Maajoukkueet

Velat maksamatta – Venäjän salibandytoiminta edelleen jäähyllä

18.03.
2017
1 Kommentti
0

Venäjän Salibandyliitto on suljettu ulos IFF:n toiminnasta toistaiseksi. Kuva: IIro Karesniemi

Venäjän Salibandyliitto on määrätty suljettavaksi IFF:n kansainvälisistä tapahtumista toistaiseksi.

Pääkallo.fi uutisoi helmikuun alussa, että Venäjän salibandytoiminta on jäädytetty.

Venäjän Salibandyliitto (NFFR) on luvannut toistuvasti maksaa voimassa olevat velkansa Slovakian Salibandyliitolle sekä Kansainväliselle Salibandyliitolle, mutta maksuja ei ole suoritettu. NFFR on huomioinut velat, mutta ei ole pystynyt maksamaan niitä. Veloista Slovakian liitolle on tehty maksusuunnitelma, mutta velkoja IFF:lle ei olla selvitetty.

Kansainvälisen Salibandyliiton johtokunta on viime viikolla hyväksynyt joulukuussa tehdyn päätöksen ja toimintakielto määrättiin jatkumaan 6. maaliskuuta alkaen. Samalla kiellettiin venäläisjoukkueiden osallistuminen IFF:n kansainvälisiin turnauksiin niin seura- kuin maajoukkuetasolla. Myös venäläispelaajien kansainväliset siirrot sekä muiden pelaajien siirrot Venäjän sarjoihin jäädytettiin ja erotuomarivaihto Venäjän rajojen yli estettiin. Kiellot ovat voimassa kunnes NFFR on suoriutunut veloistaan.

Venäjän miesten maajoukkue ei ole rekisteröitynyt vuoden 2018 MM-karsintoihin. IFF toivoo, että NFFR uudelleen organisoi toimintaansa ja suoriutuu veloistaan, jolloin nyt määrätyt kiellot perutaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
#Heimo#
18/03/2017
Kuinkakohan suurista veloista on kyse?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.