Liigat

Paluumuuttaja herättelee Öljymiesten kuudennessa osassa: ”Ei voi käydä noin, jos meinataan mennä pitkälle”

12.03.
2017
3 Kommenttia
4
Liigat

Öljymiesten kuudennessa jaksossa vietetään paljon aikaa pukukopissa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Esport Oilersin Salibandyliiga-kaudesta kertovan Öljymiehet-dokkarisarjan kuudes jakso on katsottavissa. Viimeisimmässä osassa keskitytään Oilersin otteluihin ennen runkosarjan loppusuoraa.

Oilersin otteet ovat ailahdelleet ja se nostetaan esille myös jakson aikana. Kuudes jakso kurkistaa bussimatka-aktiviteettien lisäksi jälleen kerran pukukopin syövereihin joukkueen valmistautumisesta aina erätauko- ja pelien jälkipuintikeskusteluihin.

Kuudennessa episodissa nähdään miten paluun Oilers-paitaan tehneen Onni Piiparisen sana painaa pukukopissa.

Hävityn Classic-pelin jälkeen Piiparinen muun muassa puhuu painokkaasti pelillisistä asioista.

– Ne taustat mainittiin varmasti 200 kertaa. Fyysisesti me oltiin tänään valmiita. Alkulämmittely oli ihan eri näköistä kuin se on ollut aikaisemmin, mutta kyllä meidän vähän pitää ajatella siellä kentällä, eikä pelkästään pallon kanssa. Ei voi käydä noin, jos me meinataan mennä oikeasti pitkälle tänä keväänä, Piiparinen herättelee joukkuettaan videolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Poikkeuksellista
12/03/2017
Rehellistä meininkiä Oilerssin joukkueelta, harvemmin näytetään pukukopin sisältä pelaajien ja valmentajan juttuja.
Lisää näitä säbään, suljettujen ovien maailmasta- avoimeen keskusteluun.
#Heimo#
12/03/2017
Kiva että tehdään videomateriaalia salibandyssä. Tämä että kuvataan joukkueen arkea, on kiva ja sillähän voi markkinoida lajia ja seuraa. Maalikoosteet, lehdistötilaisuuden, otteluennakot yms. Tällaista vaan lisää!! Kiva jos muutkin joukkueet tekisi!
Janne
12/03/2017
Peukku!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.