Liigat

Video: Jo 24 voittoa peräjälkeen – Classicilla mahdollisuus edetä välieriin keskiviikkona

27.03.
2017
8 Kommenttia
6
Liigat

Kivaa on ja voittoja tulee. Classic on voiton päässä naisten Salibandyliigan välieristä. Kuva: Juhani Järvenpää

Tampereen Koovee ja paikallisvastus Classic kohtasivat sunnuntaina naisten Salibandyliigan puolivälierissä. Classic nappasi jo kauden 24 perättäisen liigavoittonsa maalein 9-4.

Voittajajoukkueen tehopelaajia olivat Nina Rantala (2+1), Sanni Nieminen (1+2) ja Hanna Sipiläinen (1+2). Kooveen pelaajista Ellinoora Huotari iski pisteet 1+2.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja ottelusarja on katkolla keskiviikkona pelattavassa kolmannessa osaottelussa.

Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Maalikooste:

Kommentit:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
27/03/2017
Mites nuo tasoerot:D
Kitisijä
28/03/2017
Naiset ei kitise naiset vaan pelaa
Classic
28/03/2017
Ottaa hopeeta, yksi häviö koko kaudella tulee ;-)
ihmettelijä
28/03/2017
Kyllähän classic pelin voittaa. Koovee laittaa tänään liigapelaajat junnupeliin ja sitten ihmetellään kun huomenna ei ehdi.
Tämän kauden suoritus kooveelta todellinen pyllistys naisten liigalle. Hävetkää!
Katsomosta käsin...
28/03/2017
Onhan tuo melkoinen pyllistys naistenjoukkuetta kohtaan, kun tärkeitä A-tyttöjä kuormitetaan pe, la, su ja ti... valmentajakin kehtaa sanoa ensimmäisen puolivälieräottelun jälkeen miten "ei onnistuttu vastaamaan Classicin fysiikkaan, kun A-tytöillä oli peli edellisenä iltana". Itse kun olivat tuon A-tyttöohjelmansa laatineet noin...
Fjfj
28/03/2017
Classic tekee historiaa olemalla ensimmäinen joukkue joka häviää vain yhden pelin koko pitkän kauden aikana eikä kuitenkaan voita Suomen mestaruutta.
Katsomosta käsin...
28/03/2017
Tarkemmin katsottuna noita A-tyttöjä kuormitetaan otteluilla: pe, la, su, ti ja ke...

Mahtaa joukkueen "yli-ikäisiä" lohduttaa, kun kauden tärkeimmissä peleissä seuran panostus on A-tyttösarjassa... näinkö sitä naisurheilun arvostusta kasvatetaan?
Fakta
28/03/2017
Kun se kuormitus johtuu siitä et valmennus on nostanu kädet pystyyn naisissa heti kun kuuli kuka tulee puolivälierässä vastaan. vaikkakin valmetaja sano jossain et me voidaan voittaa kenet vaan.Ja kun kuuntelee valmentajan haastatteluja kooveen omilta sivuilta miten aina ollaan peliin tyytyväisiä vaikka tulee turpaan ( kouluarvosana keikkuu 8-9 välillä). Taso laskenu pelaajilla kauden mittaan vaikka pitäis mennä toisinpäin. Ja jos en ole väärin lukenu , jatkopahvi on tehty jo ainakin seuraavaan kauteen( valmentajat) . Eli ens vuodelle turha odottaa vahvistuksia mistään. Voi voi sääli.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.