Liigat

Video: Arkkilan liigauran avausmaali syntyi väkevällä laukauksella

08.03.
2017
0 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

TPS ja Indians kohtasivat maanantaina miesten Salibandyliigan ottelussa. TPS nousi ottelussa kolmen maalin takaa rinnalle ja pisteet jaettiin loppulukemin 4-4 ja.

TPS:n tehopelaaja oli 2+1 iskenyt Jani Hyytiäinen. Indiansin Samuli Granlund tehtaili pisteet 1+1. Olli Arkkilan liigauran avausmaali syntyi komealla laukauksella ja se on nähtävillä videolla kohdasta 2.16 eteenpäin. Turussa oli jälleen komea yleisömäärä, sillä ottelua seurasi paikan päällä kaikkiaan 802 katsojaa.

TPS on viidentenä ja sillä on edelleen mahdollisuus saavuttaa kotietu pudotuspeleihin. Turkulaisryhmä kohtaa LASBin ja pisteen edellä oleva Happee Classicin. Indians on tällä hetkellä kahdeksantena ja se voi viimeisen kierroksen voitolla OLS:sta nousta vielä Nokian KrP:n ohi, jos nokialaisryhmä häviää oman pelinsä SalBalle.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.