Maajoukkueet

Vahvistus: Petri Kettunen on Tshekin uusi päävalmentaja

29.03.
2017
9 Kommenttia
4
Maajoukkueet

Kuva: perwiklund.se

Petri Kettunen, 46, on nimetty Tshekin salibandymaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Pääkallo.fi kertoi Tshekki-kytköksestä eilen ensimmäisenä ja Cesky Florbal -sivusto vahvisti sopimuksen syntymisen tänään keskiviikkona.

Kettusen sopimus tulee kattamaan vuoden 2018 MM-kisat, eli sopimus kestää sen vuoden loppuun saakka. Tshekki toimii vuoden 2018 MM-kisojen isäntämaana. Virallisesti sopimus astuu voimaan vasta heinäkuun alussa, sillä Kettunen toimii Suomen Salibandyliiton huippu-urheilujohtajana toukokuun loppuun saakka.

Ensimmäinen virallinen tapahtuma Tshekin kanssa tulee olemaan 27-29.4. pelattava EFT-turnaus Suomen Turussa. Ensimmäinen arvokisakoitos on kesällä, kun World Games -turnaus pelataan Puolan Wroclawssa.

Suomen peräsimessä Kettunen ehti toimia päävalmentajana kuusi vuotta. Viime joulukuussa pelatuissa MM-kisoissa Suomi juhli MM-kultaa Latvian Riiassa. Kettusen seuraaja on Petteri Nykky, joka toimi Suomen päävalmentajana ennen Kettusta.

Tshekin liiton uutiset:
Uutinen 1
Uutinen 2

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Rohkean valmentajan fani
29/03/2017
Tämä rohkea valmentaja kun uskaltaa valita näitä vähän kokeneempiakin pelaajia ilman ikärasismia, niin toivoisin että vanha suosikkini Ales Zalesny pääsisi jälleen mukaan joukkueeseen ja ratkomaan mitaleja Zekille!
Jani
29/03/2017
Lähtisin hakemaan erä-akatemian tämän kevään joukkueesta rakennusoppia. Siinä oli hyvä sekoitus vähän erityylisiä pelaajia, vaikka kärki olikin ohut.
Kettunen onnea ronssista
29/03/2017
Zalesny Tsekin Jagr mukaan kisoihin, jos Suomi ottaa Kinasen Suomen Jutilan. Nykky antaa luvan lämää vähän kauempaakin toisin kun kettu, joka on viekas vastaiskuja kyttäävä nykysalibandyn moderaattori.
Säbäilijä
29/03/2017
Mestaruus ja kenkää!!
Osku
29/03/2017
Siis Kettunen lähtee 1,5 vuoden takia lähes eläkevirasta. Miksi ihmeessä? Palkataankohan siihen joku tilalle? Eihän se voi niinkään mennä, että 1,5 vuoden päästä Kettunen tule siihen takaisin. Ei kai Suomen salibandyn huippu-urheilujohtaja voi ottaa "virkavapaata" siksi aikaan kun toimii kilpailevan maan valmentajana.
Jani
29/03/2017
Mielenkiintoinen tilanne. Huomasin talvella minunkin entisen valmentajan liiton pestissä olevan. Hän taisi jonkun virkavapaata tuurata. Jotain suhteita varmaan hyvä olla näihinkin pesteihin?
Varma tieto!
29/03/2017
Vanha uutinen..... oli tiedossa jo aiemmin...
qp
30/03/2017
Ei varmaan halunnut vielä siis jäädä eläkkeelle? Tai toisaalta kumarrella toimistokäytävillä samoille naamoille, jotka valmentajanpenkin alta potkaisivat? Olisiko voinut jopa ajatella pystyvänsä näyttämään epäilijöilleen. Melko erikoista, kun ei halunnut jäädä nurkkiin pölyttymään ja unohtumaan.
Jani
30/03/2017
Petri Kettusella varmasti hyviä suhteita salibandyyn ja lajijärjestöihin, joten suurta riskiä en tuossa näe. Muistelen Janne Tähkän halunneen markkinointi tehtäviin Josbaan aiemmin, mutta hän olisi halunnut pysyvämmän pestin? Tästä oli juttua karjalaisessa Josban viimeisenä liigakautena. Hänelläkin peliurallaan fysioterapeutin koulutus, jonka suoritti mielestäni Josbassa pelatessaan? Silti osa haluaa pysyvyyttä, siitä ollut juttua pelaajissakin, ettei paikkakuntaa kaikki valmiita vaihtamaan salibandyn takia pelkästään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.