Divarit

OLS hankki nuorta hyökkäysvoimaa Divarista

28.03.
2017
5 Kommenttia
4
Divarit

Jonatan Tynkkynen oli tällä kaudella Blue Foxin kolmanneksi paras pistemies runkosarjassa. Kuva: Mika Hilska

Miesten Salibandyliigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Oulun Luistinseura on aloittanut jo ensi kauden joukkueen rakentamisen. OLS julkaisi viime viikolla tehneensä sopimuksen Divarin Blue Foxissa pelanneen Jonatan Tynkkysen kanssa.

Tynkkynen on edustanut Uudenkaarlepyyn seuraa kahdella Divari-kaudella. Laitahyökkääjänä viihtyvä Tynkkynen oli tämän kauden runkosarjassa Blue Foxin kolmanneksi tehokkain pelaaja. 26 ottelussa syntyi tehot 14+17=31.

20-vuotias Tynkkynen hehkutti OLS:n sivuilla mahdollisuutta päästä pelaamaan korkeimmalla sarjatasolla.

– Sopimus herättää todella isoja tunteita. Pienestä pitäen suurin haaveeni on ollut pelata liigaa ja nyt on siihen päästy. Olo on kiitollinen ja onnellinen. Innolla odotan, mitä uusi kausi sekä vanha kotikaupunki tuo tullessaan, Oulussa syntynyt nuorukainen totesi.

– Tavoitteenani on tietenkin, että kehitys jatkuisi ja pystyisin kehittämään niitä osa-alueita, joissa on parannettavaa. Sitä kautta tietenkin toivon, että saan peliaikaa ja pystyisin vakiinnuttamaan paikkani joka ilta pelaavasta kokoonpanosta. Treenaaminen ensi kautta varten on jo aloitettu ja uskon, että syksyllä ollaan kovassa kunnossa.

Uuden hankinnan lisäksi OLS sorvasi jatkosopimuksen puolustaja Olli Wikstedtille. 45 liigaottelua urallaan pelannut Wikstedt jatkaa kasvattajaseurassaan seuraavat kaksi kautta.

Uutinen OLS:n sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Vake
28/03/2017
Millon Isak Tornbergin siirto olssiin julkistetaan?
Isak Tornberg
28/03/2017
Millon Valtteri "vake" Parviaisen sopimus OLS:n kanssa julkaistaan?
Jani H
28/03/2017
Milloin K.Krannilan sopimus julkaistaan??
Jaakki P Vanhakana
29/03/2017
Milloin Erno Rajamäen sopimus julkistetaan?
Retu
30/03/2017
Millon retulu lukaku tekee paluun liigakentille?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.