Liigat

Video: Jussi Piha ratkaisi Classicille runkosarjan voiton jatkoajalla

09.03.
2017
4 Kommenttia
2
Liigat

Pallo on maaleissa. Jussi Piha vastasi Classicin voittomaalista keskiviikkona. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee ja Tampereen Classic kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan runkosarjan viimeisessä ottelussa. Classic voitti ottelun maalein 7-6 ja. ja pääsi juhlimaan runkosarjan voittoa.

Ottelun sankari oli ajassa 61.14 voittomaalin maalannut Jussi Piha. Classicin tehopelaajia olivat Eemeli Salin (3+0) ja Mikko Leikkanen (0+3). Happeen Peter Kotilainen tarjoili kolme maalisyöttöä.

Voiton myötä Classic vei runkosarjan voiton täpärästi ja saa kotiedun loppuun saakka pudotuspeleissä. Happee putosi runkosarjan viidenneksi ja menetti kotiedun TPS:lle.

Ottelutilastot
Esa Jokisen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Videotuomari
09/03/2017
Taitaa olla muuten Lehtinen kun huitaisee tuon pallon sisään jatkoaika maalissa.
Sitä saa mitä tilaa
09/03/2017
Jokunen maali tehty tällä kaudella Happeelle tuosta maalin edestä. Tässä voisi sanoa että 5. Miehessä ollaan olevinaan kiinni mutta syöttösuunta auki ja maila vapaana. Kiitos, mie floppaan! Tuossa 6 vs 5 lopussa vähintäänkin omituinen ketjuvalinta valmennukselta siihen paikkaan. Ja varmaan sitä on moni yrittänyt kertoa että kantti otetaan parhaiten vastaliikkeellä ja kilvellä pois ja tietty aktiivisella paineella pallolliseen. Nyt kyykittiin veskan näköesteenä metrin parin päässä pallollisesta Johanssonista, jonka ehkä tiedetään näistä vapaista kanteista maaleja tekevän. Kyllä se ehjä 60 minuuttinen tai 70, miten vaan, lähtee siitä, että nämä muutamat perusjutut laitetaan kuntoon. Olipa jatkossa vastassa Tepsi tai Speve, niin kyllä tuosta maalin edestä jatkossakin rankaistaan, jos touhu ei jämäköidy. Osittain nämä ovat myös asennekysymyksiä, pörssejä ei enää tarvi miettiä, ainoastaan voitto pelistä merkkaa. Pistäkää nyt se efortti ja työnteko niihin oikeisiin asioihin, jotka ovat olleet rempallaan koko kauden. Mainittujen lisäksi näihin menee heittämällä huono reagointipeli ja karvaustilanteiden ylipelaamisen välttäminen. UGH!
Hirvi
09/03/2017
Sitä saa mitä tilaa -nimimerkki kirjoitti täyttä asiaa. Ei uskoisi että lopun 5vs.6 laitetaan Liposta ja kumppaneita. Happeen paketti hajosi osittain, kun Liikanen ja Junkkarinen loukkaantuivat. Tuli ihan jo viime vuoden pleijarit mieleen näistä loukkaantumisista. Jonnella näytti nivuseen sattuvan toisen erän lopulla. Siihen astihan ketjut oli toimineet ihan hyvin. Nyt kolmosen ja ykkösen peli sekosi näihin loukkeihin. Ihmeen herkkää se tuntuu olevan noiden miehitysten suhteen. Se on kyllä sanottava, että eilinen matsi oli aivan mahtavaa viihdettä. Kauden parasta syksyisen Tallinnassa käydyn Storvreta pelin ohella. Itse sanoisin että Classic oli sen Pylsyn verran parempi kuin Happee juuri eilen. :)
KGP
09/03/2017
Kotilaisen mailanrikkomiset ovat aina melko vaarallisen näköisiä. Taas jäi PR viheltämättä. Koskakohan tuo oppii häviämään ilman, että tarvii rikkoa tavaroita siinä ohessa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.