OLS hankki nuorta hyökkäysvoimaa Divarista

Jonatan Tynkkynen oli tällä kaudella Blue Foxin kolmanneksi paras pistemies runkosarjassa. Kuva: Mika Hilska

Jonatan Tynkkynen oli tällä kaudella Blue Foxin kolmanneksi paras pistemies runkosarjassa. Kuva: Mika Hilska

Miesten Salibandyliigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Oulun Luistinseura on aloittanut jo ensi kauden joukkueen rakentamisen. OLS julkaisi viime viikolla tehneensä sopimuksen Divarin Blue Foxissa pelanneen Jonatan Tynkkysen kanssa.

Tynkkynen on edustanut Uudenkaarlepyyn seuraa kahdella Divari-kaudella. Laitahyökkääjänä viihtyvä Tynkkynen oli tämän kauden runkosarjassa Blue Foxin kolmanneksi tehokkain pelaaja. 26 ottelussa syntyi tehot 14+17=31.

20-vuotias Tynkkynen hehkutti OLS:n sivuilla mahdollisuutta päästä pelaamaan korkeimmalla sarjatasolla.

– Sopimus herättää todella isoja tunteita. Pienestä pitäen suurin haaveeni on ollut pelata liigaa ja nyt on siihen päästy. Olo on kiitollinen ja onnellinen. Innolla odotan, mitä uusi kausi sekä vanha kotikaupunki tuo tullessaan, Oulussa syntynyt nuorukainen totesi.

– Tavoitteenani on tietenkin, että kehitys jatkuisi ja pystyisin kehittämään niitä osa-alueita, joissa on parannettavaa. Sitä kautta tietenkin toivon, että saan peliaikaa ja pystyisin vakiinnuttamaan paikkani joka ilta pelaavasta kokoonpanosta. Treenaaminen ensi kautta varten on jo aloitettu ja uskon, että syksyllä ollaan kovassa kunnossa.

Uuden hankinnan lisäksi OLS sorvasi jatkosopimuksen puolustaja Olli Wikstedtille. 45 liigaottelua urallaan pelannut Wikstedt jatkaa kasvattajaseurassaan seuraavat kaksi kautta.

Uutinen OLS:n sivuilla

5 comments

  1. Millon Valtteri ”vake” Parviaisen sopimus OLS:n kanssa julkaistaan?