Liigat

Superfinaalissa aiempaa laajempi lippuvalikoima – tässä kaikki vaihtoehdot

24.03.
2017
15 Kommenttia
0
Liigat

Superfinaalia pääsee katsomaan tänä vuonna alennetulla perhelippuhinnalla tai vaikka koko joukkueen voimin saunaillan merkeissä. Kuva: Anssi Koskinen

22. huhtikuuta pelattava Salibandyliigan Superfinaali kerää lajiväen Hartwall Areenalle päättämään kauden. Lippuvaihtoehtoja on tarjolla useita, jotta jokainen löytäisi itselleen mieluisan tavan nauttia elämyksestä.

Lipunmyynti on käynnissä, ja tällä hetkellä meneillään on nettimyynnin toinen vaihe. Ensimmäisessä hintaportaassa niin kutsutusti aikainen lintu nappasi madon ja liput sai silloin kaikkein edullisimmin.

Salibandyliiton tapahtumapäällikkö Janne Bruun muistuttaa, että nyt lipun saa halvemmalla netistä kuin finaalipäivänä ovelta ostettuna.

– Meillä on ollut ajatuksena se, että mitä nopeammin lipun on ostanut, sen edullisemmin sen on myös saanut. Aikainen ostaja hyötyy siis edelleen, koska nyt on menossa niin kutsuttu toinen hintaporras. Lisäksi olemme huomioineet sen, että areena tarjoaa hyvinkin erilaisia paikkoja tapahtumalle. Halvimmat liput lähtevät 20 eurosta ja parhaimmat paikat alatasolla ovat vähän vajaa 60 euroa, Bruun kertoo.

Lippujen hinnat vaihtelevat Bruunin mainitseman skaalan välissä istumapaikan sijainnista riippuen. Lisäksi viime vuoden Superfinaalista saatua palautetta on kuunneltu järjestäjätaholla, kun mukaan on otettu neljän hengen ryhmille tarkoitettu perhelippu yläkatsomoihin, jolla saa liput edullisempaan hintaan.

Bruunin mukaan myös kalliimman

– Perhelippua ei tarvitse ajatella niin, että se olisi suunnattu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Se tarkoittaa neljän hengen ryhmää, jolle voi ostaa liput halvempaan hintaan. Se on haluttu kohdentaa perheille, koska viime vuoden tapahtuman palutteissa toivottiin perheille edullisempia lippuja. Käytännössä tällä tarjouksella saa kaksi lippua puoleen hintaan.

– Olisi voinut odottaa enemmän palautetta hinnoittelusta, mutta pääosin se on kohdistunut kuitenkin perheiden huomioimiseen. Superfinaalin hinnoittelu on tavallisiin liigaotteluihin verrattuna tietysti korkeampi muun muassa areenan kiinteistä kuluista johtuen. Käytännössä taas parhaiten ovat edelleen myyneet alakatsomon hintavammat liput, joten hinnoittelua en näe koettavan ongelmalliseksi.

Perinteisten katsomolippujen lisäksi tarjolla on VIP- ja Lounge-paketteja. Pääsääntöisesti kyseiset lippukategoriat on suunnattu yrityksille, mutta esimerkiksi 99 euron hintaisella Local Star Lounge -lipulla ottelua pääsee seuraamaan kuluttaja-aitiosta käsin. Aitioon pääsee jonottamatta sisään omaa sisäänkäyntiä pitkin ja peruspalveluiden lisäksi tapahtuman aikana järjestetään aitiovieraille muun muassa tulosveikkauskisaa.

Täysin uutena vaihtoehtona tarjotaan joukkueille suunnattuja saunailtapaketteja. Bruunin mukaan hyvän yhteistyökumppanin ansiosta oli mahdollisuus toteuttaa järkevän hintainen vaihtoehto niille joukkueille, jotka haluavat päättää kautena Superfinaali-lauantaihin.

– Lähdimme miettimään, minkälaista väkeä tapahtumassa käy. Erityisesti Etelä-Suomessa on valtava määrä alasarjajoukkueita, jotka viettävät tavalla tai toisella kauden päättymistä noihin aikoihin. Saunailta on erittäin suomalainen tapa viettää sitä.

Saunailtapaketteja on tarjolla 15, 25 ja 40 hengen ryhmille. Jokaisessa paketissa hinta yhdelle henkilölle on noin 77 euroa.

– Hinnoittelusta tuli järkevä, kun se sisältää liput itse tapahtumaan, ryhmien kuljetukset saunatilalle ja vielä jatkoliput Apollo-yökerhoon. Mikäs olisi sen parempi tapa päättää kausi kuin lähteä katsomaan jengin kanssa kauden parhaita pelejä, Bruun päättää.

Superfinaalin katsomoliput on ostettavissa Lippu.fi:stä. Lisätietoa saunailtapaketeista saa Superfinaalin kotisivuilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Jonninmoinen friikki
24/03/2017
Paljonko finalistit saavat käteen liitolta?
Arto Kilponen
24/03/2017
Sama kusetus siis jatkuu. Tässäkään ei mainita sanallakaan finalistien kannattajille suunnattuja lippuja.
minäpahoitinmieleni
24/03/2017
20 e on varmaan ihan ok finaalista, en tiedä, kun en ole käynyt :D mutta yli kymppi tavallisesta sarjapelistä on kyllä liikaa, kun puhutaan amatöörilajista. No katsojamäärät olivat nousseet niin ei ilmeisesti kaikille ole, mutta tasoerot ja pelien laatu on välillä niin kuraa, että noilla hinnoilla en saa itseäni katsomoon ikinä :D
Arto Kilponen
24/03/2017
Minusta 79e kausarista (mielestäni joillain oli vieläkin halvemmat) ei ole paha hinta millään mittarilla.
Jööti
24/03/2017
Joko vaan palattas finaalisarjoihin ja vietäs pelit niille paikkakunnille josta joukkueet on? Ihan eri hurmos saatais finaalipaikkakunnille ja paikallisille ihmisille. Tää superfinaalihan on aivan täys liiton rahastuskone. Liitto syö mansikat kakusta. Voisko joku kuvitella vaikka jääkiekkoon tai pesäpalloon helsingissä pelattavan superfinaalin? Sitä minäkin.
Arto Kilponen
25/03/2017
Jääkiekossa siisnä sentään olisi jotain järkeä kun joku liigajoukkue pelaa kotipelinsä siellä, mutta - jos lasketaan, että M-Team on tänään Divarijoukkue - Helsingissä ei pelaa yksikään liigajoukkue kotipelejään. EräViikingitkin haistatti helsinkiläisille pitkät ja taktisesti hävisi sen ainoan pelinsä Mosalla - no, ei ole ensimmäinen kerta kun vantaalaiset aukovat päätään helsinkiläisille.
Arto Kilponen
25/03/2017
Mites muuten jos Classic sattuisi pääsemään Superfinaaliin? Sehän olisi silloin kotijoukkue - joko Passo on kieltänyt televisioinnit ja maalikoosteet?
köyhät kitisee
25/03/2017
Menkää pummit töihin jos ei ole varaa ostaa lipua.
Janne Bruun
25/03/2017
Hyvä huomio Arto Kilponen ja hyvä tarkentaa: Superfinaalin finalistijoukkueille on varattu yhteensä yli 300 paikkaa alakatsomon edullisempia lippuja ja ryhmätarjouksia pystytään räätälöimään muihinkin katsomolohkoihin. Lisäksi kaikilla seuroilla on ollut mahdollisuus ostaa seuralippuja huokeampaan hintaan, mutta nyt ne on myyty loppuun.
Jonninmoinen friikki
25/03/2017
Voisiko Pääkallon toimitus selvittää paljonko finalistit saa euroja liitolta?
Sitten voisi kysyä Peltolalta paljonko Classic saisi euroja kun he olisivat finaalisarjan kotijoukkue kaksi tai kolme kertaa.
Suoerfinaali on susi.
Laji-ihminen
25/03/2017
Minä olen ostanut jo liput vaikka oma suosikkijoukkueeni ei siellä pelaakaan. Matkustan mieluusti kerran Helsinkiin näkemään Suomen kaksi parasta joukkuetta ja mestaruuden ratkaisun.

Ei tullut koskaan mieleenkään lähteä Seinäjoelle messukeskukseen katsomaan kumpi menee ottelusarjassa johtoon...
Arto Kilponen
25/03/2017
Ja minulla tosiaan sama homma täsmälleen toisinpäin: Superfinaali kiinnostaa tasan niin pitkään kuin Oilersilla on mahdollisuus selvitä sinne. Kun Oilersin kausi on ohi, minun osaltani salibandykausi on käytännössä ohi. Sen sijaan vieraspeleihin kyllä mennään, vaikka peli olisi lokakuussa Oulussa.

No, kukin tyylillään.
3rd opinion
25/03/2017
Ostin alakatsomoon lipun. Seurakseni sain houkuteltua pari pääkaupunkiseudulla asuvaa tuttuani, joista kummallakaan ei pelaajataustaa mutta ovat muutaman kerran käyneet miesten liigan peleissä. Laji-ihmiset löytänevät Superfinaaliin kauempaakin, lisäksi pääkaupunkiseudulla on paljon ihmisiä, joilla ei välttämättä läheistä suhdetta lajiin mutta voivat lähteä yksittäiseen, isompaan tapahtumaan.
Stadi
25/03/2017
Stadissa kevään suurin urheilutapahtuma, pakko mennä mestoille!
Terhi
25/03/2017
Tähän Stadin kommenttiin kiteytyy koko "superfinaali". Näinhän se menee. Riippumatta miten pudotuspeleissä käy, stadissa on mahdollista nähdä tämä yksi huipentuma. Ja senhän "stadi" on suurena salibandykeskuksena ansainnut. Hienoa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.