Liigat

Video: Happee varmisti välieräpaikan maalijuhlien myötä

23.03.
2017
3 Kommenttia
0
Liigat

Toni Kuosmanen iski keskiviikkona kaksi osumaa TPS:n verkkoon. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee ja TPS kohtasivat keskiviikkona neljännen kerran miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Happee otti ottelusta neljännen perättäisen voiton maalein 10-6 ja eteni ensimmäisenä joukkueena Salibandyliigan välieriin.

Jyväskyläläisten pisteseppona kunnostautui eritoten Veli-Matti Hynynen (1+3). Toni Kuosmanen ja Juuso Heikkinen maalasivat kaksi maalia mieheen. Vieraiden teholinko oli kolmesti osunut Eero Jalo, jota Jani Hyytiäinen komppasi pistein 1+2.

Happeen kausi jatkuu välierissä. Muut välieräjoukkueet eivät ole vielä selvillä, joten tuleva vastustaja on toistaiseksi avoin.

Ottelutilastot
Esa Jokisen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Lue myös:
Happee ensimmäisenä Salibandyliigan välieriin – TPS taipui suoraan neljässä pelissä
Omalaatuinen Happee nähdään kuudetta vuotta putkeen välierissä: ”Ihan sama mikä joukkue tulee vastaan”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Naama
23/03/2017
Joku paikalla olleista voisi kertoa, että menettikö tuomarit pelinhallinnan ottelussa? Maalikoosteesta saa ehkä vähän sellaisen kuvan...
Katsoja
23/03/2017
Ei pitäisi näitä kommentoida, mutta en malta olla kommentoimatta. Ihan nätisti kuitenkin... Välillä kun seurasi tuomarikaksikon regointia ja kehonkieltä, niin tuli väkisinkin vaikutelma, että he olisivat olleet paikalla, mutta eivät mukana pelissä. Sfinksimäisellä tyyneydellä vain silmäilivät ympärilleen. Olivat varmaan päättäneet "antaa jätkien pelata". Eipähän tule mutinoita hienohelmaisuudesta. En tiedä, olivatko he sisäistäneet oikein sanonnan "tuomarit ovat silloin hyviä kun eivät ole pelin keskiössä eivätkä ota liiaksi roolia". Minusta se tarkoittaa kuitenkin sitä, että otetaan homma haltuun, niin ettei mopo ala joukkueilla keulimaan. Nyt pelin henki ja linja oli se, että mailaan lyöntejä ja epäpuhtaita kontakteja meni läpi heittämällä ja toisaalta pilli visersi joissain paikoissa tosi herkästi. Kuten kuvista näkyy, siellä oli ainekset homman karkaamiseen lapasesta. Huvittavin oli tapaus, kun Tepsi lähti syötöillä omista ja kuljetti pallon lähes Happeen maalille, kun yhtäkkiä Happeen maalilla seisoskellut tuomari heräsi ja ulvotti pilliä. Mitä oli tapahtunut, ja jos jotain oli tapahtunut, niin miksi vihellys tuli noin 10 sekunnin päästä? Tämä jäi kyllä meikäläiselle jonninmoiseksi arvoitukseksi.
Terhi
23/03/2017
No tämä peli oli kaikista näkemistäni pudotuspeleistä ehkä surkein tuomaroinnin osalta. Eikä se mennyt "antaa poikien pelata" linjassa. Välillä vihellettiin lähes olemattomista asioista ja välillä ei mistään. Ehkä pahin munaus sattui Heikkisen maaliin johtaneessa tilanteessa, jossa M. Stenforsin mailaan lyötiin niin, että se kimposi maalin edessä olleelle Heikkiselle. Ei ne paskat vihellykset tämän sarjan lopputulosta olisi muuttaneet, mutta kiinnitti kyllä huomiota. Ja ihan niin kuin olisi näiltä dumareilta nähnyt ennenkin tälläisen täydellisen ohipelin keväällä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.