Divarit

Video: Hirmutehot nostivat hyökkääjän pistepörssin voittoon

06.03.
2017
1 Kommentti
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Pudotuspelipaikkansa varmitaneet Limingan Niittomiehet ja porilainen Karhut kohtasivat Divarin päätöskierroksella. 15 maalin karkeloissa vierasjoukkue Karhut vei lopulta pidemmän korren 5–10-numeroin.

Divarin pistepörssin voittotaisto eli vielä viimeisellä kierroksella. Läpi kauden hurjia pistemääriä mättäneet Karhujen Benjamin Lepola ja SB Welhojen Pauno Kajoksinen iskivät vieläpä päätöskierroksella kuusi tehopistettä mieheen.

Lepolan kirjauttamat 4+2-tehot Niittomiehiä vastaan riittivät kuitenkin pistepörssin voittoon, sillä hänellä on kauden aikana enemmän maaleja tehtynä. Lepolan lopulliset tehot runkosarjassa olivat 36+32=68. 36 täysosumaa riitti myös maalipörssin ykkössijaan.

Karhut valitsi puolivälierävastustajakseen Loviisan Torin, ja LNM kohtaa Nurmon Jymyn.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Vilho Juntunen
07/03/2017
Eikös Hällfors voittanut maalipörssin kun ovat samoissa 36 maalissa,mutta Jonaksella yksi peli vähemmän pelattuna?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.