Liigat

Video: Harvinainen tapaus – kaikki neljä veljestä osuivat samassa ottelussa

25.03.
2017
2 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa ja LASB mittasivat toisiaan torstaina miesten Salibandyliigan playouteissa. LASB haki Raumalta jatkoaikavoiton maalein 7-8 ja.

Ottelun erikoisuutena voi pitää sitä, että kaikki neljä LASBia edustavaa Kainulaisen veljestä (Rasmus 2+0, Roope 2+0, Justus 1+2 ja Juuso 1+0) onnistuivat pelissä maalinteossa. Vastaavaa temppua ei ole tietojemme mukaan nähty salibandyn liigatasolla, saatikka äkkiseltään myöskään muissa palloilun pääsarjoissa. Rasmus Kainulainen vastasi myös jatkoajalla syntyneestä ottelun voittomaalista.

SalBan puolelta onnistujia olivat hattutempun laukonut Jani Lehtoniemi, 2+1 taiteillut Antti Keskitalo sekä 1+2 tehtaillut Antti Vuorinen. Ottelusarja jatkuu tänään Lahdessa klo 17.00. LASB johtaa sarjaa voitoin 2-1, joten sillä on tänään mahdollisuus varmistaa ensi kauden liigapaikka.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sisko
25/03/2017
Mikisi kaikkisalibanbin tuomarit sotkevat peliä niin, että katsoja huomaa minne tuomarit ovat kallellaN
SisuT
25/03/2017
Sisko,pistä korkki kiinni

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.