Liigat

Morottaja tehokkaana uransa viimeisessä runkosarjan kotiottelussa – EräViikingit kiinni playoff-paikassa

17.03.
2017
3 Kommenttia
5
Liigat

Jenni Morottaja oli iskussa tänään. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit ja Steelers kohtasivat tänään naisten Salibandyliigassa. EräViikingit nappasivat tärkeän 9-4 -kotivoiton nousten samalla Kooveen ohi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Steelersillä ottelussa ei ollut panosta, sillä joukkue ei voi enää nousta suoran putoajan paikalta edes teoriassa alaspäin karsintaan.

Uransa tähän kauteen lopettava EräViikinkien konkaripelaaja Jenni Morottaja vietti todellista tehoiltaa, sillä hän osui tehoin 2+2. Hänen lisäkseen hattutempun ensimmäiseen erään ja neljä osumaa koko ottelun aikana iskenyt Tuuli Rannala oli iskussa. Anna Yli-Kojola nakutteli pisteet 1+2.

Päätöskierroksella viimeisen playoff-joukkueen paikasta käydään vielä kiivas kamppailu. EräViikingit nimittäin on 19 pisteessä ja Kooveella pisteitä on 17. Maaliero on EräViikingeillä yhden maalin parempi, mutta helsinkiläiset kohtaavat viimeisellä kierroksella tähän asti voittamattoman Classicin. Koovee puolestaan pelaa vain kolme voittoa tällä kaudella keränneen O2-Jyväskylän.

Naisten Salibandyliigan runkosarjan päätöskierros pelataan huomenna lauantaina 18.3.

Naisten Salibandyliiga:
18:30 EräViikingit Steelers 9-4 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kake
18/03/2017
Näyttää olevan viimeisissä peleissä steelersillä joukkueen kehittäminen keskiössä. Vain kaksi kenttää pöytäkirjassa. Kotipelissäkin pelaajista pulaa????
Managerointia
18/03/2017
Vanhat pelaajat pois ja uudet tilalle on uusien valmentajien motto.
hyvä moro
19/03/2017
Moro oli kuuleman mukaan ilmoittanut lopettamisestaan jo ennen uusien valmentajien tietoa. Hieno ura ja yksi suomen taitavimmista pelaajista ikinä. Taidot olisi varmasti vielä riittänyt mutta hienoa että osaa laittaa lapsen etusijalle. Respect.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.