Liigat

Video: Kahdeksan minuuttia ennen loppua neljä maalia takana – nousu tasoihin ja voitto rankkarikisassa

17.03.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

TPS ja Happee väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa Turussa. TPS johti ottelua kahdesti neljän maalin erotuksella viimeisellä kymppillä, mutta Happee punnersi tasoihin ja vei voiton rankkareissa loppuluvuin 7-6 rl.

Happeen tehopelaaja oli 0+3 iskenyt Peter Kotilainen. Kahden maalin miehiä olivat Paul Kotilainen sekä Veli-Matti Hynynen. Kotilaiset (Peter ja Paul) sekä Juuso Heikkinen vastasivat Happeen rankkarimaaleista. Kotijoukkueen Ville Hirvisuo syötti kolme maalia ja Jani Hyytiäinen maalasi kahdesti. TPS:n ainoa rankkarionnistuja oli Eemeli Peltonen.

Happeen 6-5-kavennusosuma herätti jonkin verran porua, sillä äkkiseltään vaikutti siltä, että Paul Kotilainen iski maalin korkealla mailalla. Toisaalta myös TPS:n 3-1-maalia voi pitää kiistanalaisena, sillä pallonriisto ei vaikuttanut menevän sääntöjen puitteissa.

Happee johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 1-0 ja sarja jatkuu tänään Jyväskylässä. Välieräpaikka vaatii neljä voittoa.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.