SSRA nousi viimeisellä kympillä neljän maalin takaa voittoon – ratkaisuosuma syntyi ajassa 59.31

Emmi Niemelä iski ratkaisuosuman Oulussa. Kuva: Mika Hilska

SS Rankat Ankat ja M-Team mittasivat toisiaan naisten Salibandyliigan puolivälierissä. Hurjan nousun tehnyt SSRA voitti ottelun lopulta maalein 5-4.

Vierasjoukkueena toiminut M-Team pelasi vahvasti ensimmäiset 50 minuuttia ja iski 4-0-johtomaalin ajassa 48.58. SSRA ei kuitenkaan lannistunut, vaan iski aikavälillä 51.52-56.40 neljä maalia ja tasoitti ottelun. Ratkaisu syntyi ajassa 59.31, kun Emmi Niemelä viimeisteli kotijoukkueen hienon nousun voitto-osumallaan.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat 1+2 taiteilleet Sanna Risteli sekä Jonna Virkkunen. Henriikka Keinänen onnistui pistein 1+1.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Helsingissä. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Tampereen Classic ja Tampereen Koovee kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa. Classic oli odotetusti vahvempi ja vei voiton maalein 9-1.

Classic näytti alusta asti kaapin paikan ja viimeiseen periodiin lähdettiin lukemissa 6-0. Koovee sai maalihanat auki viimeisellä kympillä, mutta 9-1-kavennus jäi ottelun viimeiseksi.

Classicin tehopelaaja oli 2+1 iskenyt Nina Rantala. Ella Alanko, Gitta Suominen ja Alisa Pöllänen iskivät kaikki kaksi osumaa.

Classic nappasi nyt ottelusarjan ensimmäisen voiton. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa. Sarja jatkuu sunnuntaina Kooveen kotikentällä.

SB-Pro ja NST kamppailivat voitosta ensiksi mainitun kotikentällä. Pro oli ottelussa parempi loppuluvuin 7-2.

NST vastasi ottelun avausmaalista, mutta sittemmin peli oli kotijoukkueen heiniä. Ensimmäiselle tauolle lähdettiin lukemissa 3-1 ja viimeiseen periodiin tilanteessa 6-2. Hallitseva mestari ei saanut kiriä aikaiseksi, joten ottelusarjan ensimmäinen voitto kirjattiin SB-Pron nimiin.

SB-Pron tehokkain pelaaja oli 2+1 nakutellut Jaana Lirkki. Laidalla viilettänyt Daniela Markelin iski ottelussa kaksi osumaa.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen sunnuntaina Lappeenrannassa. Välieriin yltäminen vaatii kolme voittoa.

Naisten salibandyliigan puolivälierät:
Classic-Koovee 9-1 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 Classicille. Esa Takalon ottelukuvat
SB-Pro-NST 7-2 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 SB-Prolle.
SSRA-M-Team 5-4 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 SSRA:lle.
18.30 TPS-PSS 4-7 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 PSS:lle. Anssi Koskisen ottelukuvat

Naisten Salibandyliigan karsinnat:
16.30 SB Vantaa-O2-Jyväskylä 5-6 Ottelutilastot Voitot 1-0 O2:lle. Ensi kauden liigapaikka vaatii kolme voittoa.
18.30 Happee-HuKu 9-1 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0 Happeelle.

Päivitys: Daniela Markelin iski SB-Prolle kaksi osumaa. Ei Westerlund, kuten aluksi luki.

1. Vesterlund näytti pöytäkirjan mukaan tehneen vain yhden maalin ja se viilettäminenkin – no joo! Hienoa Pro täplä alhaalla ja jäitä hattuun, boksia ei kannata ottaa ja vahva vääntö huomenna!