Liigat

VeikkausTV-ennakko: EräViikingit ja Nokian KrP puntit tasoissa kolmanteen taistoon

19.03.
2017
7 Kommenttia
2
Liigat

Ykkösketjujen vasemmat laiturit Henri Johansson ja Tuomas Iiskola vääntävät tänään Vantaalla. Kuva: Esa Takalo

EräViikingit ja Nokian KrP kohtaavat sunnuntai-iltapäivänä Salibandyliigan kolmannessa puolivälierässä Vantaalla, ja VeikkausTV on paikalla näyttämässä tämänkin kohtaamisen klo 16 alkaen.

Lähtöasetelmat:

Nokialaiset kävivät onnistuneella ryöstöreissulla keskiviikkona Mosahallilla (5-6 rl), mutta saman tempun teki EräViikingit Raholassa (4-7) pari päivää myöhemmin. Neljällä voitolla ratkeava sarja on nyt 1-1, ja helsinkiläiset pääsevät nyt takaisin omaan kotihalliinsa Vantaalle.

Perjantain ottelussa Tampereella EräViikingit karkasi 22 minuutissa neljän maalin karkumatkalle, ja kahden erän jälkeen lukemat olivat jo tylyt 1-7. Isäntien puolustuspää ei pitänyt keskiviikon tapaan, mutta KrP voi hakea voimaa itselleen siitä, että se hoiteli päätöserän 3-0 päästen näin kaunistelemaan lukemia ja saamaan jälleen onnistumisia omaan peliinsä.

Lähtökohta on se, että nyt kaikki olettavat EräViikinkien pienoisten ongelmien olevan ohi, ja tänään nähtäisiin selkeä kotivoitto. KrP on osoittanut tällä kaudella, että siltä voidaan nähdä minkälaisia esityksiä hyvänsä, ja tänään onkin mielenkiintoista nähdä, minkälaisen esityksen ”Näätä” lyö tiskiin Energia Areenalla.

Kuumat ja kylmät:

EräViikinkien jo runkosarjan lopussa liekehtinyt Kevin Söderling on ollut kovassa tikissä, ja kahteen peliin on syntynyt 2+3 sekä neljä plusmerkintää. Koko Janne Hyvösen kakkosviisikko on muutenkin mukavasti plussalla. Runkosarjassa parhaan plusmiinuksen kerännyt Marko Juselius on kolme maalia pakkasen puolella.

Nokian KrP:n Tommi Merto on ollut hyvällä ilmeellä liikkeellä, ja isolle näätäsydämelle pinnoja on kertynyt 3+1. Takana latvialainen ikiliikkuja Morics Krumins on kerännyt 2+1. Henri Johansson jäi poikkeukselliseti kokonaan ilman pisteitä perjantaina.

Yhteinen historia:

Runkosarjan kahden EräViikinkien voiton jälkeen nyt on pelattu tasan 1-1, joten neljän pelin saldo tällä kaudella on fuusioseuralle 3-1.

Taistelupari:

Kevin Söderling, EräViikingit – Tommi Merto, Nokian KrP

Isojen tähtien takaa isosti esiin talven aikana noussut Söderling on ollut tulikuuma viime viikkoina, ja hän näyttää esimerkkiä myös reippaasti kokeneemmille joukkuekavereilleen. Maailma tarvitsee esikuvia, ja Merto on ollut sellainen tällä viikolla nokialaisille. Lämpimät pelaajat vetävät muitakin eteenpäin, ja pudotuspeleissä jokainen joukkue tarvitsee onnistujia ja innostajia.

Kokoonpanot:

Tommi Aro palasi EräViikinkien kokoonpanoon Raholassa, ja Tapio Kinnunen putosi pois. Kokoonpanot ilmaantuvat tänne sunnuntaina viimeistään klo 14.

Edelliset ottelut:

17.3. Nokian KrP-EräViikingit 4-7
15.3. EräViikingit-Nokian KrP 5-6 rl.
8.3. EräViikingit-Koovee 4-5

17.3. Nokian KrP-EräViikingit 4-7
15.3. EräViikingit-Nokian KrP 5-6 rl.
8.3. SalBa-Nokian KrP 5-9

Tulosvetovihje:

Vieläkö KrP jaksaa hangata vastaan?

KrP on runkosarjan keskinäisiin peleihin nähden aloittanut pudotuspelit mallikkaasti, mutta fakta on se, että EräViikingit on muutaman pykälän laadukkaampi ryhmä kokonaisuutena. Toinen vierasvoitto olisi jälleen kova jytky, ja sen on vaikeaa nähdä syntyvän. Realistinen lähtökohta on muutaman maalin selkeähkö kotivoitto.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: EräViikingit 7,8,9 – Nokian KrP 3,4,5
Peliaika ja -paikka: Su 19.3. klo 16, Energia Areena

Veikkauksen Tulosvetoon >

VeikkausTV:n lähetys Vantaalta käynnistyy hieman ennen ottelua, ja Tulosvedon lisäksi ottelu on myös Pitkävedossa pelattavana useammassa kohteessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
SSV-Fani
19/03/2017
Voisitte korjata, että VeikkausTV:n lähetys VANTAALTA käynnistyy hieman ennen ottelua.
Junnu#8
19/03/2017
Mukava kun Veikkaus tarjoaa salibandyä. Mutta neljäs ottelu viikkoon. Samojen joukkueiden pudotuspelisarjasta. On ehkä jo liikaa? Kyllästyy...
Junnu#8
19/03/2017
Siis kolme niitä vasta oli. My bad! Mutta kuitenkin. Hirviteatteria vaikka kehiin:D
Katsoja
19/03/2017
Hyvä ennakko, Nokia näyttää olevan valmennuksen syhteen niskan päällä. Toivotaan ja uskotaan yllätysten jatkuvan.
Näitä ennakkojuttuja voisi olla muistakin ottelupareista, veikkaus näyttää sponssaavan vain yhtä?
JANIINPÄ
19/03/2017
ErVillä tosiaan on jo pitkä voitottomien kotimatsien kausi!
SSV-Fani
19/03/2017
JUNNULLE. Kaikki TPS-Happee pelit tulee ISTV:stä. Miksi niiden pitäisi tulla myös Veikkaukselta?
KimmoQ
19/03/2017
Miksi tosiaan kaikki pitäisi tulla "ilmaiseksi"? Eipä ole Fanseat tai ISTV kummoinen sijoitus rahallisesti, joskin ISTV:n tarjonta toki aika vähäistä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.