Liigat

Video: Johansson puhkoi maagisen 50 maalin rajan – osuma merkittiin ensin väärällä pelaajalle

06.03.
2017
1 Kommentti
2
Liigat

Hyvässä lennossa oleva Henri Johansson rikkoi maagisen 50 maalin rajan sunnuntaina. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP isännöi lauantaina OLS:aa miesten Salibandyliigan ottelussa. KrP voitti ottelun maalein 7-4 ja varmisti pudotuspelipaikan kuuden vuoden tauon jälkeen.

Ottelun juhlakalu oli miesten Salibandyliigan pistepörssiä johtava Henri Johansson, joka iski ottelussa kauden 50 maalinsa, joka merkittiin alunperin väärälle pelaajalle. Ottelussa 2+1 taiteillut Johansson on ennen runkosarjan viimeistä ottelua runkosarjan pistepörssin kärki tehoin 50+19=69 (kakkosena Peter Kotilainen pistein 36+29=65).

KrP:n tehokkain pelaaja oli kuitenkin 2+3 mättänyt Jere Oksanen. Voiton myötä nokialaispoppoolla on vielä mahdollisuus nousta runkosarjan kuudenneksi. OLS:n sarjapaikka ei ole vielä täysin varma, ja se tarvitsee viimeisen kierroksen ottelusta vähintään pisteen, jotta se välttää karsinnat varmuudella. OLS:n karsintaan joutuminen vaatisi myös kaikkien kolmen (Steelers, SalBa ja Koovee) onnistumista viimeisellä kierroksella.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Antero
07/03/2017
Huhujen mukaan OLS-käskijä Jami Herrala on haukkunut pelaajiansa yöelämässä oulussa krp tappoion jälkeen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.