Liigat

Liiganousijan voitto Porvoossa takasi kotiedun puolivälieriin – Niemelä laukoi hattutempun

12.03.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Rankkojen Ankkojen Hanna Niemelä (vas.) sinetöi voiton Porvoossa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Naisten Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. Täksi kaudeksi pääsarjaan noussut oululainen SS Rankat Ankat haki 1–6-voiton porvoolaisen PSS:n kotikaukalosta ja varmisti näin ollen itselleen kotiedun puolivälieriin.

Rankat Ankat sai otteluun vahvan alun, kun se iski neljä maalia porvoolaisten verkkoon ensimmäisellä 20-minuuttisella. PSS sai maalitilinsä auki toisessa erässä, mutta SSRA ei päästänyt kotijoukkuetta lähemmäs.

Tilanne säilyi samana kolmannen erän loppupuoliskolle asti. Hanna Niemelä iski kamppailun kaksi viimeistä osumaa Rankoille Ankoille ja sai samalla ottelussa täyteen hattutempun. Niemelän ohella Katja Nättilä ja Laura Liimatta kunnostautuivat tehopuolella syöttämällä kaksi SSRA:n maalia.

Oululaiset nousivat voiton myötä 28 pisteeseen ja kolmannelle sijalle. Molemmilla joukkueilla on jäljellä vielä yksi ottelu, eikä PSS voi nousta enää viidenneltä sijalta ylemmäs.

Naisten Salibandyliiga sunnuntaina:
PSS–SSRA 1–6 Ottelutilastot
Happee–M-Team 3–7 Ottelutilastot
Classic–NST 8-1 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.