Liigat

Playout-jännäri päättyi vieraiden juhliin – LASB-tähti hiljensi Rauman Kauppiksen jatkoajalla

23.03.
2017
12 Kommenttia
6
Liigat

SalBa joutui nöyrtymään Kainulaisen veljesten johtamalle LASB:lle kotonaan. Kuva: Elmeri Elo.

SalBa ja LASB kohtasivat tänään kolmatta kertaa miesten Salibandyliigan playouteissa. LASB nappasi ottelusarjassa johtoaseman voittamalla tänään lukemin 8-7 jatkoajalla.Ottelun avauserässä vierasjoukkue oli aavistuksen parempi ainakin tuloksellisesti, sillä 20 minuutin kohdalla LASB johti 3-2. Toisessa erässä mentiin tasatahtiin ja kumpikin onnistui kertaalleen.Kolmannen erän alussa Antti Vuorinen tasoitti pelin lukemiin 4-4 jo ennen kuin kaksi minuuttia oli pelattu. Sen jälkeen joukkueet kävivät johdossa vuorotellen. Alkoi jo näyttää, että Antti Keskitalon ajassa 52:33 tekemä 7-6 johtomaali riittää SalBalle voittoon, mutta alle kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Matti Korhonen tasoitti pelin ja näin ollen siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 35 sekuntia ennen kuin Rasmus Kainulainen latoi pallon SalBan verkkoon.

Ottelun pistenikkareina toimivat SalBalle hattutempun iskenyt Jani Lehtoniemi, 1+2 -pisteet nakutellut Antti Keskitalo, sekä LASB:n tehokkaimmaksi niin ikään pistein 1+2 yltänyt Justus Kainulainen. Rasmus Kainulainen ja Roope Kainulainen ampuivat LASB:lle kaksi maalia kumpikin.

LASB johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-1. Mielenkiintoista on se, että sarjan kaikki ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin tähän mennessä.

Sarjapaikan säilyttämiseen vaaditaan kolme voittoa, eli sarja on katkolla Lahden Suurhallissa lauantaina. Sarjan häviäjä jatkaa pelejään liigakarsinnassa Divarin finaalit hävinnyttä joukkuetta vastaan.Miesten Salibandyliigan playout:

SalBa-LASB 7-8 JA Ottelutilastot Otteluvoitot 1-2

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
juippi
23/03/2017
Meijän kauppis!!!!!!
Haba
23/03/2017
Tämä ilta juhlitaan! Sitten jäitä hattuun! Vielä peli tai kaksi jäljellä!
nikkeri
23/03/2017
missä Tino Nivala on?!!??!!
Minäpahoitinmieleni
23/03/2017
Hyvä että lasbikin näyttää sitä vanhaa taistelutahtoa :) näköjään kotietu on ihan turha tässä parissa :D
Ville Laakso
23/03/2017
Nivala ollut jo tovin loukissa.
Arto Kilponen
23/03/2017
On tosiaan jännä, että joukkueet, jotka ovat liigataipaleensa varrella olleet erittäin kotiriippuvaisia (onko näillä ennen tätä sarjaa yhteensä luokkaa viisi vierasvoittoa yhteensä neljältä kaudelta?) eivät yhtäkkiä enää osaa ollenkaan hävitä vieraissa.

Sääli, että sarjasta ole televisiointia. Kaksi joukkuetta, joilla on loistava kotiyleisö, tarjoaa viihdettä koko rahalla. Ja panoskin on suunnilleen sama kuin Divarin finaaleissa.
Korjaus
23/03/2017
Antti Keskitalo tehot 2+1, Antti Vuorinen 1+2. Tarkkana ;)
Laakson Vellu
24/03/2017
Hieno ja rehti vääntö kahden tasavahvan joukkueen välillä. Parempi voitti. Voi voi kun tv-kamerat uupuu. Lauantaina jatketaan!
Lammi
24/03/2017
Pitää kyllä ihmetellä mistä johtuu raumalaisten viha Hätöstä kohtaan?
Laakson Vellu
24/03/2017
Heikiltä paras mahdollinen vastaus huuteluun, alivoimamaali ja hyvä matsi muutenkin.
Lammille
24/03/2017
En usko että mitään erityistä syytä vihalle raumalaiset fanit ovat aina keskittyneet enemmän vastustajan pelaajille huuteluun kuin omien kannustamiseen
Kuuskasi
24/03/2017
Ei ole tainnut kovin usein neljä veljestä tehdä maalia samassa pelissä?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.