Liigat

Video: Kailiala osui neljästi – näin EräViikingit eteni välieriin

27.03.
2017
0 Kommenttia
3
Liigat

Miko Kailiala (oik.) nakutteli puolet EräViikinkien maaleista, kun joukkue lähetti Nokian KrP:n kesälomille. Kuva: Salibandyliiga.

Miesten Salibandyliigan puolivälierissä EräViikingit löi Nokian KrP:n viidennessä ottelussa kotonaan lukemin 8-6 ja marssi välieriin voitoin 4-1.

Viidennessä ottelussa vieraat pääsivät alussa 1-0 -johtoon, mutta sen jälkeen EräViikingit nappasi kuskin paikan ja pakotti nokialaiset takaa-ajajiksi. Vaikka tasaisessa kamppailussa ”näädät” hivuttautuivat kolmannen erän puolivälin jälkeen jo maalin päähän, ei sitä viimeistä silausta loppukirille nähty, vaan isännät nappasivat lopulta kahden maalin voiton.

EräViikinkien tehokkain oli neljä maalia iskenyt Miko Kailiala ja häntä säesti Jani Kukkola kolmella syöttöpisteellään. Nokian KrP:n Henri Johansson iski myös jälleen hirmutehot 1+4 ja Jere Oksanen peesasi pistein 3+1.

EräViikingit kohtaa välierissä Seinäjoen Peliveljet, joka kaatoi omassa puolivälieräsarjassaan Oilersin voitoin 4-2.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.