Maajoukkueet

Miesten maajoukkueen taustatekijöitä nimetty – Jäntti valmennuksesta joukkueenjohtajaksi

27.03.
2017
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet

Juha ”Jussi” Jäntti nähdään jatkossa miesten maajoukkueen joukkueenjohtajana. Kuva: Salibandyliiga

Päävalmentaja Petteri Nykyn ja valmentaja Samu Kuitusen vetämään miesten maajoukkueen valmennusryhmään on nimetty neljä toimihenkilöä. Kaikilla on entuudestaan kokemusta miesten maajoukkueen taustoilla.

Joukkueenjohtajana aloittaa Juha Jäntti, joka on toiminut aiemmin valmentajana useissa MM-kisaprojekteissa. Maalivahtivalmentajana jatkaa maajoukkueen edelliseen valmennusryhmään kuulunut Henri Toivoniemi.

Aleksi Öhman on valittu fysioterapeutiksi ja Ari Haapalainen huoltajaksi ja hierojaksi. Myös tällä kaksikolla pitkä kokemus tehtävissään aiemmissa tapahtumissa.

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.