Liigat

Video: Hoikkasen komea yksilösuoritus johti Happeen voittomaaliin – Hirviteatteri repesi liitoksistaan

18.03.
2017
8 Kommenttia
4
Liigat

Happeen 6-4-maali sytytti kotiyleisön. Kuva: Esa Jokinen

Happee ja TPS väänsivät perjantai-iltana miesten Salibandyliigan puolivälieräpelissä Jyväskylässä. TPS johti ottelua 4-1 viimeiseen erään lähdettäessä, mutta vahva viimeinen periodi nosti Happeen 6-5-voittoon.

Ottelun voittomaali (6-4) syntyi viimeisellä minuutilla ja siitä vastasi Toni Kuosmanen. Syötön tarjoili Janne Hoikkanen, jonka esityö oli näyttävä ja vahva. Maali sytytti kotiyleisön ilmiliekkeihin.

Happeen tehopelaajia olivat Paul Kotilainen (2+0), Peter Kotilainen (1+1) sekä Hoikkanen (0+2). TPS:n puolelta Ville Hirvisuo (1+1) ja Jani Hyytiäinen (0+2) olivat onnistujia pisteiden valossa.

Happee johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Kolmas ottelu pelataan maanantaina Turussa. Välieriin pääseminen vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot Otteluvoitot 2-0 Happeelle
Esa Jokisen ottelukuvat
Jari Turusen ottelukuvat

Maalikooste:

Pidempi maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Lue myös:
Video: Puolivälierissä hurja trilleri – Oilers tasoitti ajassa 59.59, tolppapitoinen rankkarikisa espoolaisille
Happeen kantti kesti toistamiseen – kolmen maalin tappioasema kääntyi voitoksi kolmoserässä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JANIINPÄ
18/03/2017
Onko niin että Tepsi ei jaksa pelata kolmea erää?
Vai niin, että Happee alkaa pelaamaan vasta kolmannessa erässä?
Vei taktiikkojen muutos toisella väärään suuntaan ja toisella oikeaan suuntana.
Voe mahotonta
18/03/2017
Kiitos pelaajille, faneille sekä eteenkin Happeen -rumpuryhmälle ja notkean hauskalle Heimo-Hirvelle huikeasta peli-illasta. On se mahtava tunnelma Hirviteatterissa.
Hatunnosto myös TPS –tosifani TeroT:lle, että sieltä asti tuli kannustamaan omiaan.
Pieni miinus niille lapsukaisille jotka työllistivät järkkärisetiä ja –tätiä juoksentelemalla katsomon ja kahvion väliä pelin aikana. Äänentoistossa olisi hyvä ottaa huomioon, että katsomossa on paljon lapsia (joilla ei ole kuulosuojaimia !!!) joten ääninappulasta muutama napsu vasempaan.
Hapoilla
18/03/2017
Onko Tepsin peruskuntotreenit jääneet viime kesänä vähäiseksi, vai miksi kolmannessa turkulaiset ovat olleet näin pahasti tuuliajolla. Tässä pelissä Tepsin ykköskentälle kolmannen erän alku oli tyrmäävä, kolmessa ensimmäisessä vaihdossa oma reppu soi jokaisella kerralla.

Happee on ottanut näillä kahdella voitolla ratkaisevan tuntuisen niskalenkin Tepsistä. Etenkin kun Happeella on vielä paljon parantamisen varaa omassa pelissään, on vaikea nähdä, että Tepsi nousisi sillasta ja pystyisi nousemaan tasoihin ja voittoon tässä puolivälieräparissa. Happee marssii välierään ja haastaa siinä Classicin
Terhi
18/03/2017
Kyllähän se siltä lopussa näytti, että Tepsin pakit ei enää jalalla pysynyt mukana, erityisesti tuossa Hoikkasen maalissa. Johtuuko se huonosta kesäharjoittelusta vai peluuttamisesta, niin en osaa sanoi. Eipäs kun osaan! Se johtuu peluuttamisesta.
Suurin ongelma näyttää kuitenkin olevan se Jalon esiin tuoma "housuihin paskominen". Millään muulla noita järkyttäviä sulamisia 3. erässä ei voi selittää. Jos koskaan, niin nyt Tepsi olisi tarvinnut L. Stenforsia pelaavaan kokoonpanoon. Hän olisi voinut esimerkillään saada joukkueen tosta 3. erän pelosta irti. Nyt niitä henkisiä johtajia ei näyttänyt sieltä löytyvän.
Hirvi
18/03/2017
Nyt molemmat pelit ovat toistaneet kutakuinkin samaa kaavaa. Eilisessä toisessa ottelussa Happee tuli hienosti, rohkeesti palloa liikkeelle laittaen ja ylempää karvaten ekaan erään. Tepsi taas luopui tai joutui luopumaan pallosta ensimmäisen vartin aikana. Vilanderin ottama aikalisä käänsi momentumin Tepsille. Happeen peli meni seisovaksi ja varovaiseksi...jonkinlainen pelko alkoi hiipimään ajatuksiin. Toisella erätauolla Happeen valmennus otti ohjat käsiinsä. Hirvet saatiin ladattua täyteen kiimaan. Happee karvasi päätyplankista ja rytkittiin taas sitä omaa vauhtisalibandyä nopeine avauksineen neljällä laituriparilla. Pakottamalla TPS avaamaan, Happee alkoi saada taas hyviä pelinkääntöjä. On se ihanaa katsottavaa, kun Happee pistää parasta rytkettään. Asiantuntijatkin ovat puhuneet Happeesta flow joukkueena...isot amplitudit on suoritustasojen välillä. Olisikohan se mahdollista nähdä joskus 60min hirvirytkettä?
Hapoilla
18/03/2017
Henkistä johtajuutta Tepsi kaipiaisi selvitäkseen johtoaseman mukanaan tuomasta häviön pelontunteesta, mutta kun kapteeni Laineen kenttä näyttää esimerkkiä ja kolmannen erän aluksi päästää kolme maalia omaan verkkoon, niin ei ihme, että koko joukkue on sen jälkeen vetelät housuissa ja kädet kipisissä.

Tepsin takalinjoille tarvittaisiin L.Stenforsin kovuutta, jotta tästä välieräparista voisi tulla
muutakin kuin Happeen näytöstä ja Tepsin iso häppee.

Miksi Stenfors on poissa pelaavasta kokoonpanosta?
Hirvi
19/03/2017
Ainut syy miksi on poissa on loukki. L. Stenfors oli kyllä mukana Jyväskylässä mutta katsomon puolella. Näistä loukkaantumisistahan ei juuri huudella, eikä varsinkaan playoffien aikaan.

Onhan Happeellakin ollut nyt poissa Tikka ja Liikanen. Niko Ilmosesta on ollut keskustelua tällä sivustolla ja täytyy vaan ihailla kuinka hienosti pelasi perjantaina, sen jälkeen kun päästettiin irti. Loistava paikkaaja ja kuuluisi avaukseen.
Jkl
19/03/2017
Samaa mieltä hirven kanssa, Ilmonen kuuluisi avaukseen. Niinkuin moni täällä on tosiaan kirjoittanut, kuuluu kirkkaasti Happeen kuuden puolustajan joukkoon. Nuori kaveri joka tekee viisaita ratkaisuja kentällä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.