki 3 peliä niin näette totuuden. Samaa sanon spv-oilers pelin tuomareille. Lajin intohimo katoaa kun nämä erotuomarit ratkaisevat pelin. Eikös se homma kuulu pelaajille.??? Uudet tuomarit seuraaviin peleihin eikä samoja naamoja enää koska silloin yllättäjillä ei mitään mahdollisuuksia kun tulee olemattomia vihellyksiä.
Reikäpää
19/03/2017
Ihan turha pistää tuomareiden viaksi näätien tappiota. Jos vastustaja rusikoidaan laitaan, niin jäähy väkivaltaisuudesta on ihan kohtuu tuomio. Kolmannen erän KrP pelasi kyllä mallikkaasti ja EV
vastaavasti varsin heikosti. EV vie tämän sarjan, mutta tason pitää nousta, että finaaliin asti päästään.
Reikäpäälle
19/03/2017
Laasonen on kyllä esittänyt kuolevaa joutsenta tässä sarjassa jo monen oscarin verran. Pleijjarit kyseessä ja vain hitusen normaalia laitavääntöä kovemmasta kontaktista vitonen on kyllä melkoista puppua. SSV vaihtui ErViksi mutta yksi asia pysyy samana, dumarit jeesaa kun joukkue ei itse viitsi syttyä pelille, aika usein menee dumareilla myös lappuja silmille kun ErVin ukot sikailee, kukkola ja kailiala etunenässä pääsee lähes aina kun koira veräjästä ja tää parkettien Ronaldo Laasosen joka kaatumisesta vihelletään kakkosta tai isompaa, oli rikettä tai ei.
Näin on
19/03/2017
Ei kyllä andessonin tilanne ollut 5min arvoinen ja peli käytännössä ratkesi siihen. Ja raholassa tuomarit oli täysin ervin puolella. Tuskin krp olisi voittanut molempia pelejä jos olisi ollut "paremmat" tuomarit mutta olisi ollut ainakin tiukemmat pelit.
Dumarit
19/03/2017
Tosiaankin kaiken ratkaisee. Ainakin liian monen seuraajan mielestä, vie mielenkiinnon edes yrittää seurata tätä kommentointia, milloin ketäkin jengiä kohdellaan väärin.
Tuomarit vaihtoon?
19/03/2017
Jonkin verran parranpärinää ilmoilla välieräparien tuomaroinnista. Eri välieräpareja seuranneena voisi sanoa ilman minkään värisiä laseja; suht tasan pillipiiparien linjanvaihtelut pelien sisällä ovat menneet. Heikoimpana lenkkinä ehdottomasti Mr. Lewis, jolle onneksi näyttäisi löytyvän korvaaja divaritasolta.

Jotta saataisiin joku taso tuomaritoimintaa heittäisin ideana loppupeleihin tuomarivaihdon ruotsin/sveitsin kanssa. Säästyttäisiin minkäänlaiselta suosimiselta.
ET soittaa kotiin
20/03/2017
Jotta saataisiin liigan tasoerot tasattua heittäisin ideana loppupeleihin joukkuevaihdon ruotsin/sveitsin kanssa. Säästyttäisiin kaikenlaiselta kommentoinnilta.
Reikäpää
20/03/2017
Tuomari kävi vain hetkeä ennen Laasosen lanaamista puhumassa KrP:n penkille, että sika saa loppua, mutta ei loppunut. Eli dumarit auttoivat EV:n voittoon. Omissa pelaajissa ei mitään vikaa ja vastustajat pelaa törkeää peliä. Näinkö se meni?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.