Salibandyliigan puolivälierissä toinenkin superyllätys – KrP kaatoi EräViikingit rankkareissa

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Mosahallissa pelatusta EräViikingit-Nokian KrP-väännöstä muodostui todellinen trilleri. Nokian KrP vei ottelusta yllätysvoiton rankkarikisassa maalein 5-6.

Ensimmäinen erä meni maalin marginaalilla vieraille. Toinen erä päättyi tasan ja viimeinen erä meni EräViikingeille, joten edessä oli jatkoaika. Jatkoajalla ei nähty maaleja, joten edessä oli rankkarikisa.

Nokian KrP peli oli rankkareissa vahvempi hienosti torjuneen Santtu Pohjosen johdolla ja voitti sen lukemin 2-1. Rankkarimaaleista vastasivat KrP:n Henri Johansson sekä Kalle Keskitalo ja EräViikinkien Miko Kailiala.

Pohjonen oli ottelun ehdoton hahmo ja keräsi 70 minuutin aikana peräti 39 torjuntaa. Vieraiden tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Henri Johansson ja kaksi maalia syöttänyt Joni Henttonen. EräViikingeistä onnistuivat 1+1 iskeneet Perttu Puska ja Kevin Söderling.

Välieriin yltäminen vaatii neljä voittoa. Puolivälieräsarja jatkuu perjantaina Raholassa.

Juhani Järvenpään ottelukuvat
EräViikingit-Nokian KrP 5-6 rl Ottelutilastot KrP johtaa otteluvoitoin 1-0.

41 comments

  1. Pitäisikö erävikinkien lähteä divariin? Luistaakohan Huhtimolla tänään juttu lehdistötilaisuudessa??

  2. Menikö maajoukkue häviämään KRP:lle, voi harmi. Ja Raholassa tulee uudestaan pataan….

  3. Rahalla saa joukkueen, mutta ei henkeä. Tänään henki voitti. Onnittelut KRP!

  4. Inkkareitten ja Krpn voitto oli kiva alku tosipeleille.
    Materiaalin pitäisi jyrää – perjantaita innolla odottaen.

  5. Johansson&Pohjonen vs eräviikingit. Saas nähä miten käy. korsmanille kenkää ja kailialalle päätösvalta ketkä saa pelata ensikaudella liigassa. Jotain tarttis tehdä.

  6. Eräviikingit vie katsomossa ja kentällä vai miten se nyt menikään.
    Propsit krp supporttersille.
    Kiitos krp!

  7. On ikävää että lajin superpelaajat Miko Kailiala sekä Peter Kotilainen itse haukkuvat omaa lajiaan. Lisäksi onko tukka hyvin Huhtimo haukkuu toisen valmentajan edessä vastustajan on todella sääli ettei liitto rangaissut heitä tästä. Idioottimaisuus on tauti mutta tyhmyys on tyhmyyttä.

  8. Ymmärsinkö oikein että tämä Huhtimo on liitossa maajoukkuevalmentaja? Nyt valot päälle ja noilla kommenteilla KENKÄÄ!!!

  9. Pitkä on paras seitsemästä -sarja. Vaikka Ervi pelaa melkoisen mielikuvituksetonta virkamiespalloa, niin tuntuisi että fysiikan lait kävelee väkisin vastaan. Tai fysiikan puuttumisen lait ehkä tässä tapauksessa paremminkin. Osa Krpn pelaajista ei nähdyn perusteella tule pitkää sarjaa jaksamaan. Fysiikka ratkaissee tämän sarjan, vaikka aika onnetonta Ervin esitys olikin. Inkkarit pelaa fiksusti, fysiikkaa säästäen ja voi kestää paremmin Clasun prässäystä. Mutta piristävä alku, täytyy myöntää.

  10. Jos ervi häviää seuraavan niin saattaa olla että toimistolta tuulee potkuja niin että korsmankin lähtee tukkaputkella

  11. Pääsee Kailiala ja Huhtimo maistelemaan vähän omia lääkkeitään. Olisiko kannattanut miettiä missä ja mistä avaa suunsa? Ervi näyttää olevan melko rakastettu seura palstalla 😀

  12. Ärsyttää että Juselius saa olla pelistä peliin ykkösen pakissa ei tää liiga mikään Särkänniemi ole.

  13. 439 katsojaa. P.skapuhetta. Siihen latoon ei saa kolmeasataa enempää kun kameratkin vievät ison osan tilasta. Kliseinen kysymys. Miten meni Erä noin niinkuin omasta mielestä? Surkea lato, surkeat fanit ja vielä turpaan teidän mukaan sarjan syöpäläisosaston joukkueelta. Huhtimo bamlaa nyt jotain hyvää stooria kuin buli jengi voi hävitä noin snadille jengille. Skiditkin vääntää stooria fabuista jotka ei osaa edes skulaa säbää.

  14. Kailiala haluaa luultavasti tiivistää sarjaa että pääsee itsekin joskus mukaan finaaliin

  15. Popcornia. M-team onneks putos jo niin ei tarvii enää tiivistää.

  16. Niinkauankuin Ervissä skulaa juntteja (lue Kailiala) niin ei mitään palaa finaaliin.

  17. Huhtimon touhua penkillä oli hirveetä kattoo. Pelkkää tuomareille huutelua koko ajan. Muutenkin koko penkki näytti hermostuneelta koutsit pahimpana. Lisäksi ykköskenttä aivan mätä puolustamaan. Propsit krp:lle

  18. Vaikka tuomareilla jäi monta tuomita viheltämättä niin linja oli sama ja tuomiot meni tasan

  19. Eräviikinkien valmennus on kaukana sarjan kärjestä. Nostan hattua Luukkoselle, Sihvoselle, Seppiselle, Vilanderille jne. mutta olisi hauska nähdä miten tuo kaksikko saisi pelaamaan häntäpään jengejä ja luotua taisteluhenkeä.

  20. Toivottavasti lehdistötilaisuudessa on Huhtimo&Kailiala ja Luukkonen&Johansson ja Johansson kertoo mielipiteen vastustajan tasosta ja Luukkonen haukkuu ottelutapahtuman ja eräviikinkien pelitavan

  21. Miksi kukaan ei kehu Nokiaa. Ne venyi ja ansaitsi voiton. Ai niin säbä piireissä on tapana haukkua ennakkosuosikkeja. Varsinikin Helsinkiläis seuraa. Siinä lajin ongelma, kateellisia ja säälittäviä kommentteja.

  22. Kyllä krp pelasi järjettöman hyvin ja pelitapa toimi. Älkää ottako heiltä mitään pois.

  23. On tää vaan niin hienoo. Lajia vain vähän seuranneena olen todella onnellinen nokialaisten puolesta. Tuollaiset ylimieliset pelaajat vastustajan puolelta saisivat hävetä puheitaan. Varsinkin tämä nuori ”tähti”, joka luulee itsestään hieman liikoja. Sarja on pitkä ja pahoin pelkään että kokeneempi ervi tämän vie, mutta toivon sydämeni pohjasta nokialaisten voittoa. Minua ei edes oikeastaan kiinnosta koko laji, mutta tämän fuusioseuran pelaajat ja toiminta ovat todella lapsellista.

  24. Johtuen ehkä siitä, että tuo kyseinen ”Helsinkiläis”seura on tehnyt sen itse omilla kateellisilla ja säälittävillä kommenteillaan…Nyt jo putkeen kaksi peliä kuokkaan jengeiltä jotka eivät heidän ”Taivaassaan” edes ansaitsisi olla. Tässä se lajin ongelma. Säälittävää.

  25. Vaikka Barcelonamaisesti kotijoukkue hallitsi, oli se silti hieno ja ansaittu taistelu voitto KrP:ltä. Tervetuloa EräViikingit Raholaan. Muistakaa, että nälkä kasvaa syödessä. Kun ulos katsoo, ei KrP:lle niin kamala ole tippua tässä kohtaa sillä kelit lämpenee, terassit aukee ja kyllä sinne rannallekkin kohta jo pääsee.

  26. Krp vie raholassa ja ev:n puntti alkaa tutiseen. Krp jatkoon ja myös indians

  27. EräViikingit ? Sukuseura, joka harrastaa muinaisretkeilyä ?

  28. Kaikki sympatiat tässä sarjassa Krp:n puolella, mutta ainakin kolmannen erän perusteella on vain ajan kysymys, milloin EV kääntää sarjan. Ihmeitä voi aina tapahtua ja nehän ovat juuri urheilun suola. Näätien neljä voittoa tästä sarjasta vaatisi kuitenkin oman joukkueen onnistumisen lisäksi myös selvän alisuorittamisen EV:ltä, jota en itse pidä ainakaan kovin todennäköisenä. Huomionarvoista lisäksi se, että Krp:ltä lähinnä Johansson, Henttonen ja Koskela olivat ainoita, jotka pystyivät rakentamaan peliä kovassa temmossa aina pallon saadessaan. Muut Krp:n pelaajien taidot riittivät lähinnä vain puskemiseen tai pallon huitomiseen eteenpäin. Jännä sarja jokatapauksessa tulossa!