Divarit

Tappioton Classic varmisti runkosarjan voiton, Steelers putoaa liigasta – katso lauantain salibandytulokset

11.03.
2017
4 Kommenttia
2
Divarit

Voitosta voittoon kulkenut Classic varmisti lauantaina runkosarjan ykköstilan. Arkistokuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigassa ratkaistiin lauantaina kärki- ja häntäpään sijoituksia. Tampereen Classic varmisti runkosarjan voiton kaatamalla kotonaan O2-Jyväskylän maalein 10–1.

Tamperelaisten vakuuttava saldo täydentyi kauden 20. voitolla, eikä joukkue ole kärsinyt liigassa vielä ainuttakaan pistemenetystä.

Classic takoi maaleja alussa kovaan tahtiin. 28 minuutin pelin jälkeen tilanne oli jo 6–0 kotijoukkueelle. Joukkueen tehonaisiin kuuluivat jälleen Hanna Sipiläinen (1+3), Eliisa Alanko (2+1) ja Nina Rantala (2+1). Kolmikko on myös koko liigan pistepörssin kärjessä.

Runkosarjan voitto varmistui, kun Classicilla on vielä kaksi ottelua pelaamatta.

Lauantaina myös varmistui, ettei Hämeenlinnan Steelersiä nähdä ensi kaudella Salibandyliigassa. Joukkue ei onnistunut vieläkään avaamaan pistetiliään, ja näin ollen ero O2:een on edelleen kuusi pistettä. Steelersillä jäljellä kaksi ottelua.

Hämeenlinnalaiset hävisivät lauantaina M-Teamille 8–1-numeroin. Trine Sällström laukoi helsinkiläisille hattutempun kamppailussa. M-Team on sarjassa seitsemäntenä.

Miesten Divarin playout-sarja käynnistyi LeBan kotiottelulla. Isännät eivät jättäneet lopulta Lappeenrannan NST:lle mahdollisuuksia ja ottivat ensimmäisen kiinnityksen sarjapaikkaan 10–2-loppulukemin.

NST sai maalitilinsä auki tilanteen ollessa jo 5–0 kotijoukkueelle. Kolmannessa erässä LeBa kaunisteli vielä numeroita neljän osuman muodossa. Joukkueen ahneimpia tehomiehiä olivat kolme pistettä mieheen iskeneet Mikael Jolkkonen (2+1), Jere Kaartinen (1+2) ja Elias Ikonen (0+3)

Joukkueet kohtaavat toisen kerran sunnuntaina, jolloin sarja on katkolla LeBalle. Playoutien häviäjä tippuu ensi kaudeksi 2. divisioonaan.

Lauantain tulokset pääsarjoista:

Naisten Salibandyliiga:
Koovee–SSRA 3–3 Ottelutilastot
M-Team–Steelers 8–1 Ottelutilastot
Classic–O2-Jyväskylä 10–1 Ottelutilastot
NST–SB-Pro 3–7 Ottelutilastot
Happee–EräViikingit 5–6 Ottelutilastot
PSS–TPS 3–2 Ottelutilastot

Miesten Divari, playout:
LeBa SB–NST 10–2 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
JANIINPÄ
13/03/2017
Kukas se ennen kauden alkua epäili Kassun valmennustaitoja?
:D
13/03/2017
Helppohan se on mennä valmiiseen joukkueeseen missä ei ihan hirveesti tarvii uutta tuoda. Saarinen vois kokeilla vaikka Steelersiä? Siinä se taso mitataan. Hyvä esimerkki SSRA. Valmennus nostanut divari jengin heti mitali mittelöihin.
Kyllähän tuo Classic olisi ykkösen paikalla ilman valmentajaakin.
JANIINPÄ
13/03/2017
Jotenkin arvasin tämän kommentin :)
JANIINPÄ
13/03/2017
Kyllä, Clasun naiset ovat materiaaliltaan ylivoimaisia.
Yhden ottelun mallissa tosin mestari voi olla toinenkin. Koettu karvaasti, mutta naiset on muuten vaan ihania!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.