Liigat

SB-Pro pisti hallitsevat mestarit ahtaalle, myös liiganousija voiton päässä välieristä

26.03.
2017
5 Kommenttia
7
Liigat

Daniela Westerlund kuritti NST:tä sunnuntaina kahdella maalilla. Arkistokuva: Jari Turunen

Naisten Salibandyliigan puolivälierät jatkuivat sunnuntaina kaikkien otteluparien osalta. Nurmijärveläinen SB-Pro tyrmäsi NST:n toistamiseen, ja voittolukemiksi kirjattiin Lappeenrannassa 1–9 vieraille.

Hallitsevat Suomen mestarit jäivät jo avauserässä takamatkalle, kun SB-Pro meni 0–2-johtoon. NST avasi maalihanansa ensimmäisen erän lopussa, mutta toisen 20-minuuttisen jälkeen ratkaisu alkoi leijua ilmassa. Daniela Westerlund osui kahdesti ja Ina Leminen sekä Emma Itänen kerran, ja näin ollen vierailijat johtivat jo 1–6.

Päätöserässä SB-Pro kaunisteli vielä lukemia ja nappasi voiton myötä toisen kiinnityksen välieräpaikkaan. Nurmijärveläisjoukkueella on mahdollisuus katkaista sarja ensi viikon keskiviikkona kotihallissaan.

SS Rankat Ankat ja M-Team väänsivät jo lauantaina voitosta viihdyttävässä ottelussa. Sama meno jatkui sunnuntaina joukkueiden kohdattua Helsingin Ruskeasuolla.

Kotijoukkue M-Team meni ottelussa johtoon, mutta oululaisvieraat käänsivät tilanteen vielä avauserän aikana. Ensimmäisessä erässä nähtiin peräti kahdeksan osumaa ja summerin soidessa SSRA johti 3–5.

Toinen erä oli M-Teamin: Elina Vanhasen ja Heini Haapalahden maaleilla kotijoukkue kipusi rinnalle, ja päätöserään lähdettiin tasatilanteesta.

Oululaisten selkäranka oli kuitenkin tälläkin kertaa vahvempi, ja yksi maali riitti voittoon. Sanna Risteli laukoi ajassa 55.31 5–6-voittomaalin, ja liiganousija SSRA on enää voiton päässä välieräpaikasta.

Risteli (1+1), Jonna Virkkunen (2+0) ja Emmi Niemelä (1+1) olivat Ankkojen tehokkaimpia sunnuntai-iltana.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät:
Koovee–Classic 4–9 Ottelutilastot Juhani Järvenpään ottelukuvat Otteluvoitot 0–2
NST–SB-Pro 1–9 Ottelutilastot Otteluvoitot 0–2
M-Team–SSRA 5–6 Ottelutilastot Otteluvoitot 0–2
PSS–TPS 4-3 Ottelutilastot Otteluvoitot 2-0

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Haba
26/03/2017
Hienoa Dolly! Kaksi maalia - tärkeä ja vahva pelaaja Prolle!
Kake
27/03/2017
Daniela Westerlund - loistavaa!! Hyvä hyvä.
Jake
27/03/2017
Mira Wickman on ruvennu tekeen kovaa tulosta Ruotsissa! Saanu ittensä kuntoon! Toivottavasti huomioidaan majuvalinnoissa, eikä tuijoteta vain tätä tilastoa. Vaikka onhan Westerlund toki hyvä, ja Saario myös.
naissalibandy kunniaan
27/03/2017
Kooveen esitys on surkea. Mitä seurassa ajateltiin kun naisten joukkueessa pelaavat juniorit laitettiin pelaamaan A-tyttöjen peliä perjantaina? Sitten sunnuntaina ihmetellään twitterissä kun ei enää jalka nouse.
Vuosi siten keväällä sopimuksia tehdessä pelaajille luvattiin että joukkue on mukana mitalitaisteluissa ja kyyneleitä pyyhittiin. Ilmeisesti nyt A-tyttöjen mitaleilla meinaataan kuitata pelaajien suuntaan tämä pettymys. Tiedoksi vaan että ei ne pelaajat ole tyhmiä.
Toivottavasti kooveen leirissä kukaan ei huutele naissalibandyn arvotuksen perään. Nyt sieltä tullut niin iso pyllistys liigan suuntaan. Toivottavasti Classic tekee keskiviikkona 10 maalia!
Hmm
27/03/2017
Ikävä kolmas erä NST:ltä, 11 jäähyminuuttia! Toivotaan, että mennään ohjekirjan mukaan keskiviikkona!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.