Video: Jo 24 voittoa peräjälkeen – Classicilla mahdollisuus edetä välieriin keskiviikkona

Kivaa on ja voittoja tulee. Classic on voiton päässä naisten Salibandyliigan välieristä. Kuva: Juhani Järvenpää

Kivaa on ja voittoja tulee. Classic on voiton päässä naisten Salibandyliigan välieristä. Kuva: Juhani Järvenpää

Tampereen Koovee ja paikallisvastus Classic kohtasivat sunnuntaina naisten Salibandyliigan puolivälierissä. Classic nappasi jo kauden 24 perättäisen liigavoittonsa maalein 9-4.

Voittajajoukkueen tehopelaajia olivat Nina Rantala (2+1), Sanni Nieminen (1+2) ja Hanna Sipiläinen (1+2). Kooveen pelaajista Ellinoora Huotari iski pisteet 1+2.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja ottelusarja on katkolla keskiviikkona pelattavassa kolmannessa osaottelussa.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Kommentit:

8 comments

  1. Kyllähän classic pelin voittaa. Koovee laittaa tänään liigapelaajat junnupeliin ja sitten ihmetellään kun huomenna ei ehdi.
    Tämän kauden suoritus kooveelta todellinen pyllistys naisten liigalle. Hävetkää!

  2. Onhan tuo melkoinen pyllistys naistenjoukkuetta kohtaan, kun tärkeitä A-tyttöjä kuormitetaan pe, la, su ja ti… valmentajakin kehtaa sanoa ensimmäisen puolivälieräottelun jälkeen miten ”ei onnistuttu vastaamaan Classicin fysiikkaan, kun A-tytöillä oli peli edellisenä iltana”. Itse kun olivat tuon A-tyttöohjelmansa laatineet noin…

  3. Classic tekee historiaa olemalla ensimmäinen joukkue joka häviää vain yhden pelin koko pitkän kauden aikana eikä kuitenkaan voita Suomen mestaruutta.

  4. Tarkemmin katsottuna noita A-tyttöjä kuormitetaan otteluilla: pe, la, su, ti ja ke…

    Mahtaa joukkueen ”yli-ikäisiä” lohduttaa, kun kauden tärkeimmissä peleissä seuran panostus on A-tyttösarjassa… näinkö sitä naisurheilun arvostusta kasvatetaan?

  5. Kun se kuormitus johtuu siitä et valmennus on nostanu kädet pystyyn naisissa heti kun kuuli kuka tulee puolivälierässä vastaan. vaikkakin valmetaja sano jossain et me voidaan voittaa kenet vaan.Ja kun kuuntelee valmentajan haastatteluja kooveen omilta sivuilta miten aina ollaan peliin tyytyväisiä vaikka tulee turpaan ( kouluarvosana keikkuu 8-9 välillä). Taso laskenu pelaajilla kauden mittaan vaikka pitäis mennä toisinpäin. Ja jos en ole väärin lukenu , jatkopahvi on tehty jo ainakin seuraavaan kauteen( valmentajat) . Eli ens vuodelle turha odottaa vahvistuksia mistään. Voi voi sääli.